berita

7 Foto Percutian Neelofa & Keluarga Di Dubai

December 19th, 2012 | by Rifaee | 54 comments
Kini Trending

7 Foto Percutian Neelofa & Keluarga Di Dubai

Semalam OHBULAN! memaparkan foto-foto percutian Nora Danish dan anak lelakinya bersama bekas keluarga mentuanya di Dubai, hari ini OHBULAN! sekali lagi mahu berkongsi foto-foto percutian artis kita di Dubai iaitu Neelofa bersama keluarganya.

Dari foto-foto yang terdapat di Istagram miliknya,  jelas Neelofa dan keluarga sangat gembira dan begitu menghayati percutian keluarga di sana. Banyak foto Neelofa bersama adik beradiknya dan juga ibu kesayangannya dibeberapa lokasi menarik di Dubai.

Pengacara program “Meletop” ini melancong ke Dubai beberapa hari yang lalu. Menurut sumber Neelofa dan keluarganya bercuti di Dubai selama dua minggu.

Jom kita tengok foto-foto menarik sepanjang Neelofa berada di sana bersama keluarganya.

 

54 Comments

  1. mawar says:

    keturunan perasan cantik……

    (1)
  2. Somprang says:

    Tuuuudiaaaaaa perampas bf org sudah keluar,hans mana? Xkan x ikut kot….mak mentua x restu ka? Kahkahkah

    (0)
    • Maylowbee says:

      Eh bahalol! Ko ni mmg x sah kalo satu hari x fitnahkan org, n buruk-burukkan org kan? Hari ko takkan bahagia kalo x buat cam tu ek? Dah xde kerja ke? Itu family holiday, knp lak nk bawak Hans? Namanya pon family holiday. Ko kata dia rampas boyfriend org, ko ada bukti? Jgn sebarang ckp ek, nnt jadi cam Anjingna. Bodo nye komen!!

      (0)
      • kakak tiger says:

        waaa..Maylowbee mngamuk dahhh…mrh btol org ckp kat neelopak diee…hahahah..yg ko pun somprang..nk ckp tu pndang2 r..klu si Maylowbee tu ade..ko xyh komen ape2…ahahhaha

        (0)
        • Maylowbee says:

          Kepala hotak ko! Aku tulis ckit, org kata aku ngamuk. Aku defend Neelofa, org kata aku meroyan la, sampah la, apa je la. Tp org lain buat fitnah x ingat, x de plak org lain nk condemn, nampak sgt ada pengaruh pihak ketiga.

          (0)
          • kakak tiger says:

            maylowbee~~wei bangang…yg ko defend sgt neelopak nie pehal??ko dpt ape defend die??xyh ko nk tnjuk baik sgt r kat sini..komen ko kat sini je r yg tnjuk ko tu cam angel2..cube g kat komen2 kat tmpat artis2 lain..ko lah syaitonnirajimmmm!!!puihhhh

            (0)
          • FacebookUser says:

            kakak tiger..maylowbee kan balaci neelofa sbb tula bria sgt nak backup lofa…sbb dia la lofanye..kalo sape2 yg xtaw maylowbee neelofala…sbb tu dia backup sgt..sedih taw..masuk bakul angkat sendiri….sadisss ko maylowCLASS!!! sesampah malaysia..walah!!

            (0)
          • boooo neesopak says:

            the fact :
            maylowclass= neelopak..
            kakakakaka

            (0)
      • maylowbee says:

        I da makan taik si neelofa tu.. Tu pasal i depend dia berabis.. I ni mmg keturunan babi..

        (0)
  3. Nellisa says:

    Looser. If you cant having the same life like Neelofa had, dont be jealous. Improve yourself to enhance your financial. Dont talk bad about Neelofa’s life just because you guys cant be like her. She got everything. Money, beautiful and fame. Looooossssseeeeerrrrr….!

    (0)
    • Maylowbee says:

      Thanks Nellisa, nasib baik ada gak org yg siuman kat sini. Ada lak yg tanya soalan bodoh apa yg aku dpt defend Neelofa. Aku bukan defend Lofa je, aku defend kebenaran. Dia tanya aku soalan bodoh cam tu, tp x pernah plak guna kepala hotak diorang utk pikir apa yg diorang dpt kutuk2 n fitnahkan Neelofa. x pernah lak nk musahabah diri sendiri. Nampak sgt dengki.

      (0)
      • QV says:

        Bertuah anak2 org kaya, they don’t even have to work their arse off just to be on top because their future is already secured from day 1. Kalau SPM tak lepas pun, mak bapak hantar je mana kolej overseas. Yg middle income, yg miskin mcm kebanyakan org, u assume diaorg tak kerja keras? It’s a shame kan, diaorg tak rapat dgn Tun Mahathir mcm keluarga org berada nir

        (0)
      • FacebookUser says:

        maylowbee..habis ko xde fitnah artis lain????xyah nak tunjuk baik konon nak backup lofa..konon mcm neelofa je yg kene fitnah..xyah ko pun nak sebar fitnah ckp org semua fitnah dia..tgk jer perangai lofa 2 bagus sgt ke dia??pernah pk tak nape ngn bnyak artis da dia gaduh??xyah ko tgk artis lain lah..tgk yg dia ngn tasha shilla cukup…xpuas ati ngn tasha..setakat dia popular ngn gosip murahan ape barang..artis lain yg bawak masalah ke..dia yg bawak masalah????fikir2 lah..selamat beramal =)

        (0)
    • beRAK says:

      ngamuk sudah mek kelate niiiiiiiiiiiiii… neelopak mmg LOOSERRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!! BOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO

      (0)
    • Somprang says:

      Nellisa yang tolol dan maylowbee yg bongok..ape pasal aku nk jeles kat neelofa? Sedangkan dia yg jelesss dgn artis lain..dia kaya? Dia cantik? So apa masalahnya? Org lain x kaya? Org lain x cantik? Org lain muka cantik,hati pun cantik.. Ko nk ckp pasal financial aku? Wkakaka jgn jadi bodoh dan tolol.. Ko ingat aku kerja apa? Penganggur? Bodoh..

      (0)
      • Maylowbee says:

        Woi! Apa bukti dia jealous ngan artis lain? Org lain yg cemburu ngan kejayaan dia adalah! (Hint: Kes Anzalna, dah lupa?)

        (0)
        • FacebookUser says:

          nak hint gak>> mcm mane kes dia ngn tasha shilla?????
          lalalalalalaaaaa…~~~~

          (0)
        • Mentimun says:

          NAH MAYLOWBEE, AWAK NAK SANGAT BUKTI. KALAU TIDAK MENCUKUPI, MAKLUMKAN SAYA. TERIMA KASIH.

          Dulu-dulu……..

          “Sekali lagi saya ingin saya tegaskan saya tidak pernah menafikan kemenangan Tasha. Rezeki itu daripada Allah, Dia yang menentukan siapa yang berhak menerimanya. Pada saya itu adalah rezeki Tasha dan keputusan itu dibuat oleh pembaca Berita Harian. Saya menghormati dan menerimanya dengan hati terbuka,”
          -Noor Neelofa, dalam Berita Minggu, BPop, halaman 15, 27 Mei 2012.

          TETAPI……..

          “Bagi Lofa, tak patutlah sebab Lofa rasa orang lain lebih layak macam Izara atau Fathia sebab kalau mereka menang, mereka memang berhak menang sebab memang mereka popular. Katakanlah Najwa Latif menang, itu logiklah kan? Ini sebaliknya. Tolonglah. Sebab itulah Lofa cakap Lofa tak kisah kalau kalah di tangan Najwa Latif sebab dia memang popular. Bukan di tangan pelakon tu”
          - Noor Neelofa, dalam HAI, Bil. 715, halaman 39, 20 Mei 2012.

          DAN…….

          “Siapa saya untuk mempersoalkan rezeki yang ditentukan Allah? Jika Allah menghendaki, siapa saya untuk mempertikai dan menyekat rezeki itu? Saya tidak layak berbuat begitu. Sebagai hamba-Nya, saya belajar bersyukur dengan rezeki yang diterima setakat ini.” -Noor Neelofa, dalam Berita Minggu, BPop, halaman 15, 27 Mei 2012.

          TETAPI……..

          “Don’t be sad, next yr kita pun kna beli paper 1 lori jgk lah :P”
          -Twitter Noor Neelofa @Neelofa (BPop, 27 Mei 2012).

          “Kalau orang baca status Lofa itu memang orang boleh tahu siapa yang Lofa sindir”
          – Noor Neelofa, dalam HAI, Bil. 715, halaman 39, 20 Mei 2012.

          KEMUDIAN……..

          “Nothing in this dunya is in our hands, that Allah cannot take from us and so jgn fikir memfitnah dan menjatuhkan org lain dlm suratkhabar”
          -Twitter Noor Neelofa @Neelofa (Sumber: beatifulnara, 11 Jun 2012).

          RENUNGAN BERSAMA:

          Sabda Rasulullah S.A.W. yang maksudnya:
          “Ada empat perkara, sesiapa yang melakukannya maka ia adalah seorang munafik tulen. Sesiapa yang melakukan satu daripada empat perkara itu, maka ia mempunyai salah satu daripada sifat munafik, hingga dia meninggalkannya . (Empat sifat itu ialah) apabila dipercayai ia khianat, apabila bercakap ia berdusta, apabila berjanji ia mungkir dan apabila bertengkar ia mengenepikan kebenaran. (Menegakkan benang basah ) “.

          Riwayat Ahmad (Himpunan Hadis Harian JAKIM).

          (0)
    • Spooky Kitaro says:

      Peliknya, BI si nellisa ni berterabor giler tp ckit pun maylopak tk bantai ckp die bodo kampung. Hipokritnya. Maylopak, tlg terhad kan kerja2 maksiat awak kt beautifulnara dan cari.com jer, kt cni kitaorg nk aman damai. Kalo artis len kt page len awak kutuk bagai, ps tu kt cni awak nk meroyan sakan. Adil ker?

      (0)
  4. Hating neelofa says:

    Haha….perasan cantik nampak… Harap muka je cantik, tp… Puuuuiiiihhh!!!

    (0)
    • Maylowbee says:

      Bodo nye statement. Kalo ko dh ngaku dia cantik, knp lak ko ckp dia perasan cantik? Otak letak kt buntut ke? Tu pon kalo ada otak lah.

      (0)
      • FacebookUser says:

        xpe…dia otak letak kat buntut..ko lak dah terang2 memang otak bontot..lalalalalalaaaaaa…~~~

        (0)
  5. Alahai says:

    Kesian….lg ramai yg kutuk dr memuji. Sedih tul! Please la sokong neelofa ni, kesian kat dia, beb…

    (0)
  6. Glen says:

    iiieeeeee betis batang pisang la :) btw budi bahasa budaya ugama kita :)

    (0)
  7. Elsa says:

    hermmm siapa kata dia dgn Hans? Ermm korang mesti xtau kan dia tgh kacau laki marion caunter … Jeng…. jengggggg….. hebat x? x ckop TMJ ker?

    (0)
    • Jeng jeng jeng.... says:

      Alamak! Ye ke?? Apa bukti nya, cer citer cer citer…

      (0)
    • Nurita Hairan says:

      Pergh! Betoi ke nih lopak noti-noti ngan laki Ma***n? Hmmph, patut la busy sakan tyg gambar2 brg2 branded semenjak-dua menjak nih. ada job besar punya! hans debat cmpk kat mana? filem x kuar lg nih, kang jd cam Azura plak.

      (0)
  8. maylowbee says:

    I da makan taik si neelofa tu.. Tu pasal i depend dia berabis.. I ni mmg keturunan babi..ngok ngokk

    (0)
  9. Somprang says:

    Itulah maylowwbee,jenis otak udang,pemikiran sempit..dah terang2 si neelofa ckp kat media yg dia x puas hati tasha shila menang,apa kes? Xkan x ingat kot? Bukan dia perampas bf org ke? Dia nk kt tmj tapi tmj x layan sbb muka busuk dgn hati busuk,skang ni cari laki lain pulak..jgn jadi tolol lamaylowbee,org lain duh taw sapa si neeloofaaa… hati busuk+perampas!!

    (0)
    • kakak tiger says:

      neelopakkk….dh r blkon cm kayu..betis cm batang pisang..pastu dlm #MeLetoP plak klu bckap tu siap nk kne pegang2 dh nabil capang tuu..harus ke pegang2 die lopakkk???ko hengat ko cntik ke???pstu time mngacara siap pkai skirt pendek..duduk lak cmtu..ko mmg suke menayang ek???retis baru lain pun ade laa…lagi cntik2 aku tgokk…ko tu xde la cntik mne pun..maylowbee je yg bodoh bangan backup ko..tp rmai yg ckp neelopak tu maylowbee..btol ke?ptt r bckup diri sndiri rupenyer ekkk…hahahhahahaa

      (0)
  10. permata says:

    waa… adik beradik dia cantik2 lha. ciptaan tuhan. masaallah :)

    (0)
    • Mentimun says:

      Adik-beradik dia yg mana satu yg bernama Noornabila (@NoornabilaB)? Sebab dia ni lah yg pernah hina moto rasmi negeri Johor dlm Twitter, dia tulis ‘Kepada pepek sampah aku berserah! I’m humbled and honored.’ Mungkin @ni*********87 boleh ulas sedikit tentang perkara ini?

      (0)
      • kakak tiger says:

        ye ke MENTIMUN???kuang hajor jugak adik2 die ek??ye laa kan..klu dh kakak cm bangsat…adik2 pun apetah lagi…ikut la kannn??tuu…si MAYLOWBEE yg LOWCLASS tu…xyh beradik beradik pun dh leh jangkit ngan pangai neelopakkk tuu kan??xsangka plak aku..ramai sxuke neelopak ek…aku ingt aku sorg jerk…hahahaha…aje giler maylowbee je yg dok bckup…tp ape pun da dpt..bangang tol ko lowbeeeeee….hahaahha

        (0)
      • hariku bukan plastik says:

        @ni*******87 tuh sape?

        (0)
  11. mamun says:

    Astaqfirulllah robbalbaroya
    Astaqfirullah minalkhotoya

    (0)
  12. apapapejela says:

    oo nak rembat laki marion counter plak. patutla si marion tu turun flight kat KLIA x de org sambut.. padahal laki jutawan. muka selekeh je. sorang2 jalan x bwk anak. boleh jadi jugak ada masalah rumah tangga… ngeee

    (0)
    • Mulut Lecak says:

      Oo pandaile ko nk suggest marion ade masalah rumahtangga. camana tk masalah kalu ada org yg nk sebat laki dia? klu ade masalah pun, tu tk halalkan pun org len nk sebat laki die kan? udah-udah le nk suggest yg bukan2. dlm cari.com tu mcm2 ade org tulis, jodoh dari kecik la, sesama islam la, dh lama bersama la. tlgla, mual aku mbacanye weih!

      (0)
  13. ehemmmm says:

    tu yang pakai spek hitam sapa nama. boleh buek jd awek aku tu. lawo bobonar…

    (0)
  14. aiman shukri says:

    Ni kutuk sah2 mawlowbee meroyan cm mati laki nih..haha ttap nk kutuk gak neelopak cam lopak air mawlowbee cam tandaz awam

    (0)
  15. misya says:

    hahahahahaha…pesanan aku, jgn lyn org gila, nanti kita pn sewel…

    (0)
    • harakiri says:

      citer lama, citer bosan! nih, aku nk dengar psl kes nilopak ngan laki marion nih, betoi ke? smua org ckp tp cam takde pape jer. berani toi le klu si nilopak kaco laki marion, die tu socialite kat KL. so ape citer nih?!

      (0)
  16. mak senah come back.. says:

    yang penting TMJ nak kawen ngan faz.. tq..

    (0)
    • mak senah come back.. says:

      harapan mak senah cuma 1, harap2 komen mak senah kat sini tak akan di delete oleh kerana hanya kerna mak senah menyokong miss faz.. tq..

      (0)
      • milah says:

        x delete lah wey, tu kat blog nara jer!! dia balaci lopak lecak kot.

        (0)
      • Miza says:

        Dekat OB tak kot. Tu kat Nara je.
        Buka blog gosip umum, tapi bias.
        Artis lain kena kutuk kemain, komen lepas je semua.
        Sampai part Lofa, cepat-cepat kena delete.
        Sorry la, I dah tak follow Nara tu since then.

        (0)
        • hariku bukan plastik says:

          setuju, setuju. nara mmg bias tp ada gak komen yg kutuk lopak dia lepas, nk tunjuk lah yg dia adil kunun. kalo kutuk serius2 si lopak tu, mmg x lepas lah sume kena delete. tp kalo retis len, fuih…….mmg dasat giler, org dpt kutuk cam hari esok dh xde. aku dh x visit dh blog GOSIP SECARA BERHELAH tu.

          (0)
          • lalala says:

            la rupoenye dri kaum kerabat pon ramai yg x suka neelofa…. kesian kat dia …

            siyes , aku x teras pon dia ni cantikkkk putih memg putih tp entah kalau jumpa dia la rasany ax de la nak terkelih dua tiga kali …

            tapi kan kalau azah aziz tu .. terasa nak tgk n nak tgk lagi… walupon dia x putih…

            blog nara tu dah lama dh x follow pon… x de x factor gak kot .. :P

            (0)
  17. gsgsgdsgdgegthjtjhtujkikujy says:

    dunia dah nak kiamat korang btekak pasal artis. apa korang dapat?

    (0)