Chanel Boy - OHBULAN!

berita

Chanel Boy

May 11th, 2012 | by Ai | 15 comments
Chic & Stail

Jenama antarabangsa Chanel baru-baru ini telah pun menghasilkan keluaran tas tangan terbaru yang telah direka khas untuk lelaki yang diberi nama Chanel Boy. Chanel menampilkan rekaan kali ini  dengan tiga palet warna asas perfesyenan iaitu merah,putih dan hitam. Direka dengan bentuk yang ringkas tambah membuatkan tas tangan tersebut kelithatan begitu sofisikated dan element ranggi yang ditambah pada tas tangan tersebut lagi membuatkan tas tersebut kelihatan cukup WOW!

Tas tangan ini dihasilkan dalam tiga jenis bentuk berbeza. Bentuk yang kecil sekali digayakan sebagai dompet,manakala bentuk yang lebih besar digayakan sebagai tas tangan dan juga beg silang. Tas tangan rekaan Chanel ini bukan hanya boleh dipakai oleh lelaki namun wanita juga masih boleh menggayakan tas tangan tersebut dengan gaya tersendiri.

Tas tangan yang diilhamkan dari beg katrij ini pada asalnya dibuat untuk si pemburu namun telah direka semula untuk si pengemar fesyen. Pada anda si pengemar fesyen yang sentiasa inginkan kelainan dalam menatarias gaya anda, janganlah lepaskan peluang untuk memiliki satu daripada tas tangan keluaran Chanel ini. Tas tangan ini dijangka bakal tiba di butik-butik Chanel di Malaysia dalam bulan ogos 2012.

 

15 Comments

  1. Lis says:

    makin ramai la adik2 kt luar sana…bole tahan byk jugak pesen utk adik2 skrg yerk.fashion dah semakin tahpape.adik2 pertama yg pakai henbek ni mesti dr kalangan staff OhBulan sendiri. :)

    (0)
    • Pondan Sepi says:

      HARUSLAH! DUNIA FESYEN SKARANG KAN DH DIMONOPOLI OLEH GOLONGAN PONDAN2 MCM I! I RASA POMPUAN2 HODOH & KAMPUNG X SESUAI PAKAI BEG MCM NI! HANYA POMPUAN YG BERKELAS TINGGI SAJO! HARUS I MINTA HUBBY I BELIKAN! PD YG X MAMPU DIAM SAJOK!

      (0)
  2. aQue says:

    de ke LELAKI yg nk pki design camni???

    (0)
  3. hana says:

    korang ni tak pernah pakai chanel takyah la nak comment. the new chanel Line is called Chanel Boy , but bukannya utk BOYS duh! and u guys know how much it cost? for this small bags its already 1500 + Euro (and thats the European price) .. dkt malaysia mau more than RM 7k.

    (0)
    • LOL says:

      hai…
      jgn main salahkan org lain jer…. u ni tahu baca or not..

      “Jenama antarabangsa Chanel baru-baru ini telah pun menghasilkan keluaran tas tangan terbaru yang telah direka khas untuk lelaki yang diberi nama Chanel Boy”

      please read carefully… sama ada pki atau tak jenama tu and prices mahal gilerrr bukan persoalannya…. tp u yg tak faham artikel kat atas rasanyer…

      jgn berlagak pandai sgttt…

      (0)
      • hana says:

        haa kau pun sama bengap mcm owner blog ohbulan ni. Nama collection tu je is Chanel BOY, bukannya utk BOY! the design is more boy-ish compared to the normal chanel flap bags , hence the name BOY bag!! ROFL..
        if bag ni intended for laki, why the hell would karl lagerfeld chose Model Alice Dellal to be the face of this new bag line.

        secara kesimpulannya, blogger oh bulan and kau kau terus xlayak comment psl bag bag mahal ni

        (0)
        • LOL says:

          ko tu lg bangang la bodoh…. dah stats ohbulan, aku betulkan…
          klu ko tu pandai sgt.. ko suh lah ohbulan ambik ko jadi writer…

          such a dumb fella..!

          (0)
  4. anonymous89 says:

    ni bukan utk lelaki la ohbulan.ni collection utk perempuan lah.get your fact right lah.

    (0)
  5. fara' says:

    haaa…sure comingsoon azwan ali bawa ke hulur ke hilir uolsssssssssssssssssssssssss!

    (0)
  6. ais says:

    Beg ni bukan direka khas utk lelaki…ohbulan tesilap fakta kot…nama boy chanel adelah sempena memperingati ex-bf mademoiselle coco chanel…yg dlm gmbr tu mmg nmpk andregenous ckit design die,tp yg latest design starting cruise 2012 ke spring summer tah,range die banyak dah design2 and colour yg lebih feminin…

    (0)