Cipta Hadiah Paling Berharga Buat Tersayang Di Printcious. Psst.. Ada Diskaun Tau Bila Guna Baucar OHBULAN! - OHBULAN!

berita

Cipta Hadiah Paling Berharga Buat Tersayang Di Printcious. Psst.. Ada Diskaun Tau Bila Guna Baucar OHBULAN!

January 5th, 2017 | by Noraniza | 0 comments
3.9K
reads
934
shares
Shout Out!

 

banner-revise-1

Mesti korang selalu pening kepala bila tibanya hari istimewa yang tersayang kan? Tak kiralah hari lahir ke, hari ulangtahun perkahwinan ke, mahupun hari graduasi, korang mesti nak belikan sesuatu yang bermakna untuk mereka.

Tapi kadang-kadang produk yang berada di pasaran kebanyakannya tak menepati citarasa korang kan? Ha, kami ada berita baik apabila korang boleh ‘cipta’ sendiri produk yang best-best mengikut kemahuan korang.

Macamana caranya?

Printcious la jawapannya!

Macam kitorang cakap tadi, dengan Printcious korang boleh ‘cipta’ hadiah buat tersayang. Ala, kalau korang nak hadiahkan buat diri sendiri pun tak hal punya.

Tapi, usah risau, kalau korang tak berapa nak kreatif, Printcious juga menyediakan produk yang dah siap. Senarainya ada di bawah ni:

idea-gift

Menarikkan? Eh, ada yang lebih menarik iaitu….

Daftar dan boleh jana pendapatan!

shirt

Ha! Ini ada berita baik buat mereka yang mempunyai hasil seni yang kreatif, korang boleh jana pendapatan sampingan. Macam mana tu?

Senang je konsep yang diperkenalkan ni, korang daftar, muat naik artwork korang, dan tunggu mana-mana pelanggan yang berminat dengan rekaan korang, royalti akan diberikan mengikut persetujuan semasa pendaftaran.

Program ini terbuka kepada semua tidak kira pelukis, pereka grafik atau jurugambar. Jadi apa tunggu lagi, mulakan berkarya dan sertai Designer Program di bawah Printcious.

puzzle1

 

Bukan itu saja,kalau korang memang ada kedai seperti kedai cenderahati, kedai foto atau kedai percetakan atau online sendiri tapi ingin memperluaskan bisnes anda dengan cara kilat dan modal yang rendah, Printcious ada jalan penyelesaiannya iaitu melalui Dealer Program. Nak tau klik sini.

Diskaun pembelian RM 30 dengan kod OHBULAN30

ohbulan30kod

Siapa yang tak nak kalau dapat diskaun kan? Korang secara automatik layak mendapat diskaun sebanyak RM30 apabila membeli barangan berharga minimum RM50.00! Wow! Ha, cepat-cepat klik link di bawah ini untuk buat pembelian dan maklumat lanjut. Kod baucar ni sah sehingga 31 Mac 2017 tau!

Laman Sesawang: www.printcious.com

Laman Blog: https://www.printcious.com/blog/

Laman Facebook: Printcious

Ini cara nak design mug dan bantal comel di Printcious!

Opps! Sabar dulu, ada lagi info yang korang kena tahu. Bagi yang berminat untuk mempunyai perniagaan percetakan sendiri, korang boleh dapatkan mesin pencetak dan juga barang-barang keperluan perniagaan dengan harga yang sangat berpatutan di DIYPrintingsupply. Sesuai untuk jana pendapatan sampingan ni!

Selain itu, Printcious juga menawarkan perkhidmatan photobooth untuk sebarang majlis keramaian korang. Tak kira la majlis perkahwinan, majlis sambut hari lahir dan sebagainya. Boleh cari mereka di 123Cheese.

Happy shopping!

Comments are closed.