berita

9 Foto Pertunangan Shahrizal Jaszle & Redzwani Puteri

December 10th, 2012 | by M | 17 comments
Lensa Insta

9 Foto Pertunangan Shahrizal Jaszle & Redzwani Puteri

Pelakon kacak, Shahrizal Jaszle atau Shah Jaszle telah mengikatkan tali pertunangannya bersama Redzwani Puteri di kediaman keluarga perempuan pada hari Sabtu yang lalu.

Kedua-dua pasangan ini yang baru menjangkau umur 24 tahun mengambil keputusan untuk mengikatkan tali pertunangan setelah setahun mengenali diri masing-masing.

Difahamkan, Shahrizal Jaszle pada mulanya ingin melaksanakan perkahwinan secepat mungkin, namun diminta oleh ahli keluarga perempuan supaya mengikut adat memandangkan Redzwani Puteri adalah puteri bongsu mereka.

Apatah lagi, Redzwani Puteri baru sahaja menamatkan pengajian jazah kedoktoran di Management and Science University (MSU) Shah Alam dan memulakan tugasnya di Hospital Tengku Ampuan Rahimah,Klang pada bulan Oktober yang lalu.

Foto kredit sepenuhnya kepada The Photolicious (Like Kami).

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

17 Comments

  1. Boy says:

    bertunang dh mcm menikoh!

    (0)
  2. teanjat boboi says:

    da macam kawen

    (0)
  3. lia says:

    Redzwani ni nmpk baik budaknya

    (0)
  4. kiah propak says:

    cantik…!
    nmpak lg sesuai compare to miera liyana yg sexy giler tu
    doktor lagi hehe

    (0)
  5. banana says:

    cantik warna baju nye..

    (0)
  6. Kpit_Teropong says:

    SETAHUN KENAL…MAKNANYA MASA KAWAN NGAN MIERA DAH RAPAT NGAN DOC NIELAH..PLAYB BETUL KO KAN…PUTUS NGAN MIERA JANUARY…UBAHLAH PERANGAI 2 BILA DAH TUNANG…

    (0)
  7. jasmine says:

    Absurdly ridiculous..to say u’re newly graduated Doctor bertugas di Htar, when u’re barely finishes ur 3rd phase mbbs..for d sake of name..woah! To that extend eyh..MELOdi or GaLaxi sgt

    (0)
  8. anti selebriti propa says:

    ni lah style org skrg brtunang, org lelaki pun dtg menyibuk, majlis dah mcm akad nikah, baik kawin terus je…

    (0)
  9. lala says:

    shes not even a doctor! she is still a student, 24 years old still doing a degree.do some proper research before you write anything.This is absurd

    (0)
  10. Lili says:

    Umur aku 24. Dah jadi doktor dekat Hospital Ampang. Jadi, umur bukan persoalan.

    (0)
  11. Lili says:

    Oh Bulan! Bukan Ijazah Kedoktoranlah. MBBS. Ijazah Kedoktoran tu Ph.D.

    (0)
  12. Indah says:

    Tunang dah cam nak nikah je..

    (0)
  13. boy says:

    Salam..pembetulan..die bukan dr lagi..die juz habis blaja medical science

    (0)
  14. rey says:

    Salam..pembetulan..die bukan dr lagi..die juz habis blaja medical science
    :)

    (0)
  15. rey says:

    Die blaja medical science..sekarang baru masuk MBBS(ijazah doctor)..baru year 3..ade 2 thn setengah lagi nak habis :)

    (0)
    • ko punye senior says:

      owh budak ni br msuk 3rd year.. Baru msuk second posting ..lambat lg nk jd doc..die ni junior aku kot..agak agak la oh bulan nk up budak ni pun.. Auscultate lung pun belum tentu betul.. Blaja betul2 jgn x lepas plak msuk year 4… Best of luck la cik redzwani oiii

      (0)