Abang Protective 'Lahar' Komen Menggatal Dengan Adik Di Twitter. Lucu Betul! - OHBULAN!

berita

Abang Protective ‘Lahar’ Komen Menggatal Dengan Adik Di Twitter. Lucu Betul!

March 16th, 2017 | by Hanis Aliaa | 23 comments
127.7K
reads
13K
shares
Kini Trending

HeaderAbang mana tak yang bangga dengan pencapaian 9A adiknya dalam SPM. Lelaki ini yang juga seorang doktor mengucapkan tahniah kepada adiknya melalui laman Twitter.

Ramai pulak yang komen since ada gambar adik perempuannya di situ. Nak-nak pulak adiknya tu cantik dan bijak. Mestilah bergetar rusuk kiri masing-masing. Admin terhibur sungguh baca komen balas lelaki ini. Lawak betul!

Tahniah adik!

Siapa ada berani sama abang ni?

1 2 3 4Screen Shot 2017-03-16 at 20.58.04

Bergurau ja, bukan serious.

a b cAda yang ambik serious ka? Sebab admin dari awal baca memang terhibur. Risau jugak doktor ni takut ada yang take serious. Apa-apa pun tahniah buat semua calon SPM 2016.

Kredit : Khairul Hafidz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 Comments

  1. abg bijak says:

    kenapa la kita orang melayu dipaksa beragama islam? adakah islam sejenis agama paksaan???

    jawab la celaka

  2. Toronn says:

    Apsal aku tengok adik dia takdela lawa sangat …

    • Poje says:

      betul tu…

    • nananana says:

      haah. aku pun rasa benda yang sama. yes manis ada. tapi takde la lawa mana.

    • Shhh says:

      aish ssh org mcm ko ni..kalo cantik kena tackle dgn mamat lain..ko menangis..mula lah ckp smua ppn sama je…kalo cantik bimbo tak gna jgak…nk cntik mcm mana lgi..aku yg ppn ni lgi jelas dgn org yg pandai..takat cntik iq rendah buat apa..aku dh terang2 tk cntik…tk da jeles dgn org cntik cuma jeles dgn result dia..kalo dulu SPM aku mcm ni kang best…huhu..bukan apa bangga lah sikit walaupun tk mampu nk belajar tinggi

      • ngek says:

        itu la toronn….kau tau tak keseksian perempuan tu pada akalnya ? tau tak ?

        • fromthe_truestory says:

          harp2 bila dh habis blajr nnti jgn slahkan “pekerjaan x ada”.. sbb qualification tinggi”.. jdi minta gaji tinggi..sedangkan majikan offer RM3000-3800 je..pada tahun 2024 nnti , tapi letak kt resume RM5000.00

  3. mm says:

    cantik la tu..pandai pulak. korang nak cantik tara mana lagi??? hadui laa

  4. kaki tabur says:

    semak la…poyo la doc nii..

  5. fromthe_truestory says:

    semalam ada dpt 10A, X megah pun..masih kenal lagi budak tu, tapi bkn ini..

  6. wekkkkkkk says:

    yg dapt 10 a…mana..tak tayang ke..ni 9a…je

  7. Zachariah says:

    Luaran manis, otak boleh guna, akhlak ada betina nie?

  8. Zean says:

    Alamak dr khairul kenapa cenggini ???

  9. kalau x ada maka x sempurnalah says:

    cuba tgok kt susunn baju di almari, kebersihan di lantai dapur, ruang tamu, katil, ada sama x dgn a+++++++