berita

Dato’ Siti Nurhaliza Cover Girl Majalah E&F Edisi 6

April 20th, 2012 | by M | 18 comments
Kini Trending

Buah tangan si editor, Faizal Harun sekali lagi mengamit mata kami apabila penghibur No.1 tanah air, Dato’ Siti Nurhaliza dipertontonkan dalam gaya elegan & authentic untuk majalah online E&F edisi ke-6.

Antara topik menarik yang Dato’ Siti Nurhaliza kongsikan bersama pembaca ialah kisah beliau dikejar peminat sehingga tercabut rambut palsunya selepas membuat persembahan di Johor Bahru. Selain itu, beliau turut berkongsi 15 fakta kenangan pahit manis sepanjang 17 tahun bergelar anak seni di muka surat 11.

Paling menarik, Dato’ Siti Nurhaliza merancang untuk mengadakan konsert sekiranya mendapat tajaan pada tahun ini.

Apa lagi kisahnya? Dapatkan kisah lanjut mengenai Dato’ Siti Nurhaliza hanya di E&F edisi ke-6, sekarang!

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

18 Comments

  1. maimon says:

    nmpak sgt editt

    (0)
  2. Sarim says:

    Artis lain makin tua makin sopan sebaliknya artis yg ni masa muda bukan main longgar berpakaian sesudah berkahwin makin galak mempamer lekuk tubuh, buang je serkup tu!!

    (0)
  3. mummy aqeem says:

    cantek apa…kan siti…

    (0)
  4. sha says:

    nampak kurus pulak

    (0)
  5. niza says:

    Nak buat konsert kalau ada tajaan?? Kan dah kaya taja la sendiri. Hadiah utk peminat yg selama ni menyokong.

    (0)
  6. lovely says:

    cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sgt~

    (0)
  7. lovely says:

    cantik sgtttt.. aduhh… suke gile..

    (0)
  8. cute says:

    ofcoz beli…love ct…

    (0)
  9. dieqy diana says:

    cam pelik je muka dia…

    (0)
  10. Nuar Neo says:

    cam pukimak.shit!!!!

    (0)
  11. D says:

    terlebih edit ni..hahaha

    (0)
  12. Akus says:

    pic di edit memng lh nmpk kurus..cube tgk brdepn..tau2 je ler..

    (0)
  13. shiekin says:

    kurus tu..

    (0)
  14. lovely says:

    die banyak duit… die nk kurus pun senang,, nk gemuk pun senang,, bukanye die kacau hal org lain.. korang gemuk ke kurus ade die amik tahu.. isu sopan x sopan,, korang yg anti die tu sopan sgt ke.. dh cukup baik ke tuk kritik org lain,, apalaa. ..tgok sudah,, xnk tgok,, tutp je lah.. dari dok mgutuk-ngutuk,.,.wat dose jer,,

    (0)
  15. mak inang says:

    urmm.kurus… nk lawan ngan che ta kot….

    (0)