Berita Gempar! AirAsiaGo Kini Kembali Dengan Tawaran Tempat Duduk PERCUMA. Ya, Ia PERCUMA! - OHBULAN!

berita

Berita Gempar! AirAsiaGo Kini Kembali Dengan Tawaran Tempat Duduk PERCUMA. Ya, Ia PERCUMA!

March 12th, 2017 | by Noraniza | 3 comments
34.6K
reads
5.1K
shares
Sponsored Post

AA1

Siapa je tak suka benda PERCUMA? Tapi ini bukan calang-calang punya percuma sebabnya bermula daripada 13 Mac sehingga 19 Mac 2017 ini, AirAsiaGo bakal mengadakan tawaran paling tak masuk akal!

AA9

Apa dia? Ha… AirAsiaGo menawarkan TEMPAT DUDUK PERCUMA bila korang menempah penerbangan AirAsia dan hotel sekaligus untuk travel pada tarikh 1 April 2017 sehingga 28 Februari 2018!  So, 24 Hour Priority Sales pula akan bermula pada 12 Mac 2017 okay. Untung sangat ni!

AA10

Penerbangan pergi balik+ penginapan 2 malam + cukai = bermula hanya daripada RM159* jeeee..

AA6

Malah, hanya dengan harga daripada RM159* seorang, korang boleh mendapatkan tiket penerbangan pergi balik, penginapan selama 2 malam dan harga tersebut sudah termasuk tax ya! Tak ke super awesomenya tu?

Mesti korang nak tahu ke mana lokasi untuk free seats ni kan? Antara lokasi yang boleh korang pilih ialah dalam Malaysia, Kemboja, Thailand, Jepun, Korea, Taiwan dan banyak lagi! So, cepat grab peluang ini okay!

AA7

Eh, AirAsiaGo pun sertai Matta Fair 2017 tau!

aa5

Kami rasa buat kaki-kaki travel memang sentiasa menanti Matta Fair setiap tahun kan? So, Matta Fair 2017 akan diadakan pada 17 Mac sehingga 19 Mac 2017. Yang syoknya, AirAsiaGo akan join Matta Fair dan berada di Hall 4, Merdeka Hall, PWTC di booth bernombor 4107 -4114. So, booth akan dibuka daripada jam 10 pagi sehingga 9 malam.

Nak tahu lebih lanjut mengenai Matta Fair ataupun berkenaan kempen ini, ikuti kami di laman sesawang berikut:

Facebook: www.facebook.com/airasiago
Twitter: @airasiago
Instagram: @airasiago

3 Comments

  1. Chibi Maruko Chan & Tamain says:

    itu bkn smua pembeli i tiket dpt prcuma, kalau u pilih tarikh katakan 12-19 Mac, u dh byr semua…semua dh settle..top tap “nasib u baik”mcm lucky D lah..nasib sapa yg dpt. Bila nsb u baik dpt lucky d tu…duit yg u dh byar utk tiket 13-19 Mac yg u beli tu..akan di bagi semula..jdi pnerbangan u free la jwb nya.
    Mcm tu la aku pnh tanya masa dulu2..masa tmpah flight boss…nsb je..

    Bkn semua free…