berita

Demam Keek, Neelofa Kongsi Video Bersama Peminat

March 27th, 2013 | by Noraini Nasir | 14 comments
Video Popular

Demam Keek, Neelofa Kongsi Video Bersama Peminat

Nampaknya sosial media kini semakin canggih, terbaru akaun sosial yang dikenali sebagai ‘Keek’ telah mula menghantui semua artis-artis tempatan.

Menerusi laman Twitter kami, kelihatannya ramai artis tempatan telah membuka akaun ‘keek’ mereka sendiri dan akaun ini dijadikan sebagai medium perantaraan untuk para selebriti berkongsi video-video menarik mereka bersama peminat.

Hmm..dulu demam myspace, lepas itu Facebook, Twitter, Instagram sekarang Keek, agak-agaknya apa pula lepas ini ya?

Apa-apa pun di sini kami sediakan beberapa video Keek selebriti untuk dikongsikan kepada anda semua. Jom layan!

Mar 26, 2013 | saya belum nak tido lagi…ayah teman la saya… #arrian by tomok on Keek.com

Mar 25, 2013 | Madinah by elfira_loy on Keek.com

Mar 26, 2013 | Fishtail braid by neelofa on Keek.com

14 Comments

  1. PBA says:

    nape suma video 36 saat?? pelik bin ajaib

    (0)
  2. bunga says:

    comelnya anak tomok…

    (0)
  3. nani says:

    menyampah betol tengok u kat MELETOP .. gedik melampau kot ..
    u tu gemokkk .. pakai baju sendat .. lain kali pakai baju ikut badan bukan ikut fesyen .. memalukan org kelantan jaa ..

    (0)
  4. Nadya says:

    Ada ke org nk tgk video betina nie…??? Sah2 nk publisiti murah..

    (0)
  5. ramos says:

    a’ah nani..
    betul,buat malu org pasir mas je…sopan la sikit pakai tu aku tahu ko kulit gebu x payah nak show off sgt…kena bakar dek api neraka hitam legam hangus gak nnti….x malu ke mohd nor ni…..

    (0)
  6. ramos says:

    asik pakai skirt je dlm MeleTOP tu….aku x jeles tapi allah jeles dgn ko lofa sebab ko dedahkan kaki btg pisang tu….org dh tegur kaki mcm btg pisang pun masih x mkn saman gak.Anzalna 10x lg ok pada ko…

    (0)
  7. ramos says:

    lofa….

    jaga la sikit penampilan……jadilah mcm dato ct..glamer dia berpuluh tahun…sebab dia bersopan dan xde gosip murahan

    (0)
  8. More-shit You-knows says:

    Korang sume kutuk2 si neelofuck kt sini takpe ker? Korang x takut ke si maylowbabi nanti meroyan sakan maki2 korang? Respect la korang nih. OB pun dh tk berapa nk tunjuk citer si neelofuck tu, sbb sume org kutuk dia. Mmg patut pun, neelofuck tu hati busuk, otak jahat. Berlakon hampas n mengacara kelaut, sume benda buat tk jd. Setakat do tyg kopek n buntut, pastu sibuk showoff harta sponsor kat instagram, kesian jer. Neelofake pakai ketat2, tu bukannya apa, nk tonjolkan la imej dia yg suka berfesyen. ko ingat ko sapa? kalo nk tiru fazura as fashion icon pun ikut2 la, badan dia bukan mcm ko. ko tu dh mcm hobbit jadian, gemuk n pendek, ye la ada darah minyak sapi la katakan. ko nk tiru fara dlm pengacaraan pun jaga2 skit, ko sedap je melancong buat interview sana-sini, and then bia si Fara hold the show together sorang2. eh betina, kalo ko takde dlm nona pon, fara bleh handle la, ko tu numpang glamer dia jer. and then jgn nk suci sgt la, org sume tahu geng2 ko tu suka tabur fitnah psl retis len dlm cari.com, pastu berlagak innocent sibuk canang ada pihak ketiga, apa ingat citer ko org sume x tahu? bukan kakak ko ker yg innocent sgt tu baru ni kena tampar kat rasta ngan bini org, sbb dok kaco laki dia? nk org expose psl ko plak?

    patutla sepupu-sepapat ko pun sibuk kutuk ko kat instagram, diorang ckp ko la sepupu yg paling gampang and hipokrit, then sanggup upah org vote ko utk abpbh. kalah la ko ndaknya.

    (0)