Erra Fazira & Suami Sah Cerai Talak Satu - OHBULAN!

berita

Erra Fazira & Suami Sah Cerai Talak Satu

February 18th, 2014 | by Yusmirnadia | 78 comments
Kini Trending

SIDANG-MEDIA-KONSERT-TEATERIKAL-SUARA-KITA-AWIE-–-ERRA-–-ZIANA-35-630x420

Setelah sekian lama membiarkan peminat berteka-teki dengan status perkahwinannya, akhirnya hari ini menjadi saksi bahawa Erra Fazira bersama suaminya, Engku Emran Engku Zainal Abidin sah bercerai talak satu.

Menurut Sinar Harian, perceraian itu dibuat di hadapan Hakim Syarie Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam, Selangor, Mohd Adib Husin.

Erra atau nama sebenarnya, Fazira Wan Chek telah hadir ke mahkamah tersebut bersama teman rapat iaitu Umie Aida dan Erma Fatima sekitar jam 11.45 pagi tadi.

Terdahulu, sebuah akhbar tempatan melaporkan seorang dramatis jelita sedang sibuk memfailkan permohonan perceraian.

Untuk pengetahuan anda, Erra dan Engku Emran berkahwin pada 25 Oktober 2007 dan hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Engku Aleesya.

Yusmirnadia

Yusmirnadia

Content Champions, Specialist at Rev Asia Berhad
A ninja who rides a unicorn. Former business journalist. Food freak. Studied Bach. Mass Com (Hons) Broadcasting.

78 Comments

  1. Simpati says:

    Semoga tabah menghadapi segala dugaan hidup…

    (3)
  2. kaka says:

    Tak terkejut pun , yg terkejut knape hak penjagaan anak jatuh kt tengku Emran ? erra cume dpt hak lawatan je ?? biase nye kalau mcm ni punya kes , si ibu tak layak bermakna ade lah kisah2 yg tak melayakkn si ibu yg memaksa hakim membuat keputusan , selalu nye kes2 penceraian yg innocent ( si ibu ) maka si ibu yg mendapat hak penjagaan sepenuh nye , bapa cuma mendapat hak lawatan saje ! melainkn si ibu tiada perkerjaan dan tidak punya pendapatan tetap , tidak ade tempat tinggal yg tetap atau melakukn jenayah berulang kali , pengidap HIV atau mengalami penyankit yg serius seperti Cancer ! dan dgn hal seperti ini maka bapa lah yg mendapat hak sepenuh nye !!! lazim nye penceraian yg normal ( dah takdir jodoh tak de atas sebab tiada persefahaman ) – hak penjagaan akn berlaku sama rata hasil perbincangan dan timbang rase kedua pihak demi Anak !!!!

    (1)
    • erin says:

      mak kite pun cakap cam gitu kaka, erra tak ada pendapatan tetap kot. bergantung pada panggilan untuk show..

      (0)
  3. noraabas says:

    kita gembira atas kesedihan org lain..kita rasa bahgia atas kemusnahan org lain..kita rasa sempurna n lengkap segala2nya..tanpa kita menyedari..tiada yg ummp dlm hidup kita yg sebenarnya

    (0)
  4. Sedih says:

    Smoga tabah,,mgkin sgalanya ad hikmah,, brubah ke arah yg lbih baik

    (0)
  5. rinh says:

    why????

    (0)
    • Engku lah says:

      Sebagai suami, sape tahan bila kat luar pakai makeup tebal2, baju branded dan selalu tukar2 rambut palsu style macam2 setiap kali..so selalu nampak gojes dan vogue jek..nafsu ternaik2 tak sabar balik rumah nak terkam..tapi bila kat rumah, dh tak pakai rambut palsu, buang makeup pakai baju kelawar pasar malam..alamakkkkk…Potong selera je tengok. Bangun pagi2 dari tido…alahaiiiiii..

      (0)
  6. APTB says:

    Ermm…ade bc dalm metro ahad aritu..cume dorg tak bgtahu name je… Harap kak Erra Muhasabah diri ye dgn ape yg jd. :)

    (0)
  7. uhuh says:

    Semoga erra tabah menghadapi segala dugaan lebih2 lagy demi puteri tersyg…

    (0)
  8. emas says:

    kenapa dia slalu pakai rambut palsu? saje nak tau

    (0)
    • DD says:

      kalo pakai rambut betul nanti bukan muhrim nampak. dia takut dosa. so pakai rambut palsu

      /sarcasm

      (0)
    • Pok pek says:

      Sebab ko tgk rambut asli dia dlm cite sembilu. Ya ampun sgt kejo!! Pastu asyik buat straightening rosak la rambut menipis tapi tak nak pakai tudung. So rambut palesu la jawab nye.. Nampak muda kunun!

      (0)
  9. Epalhijau says:

    Semoga Erra tabah dah sentiasa muhasabah diri atas apa yang berlaku.

    (0)
  10. nok gebuzzz says:

    semoga terus tabah……….

    (0)
  11. Hans Isaac says:

    ade chance balik aku… neelopa babaii

    (0)
  12. sv says:

    Aduhhh exhusband nie waras ke tak pikir lah btul2… gini mcm nye cantik di cerai kan… ramai lelaki beratur nak erra nie..kesian anak nye yg kiut tu…. but nk uat cam ne tk de jodoh…semoga masing2 tabah mungkin ade hikmah disebalik nye…

    To emas… nak tau kenapa erra syik kai rambut palsu kan… jawapan nye ialah… tiada manusia yg perfect…. ade je cacat cela nye kalau tk luaran mayb dalaman…

    (0)
    • jodoh says:

      Dalam perenggan akhir SV ada nyatakan tiada manusia yg sempurna…mungkin itulah jawapan kepada soalan SV pada perenggan pertama.

      Ada hikmahnya semua ini.Siapa mahukan perpisahan ya.

      (0)
  13. Blueberry says:

    aduhhh,,kesian.
    ape la masalah depa nie.
    Oh dunia…dunia..

    (0)
  14. abang cinta says:

    dah nasib badan, paras rupa yg cantik & menarik blm pasti menjamin kebahagian..

    (0)
  15. Fazira Wan Chik says:

    Salam Semua,

    Saya rasa terpanggil untuk menjelaskan perkara sebenar tentang penceraian kami ini. Saya sangat kecewa dengan perkahwinan kami kerana selama ini saya yang sebenarnya menjadi punca kepada masalah rumah tangga kami.

    Saya mungkin dilihat sebagai manusia yang cantik luaran tetapi saya ti memiliki sifat-sifat yang diinginkan oleh seorang suami. Saya mementingkan diri sendiri dan kawan-kawan dari keluarga. Saya tiada sifat family-oriented yang membolehkan saya duduk lama bersama keluarga mertua. Saya lebih gemar menghabiskan masa bersosial bersama kawan-kawan.

    Dalam pada itu juga, saya menjadi tatapan dan buruan vvip yang mana sesetengah itu tidak dapat dielakkan. Saya terpaksa membelakangkan suami demi menjaga periuk nasi dan populariti saya.

    Suami juga sering sibuk dengan kerjayanya dan saya sering kesunyian dan memerlukan belaian dan kasih suami. Memandangkan kes kini sudah selesai, saya dengan ini telah masuk kembali ke carta bursa saham kuala lumpur papan utama. Harga saham dijual RM8.90 seunit. Gurau saja.

    Sekian,
    FWC

    (0)
  16. sotong hitam says:

    #throwback…kronologi perjalanan hidup era yg sentiasa penuh dgn peningkatan aka ‘upgrade’…
    bertunang dgn rockers/pelakon pujaan ramai (awie), tak menjadi (setakat artis pujaan ramai jer)
    bernikah dgn penyanyi/ komposer/ produser/direktor dan pelakon (yusri), tak lama cerai (ramai yg cakap sbb takde anak/yusri gay)
    bercinta dgn pelakon/ produser/direktor/bekas model (hans), tak lama die bai-bai pat hans (dah dapat yg lebih baik)
    bernikah dgn COO Suria FM, (engku Imran) , tak bertahan jugak…
    …she is always UPGRADING……. Kekayaan dan rupa tak menjamin ape2 di dunia ini….
    ape2 pun simpati dengan nasib era …….

    (0)
  17. Sarimah Azlan says:

    Klu dh takdir jodoh setakat itu saja.tp sebagai seorang ibu,kenapa hak penjagaan diserahkn kepada bekas suami?

    (0)
    • Sayang anak says:

      Betul tu…agreed wt u. Kenapa serahkn kpd suami pttnya anak perlu dlm jagaan ibu. Kesian Aleesha…selalu sentiasa dgn ibu tiba2 now kena tinggal dgn ayah je. Setidaknya pn pilih penjagaan bersama2…ibu ayah ada hak sama rata dlm membesarkn anak. Ke sbb erra x nk terikat dgn anak? Takut aktiviti seni terbatas….wallahualam

      (0)
    • kawan olga says:

      erra nusyuz kot!

      (0)
  18. Bib says:

    anak ppuan ngn suami ler. .undang2 gitu. kenalak yg failkn era. . lagi nler xdpt nk erajaga. . undang2 kenatau.

    (0)
  19. maya says:

    Sedihnya. Kenapa sampai tahap bercerai ? Emran ni dah ada isteri baru ke sbb dulu dgr dia dh memadukan erra. Kesian kak erra.

    (0)
  20. sdara olga says:

    erra yg wat hal kot… dengar2nya la…

    (0)
  21. siti nurul dayane says:

    kak era kite sama lah JANDA JUGE.. tapi x pe kak era kite perempuan Allah sentiasa berada di sisi kite. Dia x keseorangan dan sentiasa memberi kite kebahagian. kecian kak era kalo orang ckp pape buat bodoh jer.. sbb dorang pown x tahu nasib dorang camner kan akan datang.. Betul anak perempuan bapa jaga anak lelaki mak yang jaga.. tunggu mereka umur 9THN baru mereka buat pilihan.. kalo kite ingat Allah Allah x kan biarkan kite kosongkan…

    (0)
  22. Green Apple says:

    kalau anak tu sorang tak kira anak lelaki ke pompuan Mak yg dapat hak sepenuh nye , kecuali kalau mak tu yg buat taik dah sah2 bapak yg dpt hak , lagi2 ade bukti , video footages , gambar2 , ujian air kecing ( dadah & arak ) dan juga murtad !!!

    (0)
  23. aku yg penah naik mahkamah syariah says:

    Anak kalau lebih dari sorang ade lelaki ade perempuan baru dibahagi2 kn kepada ibubapa , tapi biase nye semua dpt kt mak dan semua berlonggok kt mak , melainkn kalau mak tu jahat baru lari kt bapak !!!

    (0)
  24. Ungku Deffina says:

    Berita penceraian ini sangat menyedihkan. Demi kebahagian buat kedua pihak mungkin perceraian ini keputusan yang terbaik untuk mereka. Semuga Allah memberi kekuatan dan ketabahan untuk Erra Fazira meneruskan apa saja yang boleh mendatangkan hasil yang halal. Mengenai anak, bila dah dewasa dia akan tahu menilai kerja keras seorang ibu yang sanggup bertukus lumus demi kerjaya di bidang seni. Ask for the Best Insha Allah berbaloi. Ungku Deffina.

    (0)
    • pawned says:

      Kalau kerja bidang seni n xda unsur kebaikan n dedah aurat pd khalayak umum mcam mna nak halal. Yang jaga halal haram pon kadang2 tercicir juga ni kan pulak yang terang2 xjaga. Cuma doakan dia berubah saja.

      (0)
  25. Orang johor says:

    Ambik contoh mak penyanyi Najwa latif , dia menjadi ibu tunggal kpd 4 anak perempuan yg maseh kecil ketika itu , dan hak penjagaan mutlak sepenuh nye kpd si ibu dan hingga mereka dewasa , si bapa cuma jln kn tanggung jawab memberi nafkah seperti biase ( itu pun kalau ade ) tiada bersyarat terpulang kpd si anak utk memilih bile dewasa !!

    (0)
  26. mamacim says:

    awat jadi lagu ni……hampa should bertahan demi anak……xde benda yg x leh d perbetui…….think kerjaya or rumahtangga……..which is more important.then bertindak.kebanyakan rumahtangga yg runtuh anak jadi mangsa.kesian anak.

    (0)
  27. nuliya says:

    Anak perempuan tetap mencari ibunya…wlu dipisahkan dgn apa cara..sabar sajalah

    (0)
  28. Bkn Anti Erra says:

    Tak terkejut lansung aku ni dia ni bercerai , setahun lebih si erra ni kehulur kehilir tanpa Engku tak nmpk kt mane2 event celebrity even kt mane2 magazine diorg berdua !! yg pelik hak penjagaan anak tu ?? mak cik yg jual kerepek pisang yg aku kenal tu bercerai pun semua anak dia bela ko !!!

    (0)
    • pawned says:

      Biasa jdi camni kalau si Ibu tu ada wat kesalahan yg besar or pendapatan xtetap jadi si Hakim putuskan hak penjagaan kat suami. Tu pon atas persetujuan kedua-dua pihak.

      (0)
  29. Never Mind says:

    Kesian Erra. Mungkin penjagaan diberi kepada bapa sebab nak pastikan bapa laksanakan tanggungjawab sebagai bapa. Selalunya, bila ibu yang menjaga, jangan haraplah si bapa nak ingat tanggungjawab.. Anak sekolah, urusan menghantar dan mengurus seharian, kelengkapan etc.. Kalau bapa yg jaga sekalipun kerja ni akan dipaskan ke bibik/mak bapak. Nafkah anak? Banyak yg lupa dari yg ingat. Segolongan lelaki melayu hanya tahu cakap pasal keburukan perempuan, aurat etc, tapi nafkah anak tak pernah ingat. Lagi-lagi bila dah kawin lain. Dan Emran memang dah kawin lain.. Kawan satu ofis dgn dia. Memang patut anak diberi pada bapa biar bapa bertanggungjawab sikit.

    (0)
    • Hamba Allah says:

      Amboi sedap nye mulut! Anda telah membuat satu fitnah yg besar. Semoga Allah maafkan dan beri rahmat.

      (0)
  30. Jgn marah arr says:

    Jgn salahkn takdir , jgn salah kn jodoh , jgn salah kn Allah , salah kn diri sendiri , Erra perlu berubah sampai bile nak hipokrits & poyo ???

    (0)
  31. whatever says:

    Dlm hal rumahtangga kita cuma bole bg nsht je… xboleh nk slhkn sesapa coz kita xtau citer… mgkn dh jodoh pai takat ni je… nk wat caner… xkisahla ank dpt kat sape yg pntgank terjaga n xterabai… mst kak erra ade reason yg munasabah demi utk kepntingan aleesya. Ppe pun, yg pntg hidup mst diteruskn…

    (0)
  32. Sarimah Azlan says:

    Elok pun bg pada bekas suami.tgk mcm rita rudaini tu.x habis turun naik mahkamah perjuangkn hak anak.ini berlaku sbb ank dijaga oleh ibu,tp klu ayah yg jaga dia x kn terlepas tanggung jawab walaupun berkahwin baru.

    (0)
  33. Bkn peminat Erra ! says:

    Ntah , bagi aku loaded mcm mane pun ex husband aku ,sorry aku nak kasi anak perempuan sorang aku tu kt dia , dia nak dia blh dtg tengok or bwk jln sesekali tak pe no problem kite tak musuh2 kite baik mcm kwn2 , lagi2 ex husband dah kawen baru ,ingat mak muda tu hengen sgt ke nak jaga ? cuba pikir sendiri la , aku tak sggup biar aku lawyer mahal2 tak pe janji anak tu hak aku sepenuh nye … sekian !!!

    (0)
  34. Bkn peminat Erra ! says:

    Biar aku cari Lawyer mahal2 tak pe, fight abis2 , asal anak tu kt aku , ex husband blh bwat anak baru dgn bini baru !!! aku memang pelik dgn kes erra ni , mcm mane Erra blh steady2 jea … pastu nanges bengkak2 … ape tu tak phm !! Drama ke ?

    (0)
    • tungku says:

      ko mana tau itam puteh dieorg… . aku rase erra bukan je nangis krn bercerai, tp krn hak jagaan tu jg. mak mana tak syg anak. ko tgk anak erra tu, serba-serbi cukup. krn syg sgt la tu.

      (0)
  35. Kn ... says:

    Seorg ibu tak kn sanggup nak bagi isteri muda jaga sepenuh nye kot yea pun si Engku Emran dah kawen ! hishhh tak sanggup aku !!!

    (0)
  36. Wanita hari ini says:

    SARIMAH AZLAN – Amboii senang nye nak kasi kt bapak , konon nye lebih bertangung jwp walaupun dah berkawin baru , lagi budak tu tertekan adalah dgn mak baru , abiss mak nye bwat ape ? meronggeng mkn jamu kasi ketat sini ketat sana cari boyfriends baru dan perasan diri anak dara ? psl tangung jwp tak bertangung jwp si bapak tu blh jwp kt Akhirat !! saye sebagai wanita dan ibu tidak sokong sama sekali , anak mak yg punya kecuali mak itu terlalu daif dan jahil baru blh diserahkn kpd si bapak atau waris terapat !! assalam ..

    (0)
  37. Farizilinah Salleh says:

    Rasa terkejut dan frust yg tramat sgt.. Dulu masa kecik2 tgk erra couple dan btunang dgn awie rasa best sgt.. lpas tu bila putus tunang rasa rugi sgt sbb awie dah punya peluk erra mcm bini sdiri tym dulu2… lpas tu bila erra kawin pula dgn yusri KRU, rasa x seswai sgt nmpk mcm erra lbih matang dr Yusri.. lpas tu cerai pulak dan rasa alhamdulillah mgkn masing2 dh rasa x sefahaman. Last2 erra kahwin pla dgn engku emran.. kali ni seswai gilerr.. tup2 saya noticed that xda ceta psl dorg dh lama dh. saya google2 nak tgk gmbr tbaru erra dan engku emran dan aleesya tp xda.. skrg tahu yg dorg dh bcerai.. rasanya.. erra pya silap kut.. xkan dah 3 kali asyik x kesampaian jew.. apa2pun saya tetap doakan agar nama2 yg sebutkn td bsama erra akan sentiasa dmurahkn rezeki dan bahagia ke akhirnya.. Hrp2 lisa surihani x terkesan dgn smua ni…

    (0)
  38. sotong hitam says:

    Memang betul, sesusah mana pun seorang ibu die akan tetap hendak menjaga anak die sendiri… walaupun ini sudah suratan tapi macam ade yang tak kene… Kite hanya boleh meneka tapi hanya tuhan jer yg tahu…sepoyo2 Rita Rudani, di telah bermati-matian menjaga kedua2 anak..terpulanglah pada ex hubby die samaada nak menjalankan tanggung jawab mereka atau tidak, yg penting ianya akan dituntut di belakang hari…

    (0)
  39. tungku says:

    klu erra yg menuntut cerai, mmg hak jagaan dpt kat emran. lg pun dgr2 emran dah kawen laen. so, kira family emran dah lengkap, sedangkan erra cuma akan jadi ibu tunggal. itu pasal la erra tak dpt hak jagaan anak. sian erra, selama ni mgkn dia tak dapat terima perbuatan suami. padahnye, spt tergantung tak bertali. ke sana ke mari sorg diri. dah mintak cerai, org plak kutuk.

    (0)
    • Hamba Allah says:

      Salam tungku. Anda telah membuat satu fitnah yg besar. Semoga Allah maafkan dan beri rahmat.

      (0)
  40. sapkoklu says:

    Komen laa nak komen pun tapi komen pakai nama sebenar memang bangsat nak cari publisiti…bodoh semuanya

    (0)
  41. Orchid4 says:

    Ehmmmm, bila fikir balik, erra semua package ada, cantik lawa but walau pun ada full package pun buat apa kalau rumahtangga asyik kahwin cerai kahwin. Tulah kecantikan dan keanggunan tak boleh beli bahagia.

    (0)
  42. siti says:

    semoga perceraian mereka berdua menjadi iktibar kepada kita semua, usahlah pertikaikan mengenai perceraian mereka, doakan terbaik untuk mereka bertiga semoga mereka akan bersatu semula seperti Dato’ Hattan dengan bekas isterinya yang dahulu, itulah kuasa allah yang kita tidak tahu, saya doakan semoga mereka bertiga mendapat pertunjuk yang baik selepas perceraian ini…amin

    (0)
  43. ANTIOKSIDAN says:

    Aku kenal sorang akak ni, dh lma kawin lps tu cerai. Yg bgusnya diaorg bertindak mcm org dewasa. Cerai cara baik dan takde gaduh2. Klau tjmpa kat luar pn msih blh bertegur sapa. Akhirnya diaorang masing2 jmpa pengganti dan hdup bahagia smpai skrg. Kata akak ni, klau rsa tk dpt sling mbahagia baik lpaskan je dr trus bsama tp hati terseksa…drpd lpas tu msg2 bskandal. Org blh ckp mcm2 tp bkn diaorang yg lalui apa yg kta rsa. Tambah akak ni lg, tk smua org cerai krn org ke3 sbb…nnti klau dh kawin dan byk pngalaman hdup br faham

    (0)
  44. aida says:

    Dari sebelum kamu menikahi era kamu tahu era menang ratu rambut palsu bila dah jadi cam ni kamu bagi tahu org yg era kat rumah tidak spt diluar.Yg era pula meyalahkan diri sendiri jika anda tahu semua punca dari kamu knp tak nak berubah!!!
    Kaya cantik allah kurniakan pada kita hanya untuk menguji kita sama ada kita guna kurnian itu untuk kepentingan dunia atau akhirat.
    Era rambut tu aurat,angota bandan yg seksi tu hanya utk ditujukkan utk suami kamu bukan kawan.

    (0)
  45. teefah says:

    aku rase mmg silap erra la… . EE tu nampak baik je. Really down to earth. sedangkan erra ni nampak sgt diva tak bertempat. jgn la mcm tu…sediva2 awak tu, sampai masa tua jgk. time tu tkde la org nk layan sikap diva awak tu

    (0)
  46. tonggoro says:

    kecoh lar bior ler dier yang pasti pantat erra masih sedap dirodok, lepas nie akan tetap jadi rebutan para konek2 yang mengidam!!! kah kah kah

    (0)
  47. lily putih says:

    assalamualaikum.. saya terpanggil jugak nk memberi komen. masih ingat syarat mas kahwin erra? senaskah Al-Quran. itu cukup besar. sayang kalau senaskah yg mulia itu tidak di amalkan. bnyk ilmu di dalamnya.. sekadar hiasan ketika nikah, mendalami mungkin sipi2 shj… sama juga dgn kita semua

    (0)
  48. didi says:

    dgr2nye emran dh lame madukan erra..erra bg syarat kat emran spya x expose kan madu die tu pd org ramai…wallahualam la..ni pun dgr cite drpd kwn2 sedara mare sebelah emran…erra tu kuat bkerja sbb die sara keluarga dia..sbb tu nmpk die busy je slalu..hurm..kwn2 tu la tmpt erra mengadu nasib agaknye…kesian kat erra..die pun xnak smua ni tjadi..die pnyla didik anak die dgn pnuh ksh syg..ade baiknye anak die laki yg jage..spy nafkah xputus..hubungan wali xputus..time cuti je dgn erra,,bole erra puas2 spendtime dgn aleesya..klu ari biase,,aleesya g skola,,erra shooting..kan xsempat nak spend time…semoga erra mendapat kebahagiaan drpd jalan yg lain olehNya.semoga erra tabah dan kuat…berat mata yg memandang,,berat lg bahu yg memikul..kak erra,, maaf klu ape yg tulis ni berbaur fitnah…

    (0)
  49. alice says:

    kepada saudara saudari yang beri komen…jgnlah komen ikut sedap hati aje..kesian era…kita tak berada di tempat dia kita tak tahu apa yang dia tanggung….kita berdoa moga di bahagia dan terus bahagia …tiada manusia yang sempurna…era smoga u bersabar dan happy selalu….

    (0)
  50. cikKuntum says:

    mcm perfect sgt la yg mengate ni…. rumah tangge sndiri pn blm tentu ade.. iyerrkkkkkk!!

    (0)
  51. erma says:

    sokong never mind

    (0)
  52. Hannah says:

    Wow ramainya org sibuk pasal kes ni. Tak kena mengena langsung dgn kita tp masih sibuk. Kalau tak dapat dosa memfitnah, dpt dosa mengumpat. Na’zubillah

    (0)
  53. Dannita says:

    Tak habis habis sibuk rambut orang.Bingai tul.
    Patutnya kita beri semangat kat Erra.Ni kutuk.Pastu kecoh kata nak memberi teguran sesama Islam.Padahal hati sakit je tengok Erra tu lawa walaupun suami dah takde.Kowang? dengan gemuknya, dgn tak jaga kecantikannya pastu suami tak beberapa nak layan patut bersyukur still ada laki.Bak pi kat Erra la nak bergaya camne pun.

    (0)
  54. Crystal says:

    Tak boleh nak salahkan EE je… I perasan Erra di gugugaga Erra reality TV..asyik busy jer memanjang sampaikan Aleesya bapak jaga sampai g opis… kat situ memang dah perasan..klu EF asyik busy memanjang dengan dunia glamour tak mustahil EE terpaksa cari lain tolong2 jagakan aleesya sekali… EF kena muhasabah diri dimana kesilapannya semua benda terjadi… klu sesekali EF spend time ngan family…masakkan untuk suami..vacation sesama..mungkin perkara ini tak belaku EE dah kaya raya so EF tak perlu nak bekerja keras sangat mengajr kekayaan duniawi..perlulah seimbang dengan ukhrawi… hehehehehe panjang lebar bicaranya ..

    (0)
  55. syirin says:

    Anak ppuan harus dpt ke tgn ayh,, dh besar ayh dye walikn dye

    (-1)