berita

“Besarnya Kuasa Allah” – Irma Hasmie Kongsi Pertemuan Dengan Syah Reza

March 25th, 2012 | by M | 9 comments
Kini Trending

Irma Hasmie tidak menyangka bahawa pertemuannya bersama Datin Azizah Osman, ibu kepada Syah Reza di depan Kaabah ketika menunaikan umrah pada bulan Februari lepas menjadi satu pengalaman manis dalam hidupnya.

“Syukur alhamdullilah, tak sangka perancangan majlis pertunangan ini melibatkan jangka masa yang pendek. Pertama kali, ibu kepada Syah Reza menegur saya di depan Kaabah untuk berkenalan. Sekembalinya ke tanah air, ibunya menyampaikan hasrat untuk menghantar rombongan merisik. Dan hasrat tersebut saya sampaikan kepada ibu & bapa saya. Kiranya, pertemuan saya dengan Reza memang tak dirancang sama sekali. Apa yang penting, semuanya berjalan dengan lancar sekali.

Pelakon ini turut berkata bahawa dia sentiasa mendoakan kebaikan seperti dimurahkan rezeki & dipermudahkan jodoh semasa menunaikan ibadah umrah.

“Saya merebut peluang untuk mendoakan kebaikan semasa menunaikan ibadah umrah. Pada saya, apa yang terbaik datangnya daripada Allah, DIA sahaja yang Maha Mengetahui. Betapa besarnya kuasa Allah, saya anggap ini pertemuan bersama Syah Reza ini adalah hadiah daripada-Nya yang amat saya hargai.

Irma Hasmie turut menyatakan harapannya terhadap pertunangan ini akan berterusan sehingga majlis akad nikah yang dijadualkan berlangsung pada 1 Julai 2012.

“Saya inginkan permulaan dan juga pengakhiran yang baik. Saya harap jodoh kami akan kekal sehingga akhir hayat.”

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

9 Comments

 1. ija says:

  tahniah irma…u better desrved…

  (0)
 2. Tengku Sabri says:

  so sweet….auw

  (0)
 3. tahniah… lawak bangat la… you deserved that

  (0)
 4. sesengal air dikali.. says:

  cantik…manis…dan ayu….kurniaan allah…

  (0)
 5. luqman hakim says:

  ada hikmahnya yg lpas x jadi sbab nak dapat yang lebih hensem dan anak datuk.sedap nama tunang irma.

  (0)