Foto Azza Elite Kini Sudah Bertudung - OHBULAN!

berita

Foto Azza Elite Kini Sudah Bertudung

January 29th, 2013 | by Noraini Nasir | 21 comments
Lensa Insta

Azza bertudung 3

Nampaknya semakin hari, semakin ramai artis wanita yang telah berhijab. Terbaru, seorang pelakon dan penyanyi terkenal iaitu Azza (Elite) atau nama sebenarnya Nor Azzarima Zawari, 35 dikatakan telah berhijab sejak 6 Januari lalu.

Menerusi laman Twitter milik Azza, pelakon ini turut menyatakan bahawa perubahannya berhijab turut dibantu oleh pelakon dan penerbit terkenal Shiela Rusly.

Tudung ni sis Sheila Rusly bg kt kami, untuk memberi semangat agar kuat !! yg penting saya Masih berlakon dan menyanyi tau, 1 Pintu kebaikan kita buat Allah buka 70 Pintu lg kebaikan!yakin Allah bersama ku.

Selepas ini jom lihat beberapa foto Azza yang angggun dan sopan tatkala menggayakan tudung dengan stailnya yang tersendiri.

Kredot Foto : Twitter , Instagram Azza Elite & Jarijemariemas

21 Comments

  1. Maylowbee says:

    Kenapa artis yg mana dah x laku semua heboh nk berhijrah pakai tudung ek? Pelik la. Lepas tu semua nk jd ustaz/ustazah, ni x betul, tu x boleh. Macam bagus, especially ‘Ustazah’ Abby tuh.

    (0)
  2. marie says:

    tuntutan agame xksh la sape2 nk berhijrah pn…ape de hal org nk pki sokong jela~~

    (0)
  3. asmad says:

    org dah berhijrah kita ucapkanlah syukur, ape jua niat dia, itu antara dia dan allah.asyik nak komen orang je, ape komen untuk diri kita sendiri hari ni??adekah setiap hari kite buat yang baik2 je?

    (0)
  4. love bn says:

    Btl 2,aq xske abby..sbb mlut die mcm cibai..kta umno berdosa..die 2 xda dosa ke,bngangnye jnda

    (0)
  5. jako says:

    cantik azza ni…bru perasan lps tgk pic dia bertdung ni..

    (0)
  6. me, my self & i... says:

    Tahniah atas perubahan ke arah kebaikan, semoga azza sentiasa mndpt keberkatan.. sekali imbas muka azza mcm ekin wife mawi..

    (0)
  7. Bee says:

    Coming in TV Al-Hijrah, “Perempuang berkalong sorban”!

    (0)
  8. Fahmy says:

    Alhamdullilah. Many congratulations Azza.

    (0)
  9. cik tul says:

    Alhamdulillah…bagus lah kalau sudah berhijab tapi kalau boleh nanti baju janganlah ketat2 bukan mcm sesetengah artis pakai tudung tapi baju nauzubillah ketat sampai nampak shape body…masha Allah

    (0)
  10. acik za says:

    alhamdulillah…..seronok tgk..n dgr berita tu….

    (0)
  11. lorelai says:

    1.pakai tudung dengan menutup aurat tak sama ye
    2.nak dpt perhatian drp tv alhijrah..da x laku kat tv lain…

    (0)
  12. ikutsuka says:

    Alhamdulillah sejuk mata tengok Azza dah pakai tudung. Keep it up :)

    (0)
  13. anti busuk hati says:

    sah sah azza ni tengah hot jugak kt astro tu la tgk tv yg free je maylowbee nampak sangat kau busuk hati,kalau tak ikut atau tak follow artis ini jangan nk ckp bnyk.pegi tgk la kat instagram dia.or kau tak da fb dia bersusun jadual dia bongok kau ni.ko nak cakap apa aku memang suka azza dan aku follow twitter dia bagai so aku tau.bodoh punya orang.tudung bukan pencetus tak ada rezeki la bangang

    (0)
    • Anti-Dengki says:

      Ko jgn layan sgt si maylobabi tuh, dia tu mmg busuk hati ngan mulut longkang. Sume org salah, bodo, kampung, dan mcm2 lg la. Eh maylobabi, ko takde assignments ke utk buruk2 kan org len kat cari.com? ABPBH kan tgh rancak ni, kalo ko tk caci n hina artis len, camana artis pujaan ko tuh nk menang? Kalo dia nk menang atas dasar merit, tolak tepi la woi, drama hampeh, filem flop, mengacara ke laut. Poodah!

      (0)
  14. ainadhia says:

    eh ak tgok maylowbee ni dri dlu lg mlut mcm parit tersumbat sampah..apa msalah dia ni..org brubah alhamdulillah lah depa dpt hidayah..kau plak sbuk je kn dok kondem2..ntah hapa plek ah ak tgok..

    (0)
  15. ainadhia says:

    eh ak tgok maylowbee ni dri dlu lg mlut mcm parit tersumbat sampah..apa msalah dia ni..org brubah alhamdulillah lah depa dpt hidayah..kau plak sbuk je kn dok kondem2..ntah hapa plek ah ak tgok..berubah lah weh..org dh smkin baik xkn kau je yg nk ktinggalan n jd jahil sorg2..

    (0)
  16. We love u azza says:

    Alhamdulillah sooooooo kiut… We proud of u as a muslim!

    (0)