Cium Ketiak Boyfriend Trend Terbaru Remaja Di Indonesia? Pastikan Pakai Deodorant! - OHBULAN!

berita

Cium Ketiak Boyfriend Trend Terbaru Remaja Di Indonesia? Pastikan Pakai Deodorant!

April 6th, 2016 | by Wan | 11 comments
1.4K
reads
1.7K
shares
Serantau

Screen Shot 2016-04-06 at 1.26.06 AM

Kata orang bercinta di usia remaja ini memang sweet, ialah baru kenal apa itu erti cinta kan semuanya manis belaka. Tapi trend terbaru remaja di Indonesia ini mungkin mengubah persepsi tersebut.

Buat mereka, bercinta di usia remaja confirm masam! Mana tidaknya, trend cium ketiak boyfriend makin menjadi-jadi pula disana. Aduh, ini ke makna relationship goal yang sebenar?

Cium ketiak tanda sayang?

Screen Shot 2016-04-06 at 1.28.02 AM

Beberapa hari yang lalu kecoh di media sosial negara berkenaan apabila beberapa pasangan memuatnaik foto mencium ketiak kekasih hati dengan hashtag #ciumketekpacar.

Dakwa mereka kononnya perlakuan ini sebagai tanda kasih sayang kepada pasangan. Kalau tak cium ketiak tak sayang lah? Serius nak muntah!

Trend bodoh – netizen

Screen Shot 2016-04-06 at 1.31.32 AM

Trend ini bagaimanapun menerima kritikan netizen di negara terbabit yang menyifatkan ia sebagai trend yang bodoh dan sia-sia. Jika sebelum ini kecoh dengan trend bertukar pakaian, kali ini trend cium ketiak pula.

Screen Shot 2016-04-06 at 1.36.40 AM

Jangan sampai menular dekat Malaysia sudahlah, banyak lagi cara untuk tunjuk kasih sayang oiii!

Sumber : kapanlagi

11 Comments

  1. jilake says:

    jantan xmo cium puki betina plak ke? haha jilake..

  2. KUDRAT PARTNERS & CO ANJING2 PARIA HITAM SURUHAN ALONG..samseng cap ayam..makan duit haram je says:

    Sape pasangan dia negro @[email protected] best lah..masam2 pahit..stimmmmm

  3. Momi says:

    Ketiak laki sendiri pun x sanggup rasanya.
    Stupid!
    Itu jek nk komen

  4. Gosh says:

    Stupid..suck..trend bangang.pngotor..
    Yg cium pn amat lh bodoh.nk buktikn pe sbnrnya,?syg ke bangang?

  5. nicccc says:

    baik cium ketiak sendiri. lol

  6. Kupu kupu Emas says:

    Alahai budak2 ni..Bodoh sgt…Belum tentu yg couple tu kawen.. Sia2 je cium ketiak bf ko yg tak tentu jd suami tu…Kesian aku tgk…Dr buat benda tak berfaedah ni baik pegi belajar or kerja laa..

  7. teratai says:

    Hahah trend BODOH…bwk mai mlaysia nak bg ank melayu sesat lah tu..hat melayu ney ikot kesemua..

  8. Sipon says:

    Huhuhuuuuuuuuuuuuu….belacan ketiak

  9. Amar Losong says:

    Kebabian apakah ini wahai anak muda? Stupid.

  10. aku bukan indon says:

    Indon bodoh… memanglah macam tu. mentaliti tahap loji najis!

  11. edaaa says:

    Bodoh siakkkkkk ,, rugi cium ketiak jntan , buatnyaa diaa tggal ko bru tauu