berita

24 Foto Bahagia Awal Ashaari & Scha Al-Yahya Bulan Madu Di Eropah

November 28th, 2012 | by Ell | 26 comments
Kini Trending

24 Foto Bahagia Awal Ashaari & Scha Al Yahya Bulan Madu Di Eropah

Kalau sudah namanya selebriti, kemana saja mereka pergi pasti peminat mahu tahu, kan?

Terbaru, melalui Instagram Awal Ashaari, kedua pasangan bahagia ini dilihat gembira bercuti bersama di Eropah. Antara destinasi-destinasi yang mereka pergi termasuklah Paris, London, dan juga Istanbul.

Melalui foto-foto yang dimuatnaik oleh Awal, mereka berdua turut dilihat menyaksikan perlawanan bolasepak dan singgah ditempat-tempat menarik seperti Eiffel Tower, London Bridge dan juga London Ferris Wheel.

Bahagia sungguh melihat kedua pasangan ini bercuti. Semoga dimurahkan rezeki dan cepat dikurniakan cahayamata ya! Mari lihat foto-foto Awal Ashaari & Scha Al-Yahya berbulan madu selepas ini ya!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

26 Comments

  1. Somprang says:

    Muka wati la mcm sial..xpun muka maylowbee

    (1)
    • Maylowbee says:

      Wah seronoknya cuti! Rasa-rasa masa korang kat Eropah tu, korang akan singgah kat H&M tak? Kat situ H&M semuanya besar-besar, sure seronok cuba-cuba baju yang ada. Cuba je tau, sebab staf-staf kat H&M kat situ ramai and diorang semua TAK RABUN DAN PEKAK. Tul tak Awal? Hahahahahaha! Kemudian plastik H&M tu bleh sumbat mulut si Somprang tuh.

      (0)
    • WATI says:

      lu la sialllllllllllllllllllllllllllllllllllll

      (0)
  2. WATI says:

    muka cam sialllllllllllllllllll

    (0)
  3. Minah Celupar says:

    selamat berbahgia sampai ke anak cucu.. minah doakan untuk pasangan yg hot Couple nie..

    (0)
  4. ct alina says:

    Biasanya kalu org yg mengutuk tu orang yg ada sifat DENGKI dan hatinya KOTOR

    (0)
  5. Somprang says:

    Boring…x abis2 citer maylowbee dan kampung2nyaaaa

    (0)
  6. veteran says:

    SCHA dan AWAL, cantik dan kacak…bagi yg mengutuk menggunakan perkataan yg ‘teruk’, sila cermin diri… kenapa ada yg busuk mulut sangat …nampak sakit hati …

    (0)
    • Kaunter Pertanyaan H&M says:

      Kalau mulut tu digunakan untuk menggelarkan orang yang lebih tua dari kita sebagai ‘Pekak’ di khalayak ramai, adakah mulut itu juga busuk dan hati itu juga sakit? Kalau kedua-duanya itu sakit dan busuk, adakah ia membawa kesan gatal tak terkawal pada tangan juga?

      (0)
  7. kpit says:

    EH KORANG…perasan tak OHBULAN ada kuarkan cite : PUTERI RAJA YANG SOMBONG….Kan ada MAYLOWBEE komen…kalai korang baca dia punya komen yang FITNAH!FITNAH! n blalllll…………. 2…klau korang baca betul2 ayat dia…DIA SEBENARNYA “NELOPAK”….N SITI , PN SITI ITU PUN MAYLOWBEE….cuma dia tukar nama supaya ada yang menyokong LOPAK…

    MAYLOWBEE RAHSIA DAH TERBONGKAR……….NELOPAK2….

    (0)
    • Somprang says:

      Eh bro ko ni x taw lagi ke…neeloofa..maylowwbee tu sama je…otak sempit..

      (0)
      • kpit says:

        2lah ak tau…cuma malas nak komen kat mylow 2…sebab dia 2 kuat sumpah seranah org…bukan ak takut…tapi layan org macam dia 2 x guna otak sempit…heboh bandar dia…heboh bodoh dia….BAGI DIA MENANG…HAHAHAHAHA

        (0)
        • Tamcat says:

          hahahahaha…thanks kpit…bagi aku la..komen2 dia tu sumer nya sampah…

          (0)
          • kpit says:

            hahahaha…SAMPAH…jangan sampah masyarakatlah…hormat 1% skit…kita bagi dia punya komen nie SAMPAH DBKL LAH…tong kuning sana sumbat…

            (0)
  8. scha says:

    muka scha tu cuba la wat senonoh sikit.. tak tau malu tol

    (0)
  9. kaka says:

    g eropah tu ade wat solat jamak x

    (0)
  10. YANG PRIHATIN says:

    KENAPA LA PASANGAN SCHAWAL NI SUKA SGT IKUT GAYA LISA&YUSRY? XDE GAYA LAIN KA? ISH3X…….I LOVE LISA&YUSRY…

    (0)
  11. arjuna says:

    bertuah secha dpt awal…hope secha hargai…best lah your mummy doa kat mekap agar anak kahwin dgn si kacak.Hope de baby nose mcm awal……..(awal taste yg tinggi n mata sepet rite,tahniah)

    (0)
  12. sweet la dorg nie…aissshhh…

    (0)
  13. anonymous says:

    untung la scha dpt awl…awl pown beruntung dot scha..huhuhuhuhuhuhu…bek kite doa an yg terbaik untuk dorg…drpd dok ngutuk2 kt cnie…aissshhh

    (0)