berita

68 Foto Super Hot Girls’ Generation (SNSD) Di Konsert Twin Tower @Live 2012

March 24th, 2012 | by M | 22 comments
Lensa Insta

Teriakan 50 000 peminat Girls’ Generation (SNSD) yang membanjiri ruangan KLCC benar-benar mengagumkan, apatah lagi ia turut diiringi dengan kain rentang serta barisan lampu yang dibawa sendiri oleh peminat.

Sesungguhnya, peminat Girls’ Generation memang gila! Taman KLCC mula dipenuhi dengan peminat sekitar jam 6 petang dan mereka tidak berganjak sehingga tamatnya persembahan daripada 9 jelitawan Korea ini.

Persembahan yang dimulakan dengan hit single terbaru mereka, The Boys membangkitkan rasa gemuruh yang tidak terhingga. Bagaikan satu konsert besar, peminat turut sama menyanyi serta mengikut gerak langkah tarian Girls’ Generation. Apa yang pasti, konsert ini diadakan secara percuma! Ia semestinya menjadi satu pengalaman yang tidak ternilai harganya.

Ahli yang dianggotai oleh Kim Taeyeon, Jessica Jung, Sunny, Tiffany, Kim Hyoyeon, Kwon Yuri, Choi Sooyoung, Im Yoona dan Seohyun pandai memikat hati peminat dengan ungkapan bahasa Melayu mudah. Antara kata-kata yang mereka lafazkan ialah Terima Kasih, Selamat Petang dan Saya Suka Malaysia.

Persembahan mereka kemudiannya diakhiri dengan single yang berjaya mencatat sejumlah 69 juta tontonan di lama Youtube, iaitu ‘Gee’. 6 buah lagu yang dipersembahkan oleh Girl’s Generation masih tidak mencukupi. Difahamkan, mereka dalam perangkaan untuk kembali semula ke Malaysia.

Enjoice 68 foto super hot Girls’ Generation selepas ini.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

22 Comments

 1. Naim says:

  the boys la.. bukan my boy.. sistar?

  (0)
 2. Afrie says:

  Yuri xdtg ek???

  (0)
 3. lol says:

  mmg gila..mau nangis rase..please comeback soon

  (0)
 4. AbangSerius says:

  admin oh bulan, gambar korang kena cilok dengan allkpop lol

  (0)
 5. alicia says:

  Percuma apanya…. yang percuma nampak apa lah sangat. yang bayar masuk premium zone pun tak berapa clear. tsk

  (0)
 6. btah la weih says:

  mana ade yuri la der.. die tgh shooting kat US

  (0)
 7. twitter_LifeInside86 says:

  Yuri x dpt dtg filming fashion king!

  (0)
 8. twitter_x0x0_girl says:

  their perf looks messy =<

  (0)
 9. bebo says:

  i want ur mani ur mani not u

  (0)