berita

Caras : Selebriti Biadap Hina Ibu Sendiri

January 21st, 2013 | by Noraini Nasir | 17 comments
Isu & Kontroversi

Caras : Selebriti Biadap Hina Ibu Sendiri

 

Baru baru ini adik salah seorang pengacara, pelakon dan penyampai radio terkenal telah melangsungkan perkahwinan di sebuah tempat terkemuka sekitar Kuala Lumpur.

Secara umumnya memang tak salah untuk melangsungkan perkahwinan, akan tetapi apa yang menjadi masalah besar di sini adalah apabila OHBULAN! difahamkan si selebriti ini dengan adiknya sudah lama tidak bertegur sapa dan sewaktu majlis berlangsung dia langsung tidak hadir ke majlis tersebut.

Sudahlah tidak hadir, lepas itu boleh pula dia menghebohkan cerita kononnya majlis perkahwinan adiknya itu mendatang bala dan menceritakan perkara-perkara yang tidak elok di laman sosial miliknya.

Pada mulanya memang agak pelik juga, bala apakah yang menimpa majlis perkahwinan adiknya itu? Setelah diselidik dengan teliti rupa-rupanya sewaktu majlis berlangsung ibu selebriti ini difahamkan telah mengalami kecederaan parah apabila terjatuh di rumah selepas selesai majlis perkahwinan dan akibat daripada insiden tersebut si ibu mengalami kecederaan di bahagian kepala, lalu dimasukkan ke hospital.

Apa yang mengecewakan di sini apabila si selebriti yang tak kenang dek budi ini dikatakan sampai sekarang masih lagi belum bertanya khabar atau melawat ibunya yang sedang terlantar di hospital. Lagi bertambah sadis apabila dia tidak habis-habis memperlekehkan perkahwinan adik perempuannya dan seolah-olah mentertawakan ibunya yang sedang ditimpa musibah.

Hmm..tak tahulah anak jenis apa selebriti ini sampai tidak mengambil berat dan mengaku ahli keluarga sendiri. Mungkin suatu hari nanti Allah akan beri pertunjuk pada selebriti ini. Sama-samalah kita doakan semoga dia sedar dengan kesilapannya.

Kredit Foto : Suara Kayangan

17 Comments

  1. dark_angel says:

    azwan ali la tuh..jumaat lepas ummi hafilda kawen..

    (0)
    • Olga says:

      mmg dah sah Azwan Ali.. td dengar kat radio ckp mak dia jatyh kat bilik air masa Umie Hafilda kahwin..

      (0)
  2. kak bedah says:

    tak lain tak bukan….sah2 azwan ali. mmg dia duk ngutuk majlis adik dia kat twitter.

    (0)
  3. Audrey Hepburn says:

    bila la nak insaf dia ni…berlakon insaf je lebih…

    (0)
  4. huhu says:

    lorh..bkn deme dh berbaik ker..haishhh la..mcm2

    (0)
  5. ila says:

    Hrap je dk g haji,tp prangai hanya tuhan je yg tawu

    (0)
  6. Honey says:

    Azwan ali DJ radio ke.. Dia dah baik lah ngan family dia.. Kalau benda camni salah petik fitnah tau..

    (0)
    • si cantik wangi says:

      aah die dah jadi dj video skang..dah lupe stesen mana 1….tapi online radio la..xde frekuensi

      (0)
    • si cantik wangi says:

      aah die dah jadi dj radio skang..dah lupe stesen mana 1….tapi online radio la..xde frekuensi

      (0)
  7. Akoo says:

    Adek ke akak?

    (0)
  8. margarita says:

    yg kawen akak azwan ali kn…umi hafilda kn.. bukan adik perempuan..

    (0)
    • ABANG BADOL says:

      UMI HALFIDA BUKAN KAKAK..
      DIA ADEK BONGSU AZWAN ALI.

      (0)
      • ABANG BADOL says:

        AKU RASA LAH KAN..
        SI AZWAN NI JIWA DIA MENTAL..
        ORANG JENIS MACAM DIA YG SUKA MEMEKAK, ATTENTION SEEKER, KERAP MENGONGGONG
        NI SELALU HIDUPNYA SEPI..

        AZWAN ADA BAIK MU GI RAWATAN RUQYAH
        MUDAH2AN JIWA MU TAK BERCELARU.

        (0)
  9. kentang_busuk says:

    bila jiwa kosong, kurang pegangan agama mcm nilah jadinya… sakit mental kot selebriti tu

    (0)
  10. siti halijah says:

    kesian kt ibunya

    (0)
  11. melaa says:

    ohbulan skrg ni dah mcm gosip2 hiburan dalam paper kan? play safe sgt.. bosan oi.. klau btul nak cerita kat org, kasi la printscreen, gambar, nama segala..

    (0)
  12. cute says:

    yg pelik tue,nape masih ada lagi org nk ambil dia,jadi penyampai radio,pengacara?….org mcm nie tak payah lah hidup….bnyk lg manusia yg berbakat…

    (0)