berita

Foto Datuk Siti Nurhaliza Kini Bertudung Penuh

January 14th, 2013 | by Ell | 20 comments
Lensa Insta

Screen Shot 2013-01-13 at 10.48.43 PMJika dikira, Siti Nurhaliza adalah antara selebriti yang mempunyai paling ramai peminat dan kami yakin peminatnya sendiri terdiri dari pelbagai peringkat umur dan bangsa.

Pada penghujung minggu yang baru-baru ini, beberapa keping foto Siti Nurhaliza bertudung litup penuh telah tersebar di beberapa buah blog-blog hiburan tempatan.

Gambar yang diambil dari laman Instagram itu juga dikuatkan lagi dengan kenyataan Siti Nurhaliza kepada sebuah tabloid tempatan yang mengatakan ini adalah imej terbarunya sempena umur yang sudah mencecah 34 tahun.

Nampaknya, Siti tampak lebih anggun dan cantik dengan imej barunya ini dan semoga lebih ramai artis lain yang akan mengikut jejak langkahnya. Mari lihat foto-foto lain Datuk Siti bertudung penuh selepas ini.

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

20 Comments

  1. kak joyah says:

    Alhamdulillah…sepatutnye dr dulu lgi…bkn tak biasa tpi dah kaya raya dan terkenal jadi janggal lak….yg tak pernah bertudung dan perangaei mcm iblis pun dah bertutup litup….takkn CT susah lak..
    Nasihat Kak Joyah….kekalkn dn jaga le baju tu…asik sendat mendat je….itu pun kena tukar sikit…pelan2 ya ct…

    (0)
  2. kak gayah says:

    alahaii..pakai tudung tutup litup pun nk wat cerita la media nih..ate bior ler die nak makai tudung rupe ape pun..lantok ler die…haishhhh..aje giler teman nk mlayan…topik lain xde ke??huh

    (0)
  3. pah bedah says:

    bagus3…semoga berkekalan bertudung sampai bila2 dan hepy belated birthday Tok TI….

    (0)
  4. payungungu says:

    Perlu ke nak tunggi bday baru nal bertudung litup??btw,apa hadiah spesel dari datuk k taun ni ek?

    (0)
    • york says:

      @payungungu
      haha rase bukan tokti je kot..sume org akn buat benda yg same..munkin tokti ade buat nazar..mase besday die akn bertudung penuh..macam kawan aku..nk bertudung pun tggu 1/1/12(thun lepas) knpe xbuat mase maal hijrah ke pe..normal la kot benda tu… xpayah nk pertikaikan…

      (0)
  5. bibiebabe says:

    sepatutnya kita rasa bersyukur dengan perubahan yang dibuat…bukanya kita kutuk lg….dah terbuka hatinya untuk bertudung litup pada masa itu, kita ucapkanlah Alhamdulillah dan beri lebih semangat lagi.. :)

    (0)
  6. ape-ape je says:

    tudung litup terms jika kita menutup seluruh aurat (kecuali muka & tapak tangan) kaki juga termasuk ye & berpakaian menurut syarak.
    apa-apa pun alhamdulillah, semoga Dato CT terus kekal bertudung & perlahan2 menutup aurat dengan sempurna.

    (0)
  7. Fatimah Gadis Ayu says:

    Aku pulak bukan tudung hihihi! Buat aku nampak mcm makcik! Hati baik udah ler.

    (0)
  8. Ummi Farazah says:

    laaa berjijab kerana tuntutan janji peminat ..bukan kerana ikut hukum syarak Islam.. ape je..what a cheap publicity…

    (0)
    • soul says:

      ko punye mulut memg hancing la cik ummi.. ko yg bertudung tu kalo aku ckp ko kaki main ko marah x? die nk bertudung ikhlas ke x ko tuhan ke? ko tau ke.. rase aku la ko yg xikhlas bertudung.. sbb tu bile bertudung.. kepala je ko tutup tp otak dan mulut ko tu same je.. xubah.. just nk tunjuk alim la org kata.. kah kah.. lu pikirlah sendirik..

      (0)
    • mazen says:

      what a cheap comment la ummi farzah hoiiii

      (0)
  9. biar betul says:

    ha….kan comel dan manis macam ni

    (0)
  10. teja says:

    cantik sgt…alhamdulillah

    (0)
  11. juju says:

    to Ummi, rase da ckup bagus ke ko nk pertikaikan niat die nk pkai tudung?. aku rase dr komen ko yg berunsur iri hati pon xmenunjukkan ko ni x ade ciri muslimah yg sejati. perbetolkan diri sendiri dulu sblm nk ngate org.

    (0)
  12. scha says:

    laa .. aih .. dulu tokti nk kai selendang korng duk kutuk2 .. nak tudung litup pon korng kutuk2 .. kalau sakit mata, xyah la baca . ko sndiri pon perangai cm harem nk kondem2 org(dari care ko comment la) . betulkan diri sndri yer dulu syg . kah3

    (0)
  13. antique says:

    Benda yg wajib kena buat pun nak kecoh.Amenda lah
    Alang2 dah bertudung tu bior ler sempurna,jgn berpesen yg bukan2 pulak

    (0)
  14. soul says:

    siti.. hati dia baik.. orgnya baik.. pekerti baik dan bila pakai tudung lagi baik dr korg2 yg tutup kepala tp MULUT jahat xreti nak tutup.. asik kutuk dan memfitnah org sane sini.. die dpt pahala free dr korg.. korg dpt ape? dpt dose je la weh.. die dah bertudung tu dah la.. xpyh nk sibuk niat dia.. tuhan lagi tau niat buruk korg tu.. pi rah.. (byk pki tudung tp kemaluan xjaga.. berzina sana sini) dunia dunia

    (0)
  15. soul says:

    die dr dulu kita kenal.. sopan santun.. dia bercakap guna akal berpikir dulu.. dia gunakan ayat yg sopan dan baik.. dia dulu pon jenis susah nak bgmbar dgn lelaki berdua shj.. korg? byj kat fb pakai tudung tp gmbr peluk2 dgn pakwe? susah nk tutop mulut sesetengah pmpn yg bajet alim ni.. gedik..

    (0)
  16. soul says:

    to ummi : kalo aku tuduh ko pakai tudung TAPI kaki main ko marah x? kah kah kah

    (0)