berita

10 Foto Bulan Madu Lisa Surihani & Yusry Di German

March 7th, 2012 | by M | 26 comments
Lensa Insta

10 Foto Bulan Madu Lisa Surihani & Yusry Di German

“Kami berdua suka tempat sejuk,” demikian kata Yusry selepas tamatnya upacara pernikahannya bersama Lisa Surihani, 2 minggu lepas. Disebabkan itu, mereka bercadang untuk ke negara Eropah bagi menikmati percutian bulan madu. Romantiknya pasangan baru kahwin ni, Yusry pun boleh tahan manjanya…

Beberapa foto bulan madu telah dikongsi oleh beberapa laman web, dan kami ulang kongsi di OHBULAN! pula.

Enjoice!

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

26 Comments

  1. hehehe says:

    dah nikah tak per sjk2 dah halal…

    (0)
    • Maya Karin says:

      Tu yg dua2 senyum sampai ke telinga tu! Seorang puas menyusu dan sorang puas sedut ais-krim Malaysia…muka letih je kan??? Mesti u tahu by now sape yg lebih hebat performance sebenarnye kan?? U know what i mean… :) kete baru manelah leh pecut macam kete season…enjin mengaum pun leh tahu mane leh pickup nye!

      (0)
  2. . saya cantek . says:

    alhamdulillah .. comei . tumpang gembira n bahagia jugak ! baru ley bebas honeymoon kat oversea . if kat malaysia, org kenal . nk ambik gamba sendiri pun xley, org ramai duk sibuk ambik gambo. paparazzi pulak jdnye. ngaco ah !

    (0)
  3. lunalatisya says:

    dua2 sweet je..nmpak bahagia

    (0)
  4. tina says:

    alhamdulilah…syukur..mudahan bahagia kak lisa n abg yusri

    (0)
  5. jenab says:

    gilerrr ahh siap letak watermark padahal dr instagram lisa n yusry hahaha

    (0)
  6. erra fazira says:

    i teringin nk pi swiss. EE xmampu. Cameron Highland je kitaorang honeymoon.

    (0)
  7. shah says:

    mcm dlm filem…esok2 bercerai pulokk…minta jauh

    (0)
  8. xyz says:

    sgt sweet…smga sntiasa berbahagia…

    (0)
  9. zzalia says:

    apehal kau ni obscene sgt? takleh sopan sikit ke?

    (0)
  10. chantek says:

    ALHAMDULILLAH..
    dorg bersatu jugak…

    tapikan jeles laaa ngn dorg..
    sebab dorg sweet sgt2..
    hihi..moga cepat menimang cahaye mate ehh lisa n yusry…
    sonoknye lau dapat honeymoon kat overseas..
    lagi2 PARIS…

    (0)
  11. shaznas says:

    so classy of lisa and yusry…i like !

    (0)
  12. sue says:

    ayat lucah dlm nie sila buangkan….sengal….

    (0)