berita

6 Foto ‘Honeymoon’ Terbaru Fasha Sandha & Jejai

May 10th, 2012 | by Ell | 14 comments
Kini Trending

Bahagia sangat melihat pasangan pengantin baru ini yang sedang berbulan madu. Tidak perlu sampai ke luar negara, pasangan ini sekadar memilih Pulau Redang sebagai destinasi percutian mereka.

Wahh, bertambah ramai lah pengunjung ke Pulau Redang selepas ini ya. Gambar-gambar Fasha Sandha bercuti benar-benar membuatkan OHBULAN! pula mahu bercuti.

Kredit : Facebook WeLoveFS

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

14 Comments

  1. siti says:

    Apa class g redang. Dah kaya p la luar negeri.

    (0)
    • GerakanAntiFashaSiSendatYangHipokrit says:

      Siti basela dia kan nak tunjuk baek konon honeymoon kt redang je..tggu la da lame kawen…dlm laut dia mintak brcuti…

      (0)
    • Bell Boy Resort says:

      Mereka ni kan Beauty and the Beast…so kena pergi tempat sunyi2 jauh dari public jek! Kat pulau ni especially resort ni, memang tak de org sgt dan de public beachnye sendiri..so jauh dari org ramai. Bukan takut org lari tapi takut org gelak dan kutuk…

      (0)
    • Ida Cantik says:

      Tak de tetek pun nak tayang badan ke…ishhhh..besau lagi tetek couple pengkid aku!!! Ni pun si Jejai nak sgt ke???? Rugi modal je….lainlah kalau nak goda si cantik manis body de bom cam Izara Aishah tu…tak lah membazir duit cam tu je…

      (0)
  2. Pondan Sepi says:

    dah2 la tu! Overrated sangat lah couple ni! asyik nam menunjuk je kejenye! mula2 kahwin mmg la menunjuk sana sini! nanti dh naik kes mahkamah mulalah “NO KOMEN” memanjang!

    (0)
    • Melo D. says:

      Kite tunggu nanti kalau2 dh sampai masuk mahkamah syariah, adakah masing2 kan posing mcm gitu-gitu sampai tayang gigi tak???! Atau terus bertudung, pakai berpurdah spec mata hitam besar sambil asyik pandang lantai je…sambil melaung NO KOMEN NO KOMEN..sekarang ni NAK ROMEN NAK ROMEN!

      (0)
  3. Sendat Ke? says:

    To Fasha, enjoy his money while you can..and to Jejai, enjoy her body while you can (not lah preferct mane pun body dia..tiny boobs jek)! The most we give you guys is 2 years…after that CONFIRM you both will go separate way. Let betting people….

    (0)
  4. Cici says:

    Fasha sendat ni tak paham ke apa simbol yg dia buat tu? itu lambang freemason tau bodossss…

    (0)
  5. Rahman says:

    Bagusla dia org ni, share gambar di org kpd peminat.

    (0)
  6. meeradiana says:

    aritu update status g semayang jemaah ngan hubby..
    alih² pakai bikini..
    tah paper tah..
    contoh artis x belajar tinggi n x fikir panjang sebelum mengupdated fb..

    (0)
  7. Azan says:

    Cepat2 la cerai, ex wife aku nk ngorat jejai pulak la , sasat oi

    (0)