berita

9 Foto Mesra Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad, Mesra Sangat!

February 10th, 2012 | by Ell | 28 comments
Kini Trending

Gambar ihsan Cipot Redz

Kalau sebelum ini Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad dilihat berpimpinan tangan ketika menghadiri Anugerah Juara Lagu 26 (AJL 26) yang lepas, kali ini mereka berdua lebih berani dihadapan kamera dengan gaya ala-ala pra-perkahwinan.

Namun, menurut khabar angin yang tersebar dikalangan media, ada ura-ura mengatakan bahwa Shila dan Sharnaaz sudah merancang untuk meneruskan hubungan mereka secara lebih serius. Kemungkinan besar, sudah ada perancangan untuk berkahwin. Hanya spekulasi, tapi apa salahnya jika perkara ini benar kan?

Apa pun, kepada para peminat Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad, mari lihat beberapa keping gambar terbaru mereka berdua.

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

28 Comments

  1. D says:

    suke nyer tengok diaorg ni…. :) sepadan…!

    (0)
  2. cicakiut says:

    kawin ajerlah, elakkan maksiat!

    (0)
  3. alaa..biar laa diorng tu brkawn…jgn yng ain2 tu bukak mulut mcm tempayan sudh laa…biar diorng yng menentukn msa depn Shilla dgn Sharnaz memng sepdn pn…^_^…akk hrp moga Shilla dgn Sharnaz biarlh brkekln bila brkawan ok…salm dri akk yng sentisa myokong mu..:)

    (0)
    • Afrie says:

      Sokong tu sokong jugak kak oiii.. Tp tetap xmenghalalkan apa2 yg haram… Wakakaka… Dah cintan sakan ni, kawen jela.. Aman…

      (0)
    • aku says:

      owh memang sepadan..klo da sronok sgt bercouple 2..g la kawen..

      jgn menghalalkan yg haram..:)

      (0)
  4. nadyana says:

    dah banyak gambar shila dgn sharnaaz keluar sebelum ni. sejak couple ni asyik berpegang je. even masa sambut birthday adik shila, syada tu pun sharnaaz dok peluk pinggang si shila ambik gambar satu family dgn shila. respect la sikit parents dia. even parents dia tak kisah pun, open minded ke, you as a lelaki jagala sikit perlakuan dgn anak org. TQ.

    (0)
  5. era says:

    harap-harap pasangan ni boleh jaga perlakuan di khalayak esp bila bergambar. kalau tak bersentuhan, tak nampak mesra ke? jangan macam tu shila. imej awak selama ni bersih.

    (0)
  6. alang says:

    Cepat2 kahwin, dosa tau, akibat perbuatan tuan badan ni org pun mula buat spekulasi..bertambah2 lah lagi dosa tuan badan dan tak pasal aku ngan yg lain2 buat dosa kering (ada ker dosa kering)

    (0)
  7. hafidz says:

    couple of the month ni huhuhu

    (0)
  8. Ehem ehem says:

    Shila ni bajet kiut je.. Harhar

    (0)
  9. ske tengok dorang says:

    tgk dorang ni..mesti tgh loving couple..ak dlu masa ngan couple pn hepi mcm ni..smpi skang da kahwin ..bahgia sgt smpi tak prasan da 14 thn..hopefully dorang pn ending bahagia..asal jgn melampaui batas agama

    (0)
  10. tina says:

    comel couple..tp agak2 la sket..mak ayah shila ni xmarah ke anak die kene pegang camni..lelaki tu jaga la sket maruah shila tuh.ckp sayang…anyhow i like shila.

    (0)
  11. insan cemerlang poyo! says:

    poyo..tu jer..wkakaka

    (0)
  12. Pipir says:

    Belum ada ikatan tp dh pegang sana, peluk sini. Shame on their parents!!!!!!!!

    (0)
  13. shah says:

    sedih n kesian pon ada …kata mak jadi PA, x larang ke ank pose mcm nie…mak tengok jea ker?…ingat kan dia nie mcm dato siti…hmmmm hampehh…nape lah x jadi dato siti sebagai contoh..mana ada nak pose dgn jantan. insaf lah.

    (0)
  14. shila says:

    nyampah gak tgk shila ni,dah ler tak popular mana pun..memang GEDIK je lebih…

    (0)
    • bundy jay says:

      yalah kan,shilalat..terlebih gedik!tua sebelum waktunya…dia kelihatan mcm dalam akhir 20an!pakaian dia entah apa apa..pilihlah pakaian yg sewaktu dengannya..kawin je cepat elak maksiat..

      (0)
  15. sallyjff says:

    ok la…klu da suka jgn tggu lama….t melepas lak..

    (0)
  16. ghjhgjgh says:

    baru nak popular dah start org minat ..dia pon start tayang boyfriend sana sini..macam mana la nak jadi artis top cam siti nurhaliza..jaga la sikit..privacy la sikit …utamakan kerjaya dulu..lagipon muda sgt lagi..ini dok tangkap gamabr berkepit sana sini , pergi anugerah sama2, cam belangkas..lama2 peminat jadi meluat dan jeles..lama2 makin kurang dah yg minat..so jadi lah macam yg lain2 jugak ..datang dan pergi.

    p/s..kenapa artis kalau belakon sama dalam satu drama atau apa2 projek mesti akan jadi bercinta?selalunya la..tak boleh ke proffesional..tak boleh kawal nafsu ke..ahaha

    (0)
  17. suhana says:

    wah mesra nye..sy doakan semoga meraka bahagia dan smpai ke jnjang pelaman

    (0)
  18. secOcok bin sepadan…hiuhuu..dengar citer ader pemain bola sepak minat gila kat shila …untung shila

    (0)
  19. neelopak says:

    kahwin cepat!

    (0)
  20. bunga CINTA says:

    sang lelaki bagi statement kat press tentang sang perempuan ni kalau pegi kemana mana ditemankan keluarga, si perempuan ni tk rase malu kerr berpegang2 depan ahli keluarga sendiri.. contoh yang baik kerr kalau adik2 tgk kakak dia mcm ni..kalau si ibu plak meneman..si anak tk rase malu kerr berfoto mcm ni depan ibu sendiri. mcm mane nak malu dgn tuhan kalau depan ahli keluarga sendiri pun buat dek jerr. si ibu plak tk tegur kerr sang anak bila berkelakuan mcm ni. si ibu tk rasa malu kerr ikut anak ke hulu hilir dlm keadaan berhijab tapi sang anak dgn selamba berpegangan dgn yg bukan muhrim..cara hidup ape ni? perasaan malu korang ni letak kat mana..rezeki lebih yg diperolehi sang ayah bukan tiket utk hidup mcm org tk ada pegangan….rezeki boleh ditarik bila2 masa…semua tu dugaan utk kalian…peringatan Allah itu jelas…perjanjian Allah itu pasti..Wallahualam…

    (0)
  21. jelita says:

    dorg mmg sweet kapel….tp nape harus nk terlalu kecoh2 sgt2 ek…salah sendiri ke salah wartawan ek…ntahla…shila manis care laku..tp control la sikit relationship korg tu…sayang…….

    (0)
  22. mizz umie@me myself n i says:

    This beautiful wedding quickly Shila & sharmaaz I see y’all have chemistry, loving person, the name was either ‘S’, co-artist, and if sincere prove and conclude with a valid bond ..

    (0)