berita

Cukup Ke Nafkah Anak RM500 Sebulan? Jangan Kedekut! – Wanita Ini Kongsi Pengiraan

July 14th, 2017 | by Wan | 5 comments
9.8K
reads
2.9K
shares
Isu & Kontroversi

Baru-baru ini selebriti Elly Mazlein ada meluahkan rasa kecewa dengan permintaan bekas suami yang mahu mengurangkan nafkah anaknya daripada RM1500 kepada RM500.

Artikel Berkaitan : Kurangkan Nafkah Anak, Elly Mazlein Kecewa Bekas Suami Berkira Dengan Anak Sendiri?

Wanita ini berkongsi kira-kira perbelanjaan bagi seorang anak yang orang ramai perlu tahu terutamanya ibu bapa.

Tanggungjawab ayah

Memang tak cukup

Jangan sampai nafkah terabai

Sumber : Azliana Adnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

  1. nana says:

    ala apa pelik. kebanyakkan laki skrang tau sondol je pastu acah2 jantan kalo berjaya buntingkan bini. tp bab bg mkn cukup2, bg pakai cukup2, bg segala nye pon cukup2. pastu bangga dgn gunakan agama tp bab tanggungjawab tutup mata. semua nk harap duit bini tp ada ati nk sondol betina lain dan nk test market. hina betul. time sondol lupa lak boleh lupa tak suka bini pastu boleh plk nk buruk2 kan bini sendiri… kesian idup org mcm ni.

  2. Abgbuludada says:

    Klu fayepek tu jenis tnggung jantan…bela laki dia…xkan laki dia sanggup tnggalkan fayepek tu…muka fayepek tu pun mmg muka bela laki…jantan muka nepal tu tau kawen jek…enjut2..pancut..buat anak..pastu tnggalkan…nafkah utk anak brkira…nmpk sgt jantan x guna.

  3. abg jambang says:

    tak habis2 meroyan pasal duit betina muka sundal ni

    jadi pelakon video lucah la senang kalau nak sgt duit byk byk

    abg mmg suka tgk video jav momoka nishina