berita

18 Foto Nora Danish & Adi Putra Mengerjakan Ibadah Umrah Bersama

April 30th, 2012 | by M | 22 comments
Lensa Insta

Lupakan soal perkahwinan Fasha Sandha & Jejai sebentar. Kali ini kami bawakan 18 foto Nora Danish sepanjang mengerjakan ibadah umrah sejak terbang ke sana pada hari Jumaat lalu. Sejuk betul hati kami memandang aktres cantik ini lengkap berpakaian menutup aurat.

Ramai yang tertanya-tanya apakah hubungan Nora Danish & Adi Putra. Sebenarnya, Nora Danish & Adi Putra merupakan duta kepada syarikat pelancongan yang dilantik oleh kerajaan untuk mempromosikan Malaysia di mata dunia, iaitu Triways Travel.

Difahamkan, syarikat berkenaan turut bekerjasama dengan Lufthansa City Center (LCC) pada tahun 2004 bagi memberikan perkhidmatan terbaik kepada penganut Islam seluruh dunia dimana mereka mempunyai lebih 650 agen di 65 buah negara!

Kami pasti pemergian mereka ke sana menarik perhatian ramai penganut Islam yang ingin mengetahui pengalaman beribadah di sana. Mungkin, selepas ini rezeki anda pula, kan?

Foto : Twitter Nora Danish

 

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

22 Comments

    • PondanSepi says:

      Kalau aku jd ND baik aku kahwin je dgn Adi Putra ni! dah la hensem! Hensem AP drpd c Jejai tu! Lgpun bini AP kan x leh mengandong! So peranan ko la Nora nak bg Zuriat kat Ababg Zikir!

      (0)
  1. hmmm says:

    Suka dia tapi tatau kenapa nak kena pakai make up. Pergi umrah kot.. Nanti bila sampai makkah kena tanggal make up lg nak solat..

    (0)
    • Heart says:

      positive..maybe dia pakai makeup yg boleh bawak smbahyang…ada pun…

      (0)
    • Black rose says:

      Nape lak kalo pakai make up???kalo nk solat basuhla nnt..aku pun pakai make up gak tp ble solat basuh je…pakai celak ngn blusher je tu..celak kan sunat..cume blusher je nnt basuh la tu

      (0)
  2. mrb says:

    Yg ni x sejuk ke mata memandang ohbulan?!

    (0)
  3. cute says:

    blk k.l buka2 pulak..tutup terus kan baik..

    (0)
    • kakak says:

      happy dan suka Nora nampak bahagia di sana…..

      (0)
    • Ismet ulam raja says:

      cute: ala lantak pi la dia nk bukak…da smpai sane kenela hormat…kang bukak2 kt sane kene kutuk lak nnt..

      (0)
  4. ieta says:

    ha elok. sini pic g umrah comei2, rotikaya taruk pic sexy pose bukak2 utk mag. acaner….

    (0)
  5. Korang yang mengata Nora Danish serupa kapir laknat ni dah ready belum nak mengadap Tuhan? says:

    YANG PENTING KITA ENJOY. YE TAK NORA?

    (0)
  6. komen2 says:

    untunglah Allah bagi ND hidayah utk pegi umrah . harap2 Allah bagi hidayah untuk berubah dan istiqamah pulak

    (0)