Dah Ada Idea Untuk Pakai Raya Tahun Ni? Jom Intai Gaya Ekslusif Untuk Raya Anda. Check it out! - OHBULAN!

berita

Dah Ada Idea Untuk Pakai Raya Tahun Ni? Jom Intai Gaya Ekslusif Untuk Raya Anda. Check it out!

May 31st, 2017 | by Nabihah | 0 comments
78K
reads
3.9K
shares
Sponsored Post

Raya dah makin dekat ni korang. Dah prepare ke semua persiapan raya. Haa..mesti gempak kan baju raya korang tahun ni. Bermacam-macam fesyen dah skang ni. Sampai tak terikut.

Lepas tu mulahlah scroll Instagram artis sebab nak cari idea untuk baju raya. Tak dapat jadi artis, inspired gaya artis pun jadilah. LOL! Barulah meriah raya ni uols!

Sempena Ramadhan dan Aidilfitri ni, Neelofa telah terbang ke Paris untuk memperkenalkan koleksi Swarovski terbaru! Bagi korang yang nak nampak paling vogue dan stand out dari orang lain masa raya ni, jom tengok macam mana Neelofa menggayakan aksesori dari koleksi terbaru Swarovski ni!

Jom kilaukan raya korang dengan aksesori terbaru musim ini!

Memang serius cantik-cantik gambar photoshoot Neelofa dekat Paris. Dah lah Neelofa dah memang cantik, ditambah pulak dengan aksesori terbaru musim ini. Confirm gorgeous gila kalau korang bergaya macam Neelofa ni.

Cakap banyak pun tak guna, korang tengoklah sendiri dan ambil inspirasi untuk raya tahun ni okay!

SWAROVSKIxNEELOFA 1

Screen Shot 2017-05-08 at 1.28.46 AM

Alegria Watch, Gently Bangle, Grey Ring Set & Darci Rose Brooch

Haa..lepas dah seharian berbaju kurung tu, mesti selalunya korang akan tukar ke baju kasual kan. Apa kata, korang match kan dengan Alegria Watch, Gently Bangle dan Grey Ring Set ni. Untuk tudung pulak, sematkan Darci Rose Brooch ni. Barulah tak berkelip tetamu pandang korang!

Cincin, gelang tangan dan brooch untuk tampil lebih classy!

SWAROVSKIxNEELOFA 3

SWAROVSKIxNEELOFA 4

Screen Shot 2017-05-08 at 1.32.15 AM

Gray Ring, Gently Oval Bangle, Crystaldust Cuff, Gave Bangle & Fundamental Brooch

Highlight gaya anda pada Hari Raya ini dengan kilauan kristal dari cincin Gray Ring bersama gelang tangan Gently Oval Bangle, Crystaldust Cuff, Gave Bangle dan Fundamental Brooch dari Swarovski. Kalau korang pakai la semua ni masa pergi open house raya, memang ada wow faktor sangat!

Kekal minimalis tetapi elegan!

SWAROVSKIxNEELOFA 5

Sesetengah orang suka bergaya simple dengan aksesori yang terhad. Tetapi tak bermakna korang tak boleh nampak elegan dan bergaya.

Aila Day Brown Yellow Gold Tone Watch, Glance Bangle & Creativity Coiled Ring

Dengan  Aila Day Brown Yellow Gold Tone Watch, Glance Bangle dan Creativity Coiled Ring ni memang dapat lengkapkan gaya korang yang taknak nampak keterlaluan di pagi raya. Sweet sangat!

Idea untuk gaya yang lebih stand out raya ini!

SWAROVSKIxNEELOFA 6

col4

Crystalline Pure Watch, Ginger Ring Set, Swan Bangle, Gipsy Bangle & Gina Brooch

Tak salah pun kalau korang gayakan pelbagai campuran aksesori dalam suatu masa. Nampak lagi stylo dan in trend. Jam tangan Crystalline Pure Watch ni memang just in kalau digayakan dengan apa-apa outfit sekalipun.

Lepas tu, campuran gelang tangan Gipsy Bangle dan Swan Bangle ni memang kena dengan gaya korang yang feminin, ditambah pulak dengan Ginger Ring Set.

Untuk yang berhijab pulak, Gina Brooch ni memang sesuai kalau korang nak gayakan dengan sebarang gaya tudung. Memang spot on la korang raya ni!

Glamor dengan kilauan kristal Swarovski

SWAROVSKIxNEELOFA 7

col5

Glam Rock iPhone® 7 case, Gently Bangle Green & Gently Oval Bangle Pink

col6

Crystaldust Cuff White, Subtle Bracelet Pink & Subtle Bracelet Blue

Glam Rock iPhone® 7 case ni memang mewah dihiasi dengan batu-batu kristal metalik sebagai latar belakangnya. Campuran gelang tangan yang pelbagai pula akan menambahkan lagi gaya glamor dan sofistikated dalam diri korang.

Sesuai untuk gaya kasual!

SWAROVSKIxNEELOFA 8

col7

Attract Round Ring, Gray Ring, Crystalline Oval White Bracelet Watch, Crystaldust Bangle Double & Gina Brooch

Naikkan seri wardrobe raya korang dengan kilauan dari Attract Round Ring Gray Ring, Crystalline Oval White Bracelet Watch, Crystaldust Bangle Double dan Gina Brooch yang sememangnya awesome dan menyerlah.

Mesti korang akan nampak glowing walau dalam apa juga outfit dan majlis yang korang hadiri.

Aksesori yang must have raya ini!

Padanan wardrobe glamor raya korang dan kilauan aksesori Swarovski pasti akan membuatkan korang menjadi tumpuan mata yang memandang. Jadi pastikan raya tahun ini menjadi bermakna dengan sesuatu yang korang dan tetamu yang lain tak akan lupa.

Oh..selain itu, korang juga berpeluang untuk mendapatkan satu set sampul duit raya Hijau Kristal dengan pembelian barangan pada harga biasa bernilai RM288.  *Tertakluk terma dan syarat.

Jangan ketinggalan untuk dapatkan kesemua koleksi istimewa Raya ini di semua outlet Swarovski seluruh negara. Layari Swarovski.com untuk koleksi terbaru.

Lokasi Outlet Swarovski: 

KUALA LUMPUR PAVILION KL +603 2145 3185 | MID VALLEY MEGAMALL +603 2282 1842 | SURIA KLCC +603 2161 2958 | SUNWAY PUTRA MALL +603 4040 0755 | BANGSAR VILLAGE II +603 2201 1402

SELANGOR 1 UTAMA SHOPPING CENTRE +603 7725 7078 | SUNWAY PYRAMID +603 5624 1280 | IOI CITY PUTRAJAYA +607 8328 0798 |

PENANG GURNEY PLAZA +604 266 0036

JOHOR BAHRU KOMTAR JBCC +607 295 5128 | AEON TEBRAU

SABAH IMAGO MALL, KOTA KINABALU +608 827 4588

SARAWAK VIVACITY MALL, KUCHING +608 226 3755

OUTLET MITSUI OUTLET +603 8660 2133 | JOHOR PREMIUM OUTLET (OPENING SOON)

Comments are closed.