160 Foto Pernikahan Awal Ashaari & Scha Al-Yahya [Hi-Resolution] - OHBULAN!

berita

160 Foto Pernikahan Awal Ashaari & Scha Al-Yahya [Hi-Resolution]

May 4th, 2012 | by M | 9 comments
Lensa Insta

160 foto pernikahan Awal Ashaari & Scha Al-Yahya dalam versi hi-resolution untuk tatapan anda hasil kerja keras krew OHBULAN yang bergerak ke sana sini tanpa henti sejak pukul 8 tadi.

Kami difahamkan peminat yang menonton siaran langsung acara ini di TV berasa amat kecewa kerana tidak dapat melihat saat penting pengesahan akad nikad.

Menerusi Twitter Astro Awani, mereka memaklumkan berlakunya masalah teknikal terhadap aplikasi Live menyebabkan siaran langsung pernikahan Awal Scha ditutup lebih awal daripada yang dijadualkan.

Apa pun, OHBULAN ingin mengubat kekecewaan anda dengan 160 foto pernikahan mereka, termasuk foto hantaran yang kami ibaratkan amat cantik dan elegan sekali. Enjoy!

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

9 Comments

  1. Dalia says:

    I really love this couple, so sweet & cute <3

    (0)
  2. Dalia says:

    congrats schawal

    (0)
  3. PondanSepi says:

    APLIKASI TU PUN X SANGGUP NAK TAYANGKAN PONDAN LORONG NIKAH SBB TU DIA BUAT HAL!

    (0)
  4. kucing says:

    pondan2 pun dia khwin gak,ko adooo si pondan sepi sbb xde org org nk buy ko mlm2 wawaawwawwawawawawawwawawa

    (0)
  5. Girl;s Im says:

    yelah pondan sepi…dok nak ngutuk org jer engko ni. Dah dasar pondan sepi. Takda yg sudi kot, sebab tu la sepi wakakakaaaaa… kepoh jew. ko ada??????? yang dok suka jadi pondan tu, cnfirm masuk syurga ker??? HARAM OIIIII!!!!!!

    (0)
  6. Lynn Umaira says:

    Congrats kepada pasangan pengantin Scha Al Yahya dan Awal Ashari..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..sweet jer tengok u all berdua..berseri-seri..

    (-1)