berita

Foto : Aeril & Wawa Sesat Di London?

December 31st, 2013 | by Yusmirnadia | 19 comments
Lensa Insta

Foto : Aeril & Wawa Sesat Di London?

Sejak berita pernikahan pasangan selebriti ini diketahui umum, rasanya belum pernah lagi Aeril Zafrel dan Wawa Zainal bercuti bersama. Barangkali masing-masing sibuk menguruskan rumahtangga dan kerjaya dalam masa yang sama.

Namun sejak semalam, Aeril dan Wawa dilihat aktif berkongsi foto-foto mereka bersama putera kesayangan, Ahmad Fakharuddin Attar di kota London.

Menerusi gambar yang dimuat naik di laman Instagram, kedua-duanya kelihatan cukup bahagia bagaikan pasangan remaja yang baru bercinta.

Foto : Aeril & Wawa Sesat Di London?

Gelagat Wawa yang kesejukan di London. Comel kan?

Bagaimanapun, ada yang berpendapat pemergian mereka ke sana untuk menjalani penggambaran berdasarkan kepada caption ‘Lost in London’ yang ditulis Aeril di setiap fotonya.

Mungkin pelakon kacak itu sengaja menulis caption yang agak dramatik tanpa memberi maksud apa-apa. Siapa tahu kan? Apapun buat semua peminat pasangan ini, jom lihat foto-foto percutian mereka di bawah.

Kredit foto: Instagram Aeril Zafrel & Wawa Zainal

19 Comments

  1. oshin says:

    sweet couple.. wawa comel

    (0)
    • Olga says:

      pasangan ni kalau bergambar depan Kaabah sambil buat muka Syumul sekalipun tetap x boleh padam tanda HIPOKRIT atas dahi!
      (Via Oversea)

      (0)
      • wakakaka says:

        wakakaka..walaupon laser uols…tp komen olga mmg terbaik…artis paling hipokrit 2013…hawa dan suhairil..kahkahkah

        (0)
      • devil wears prada says:

        tak penting pun siapa mereka d mata manusia.. yg pnting pandangan Allah terhadap dorg.. tak yah sibuk2 nak jadi hakim yg bongok lagi busuk ati Olga oii.. fikir dulu sebelum cakap sbb dri prcakapan org boleh tau tahap mana kecerdikan kita.. malu la weyh..

        (0)
  2. bahadut says:

    celah mana sweetnya !

    (0)
    • bahadut ke badut? says:

      ha….sornag lagi stanby nak mengutuk lah ni…sapa suh ko tgk “celah”…klu yg naked tu ko persoalkan “sweetnya” lain lah citer….

      (0)
    • fairus sulaiman says:

      err.. nak tanye.. kau pernah g london ?

      (0)
  3. olga attention seeker bitch says:

    OLGA VIA OVERSEA ??????? Haktuiiiiiiiiiii tak de rupe nye ko !!!! Aku yg duk oversea ni tak de nak iklan mcm ko ! Ingat kn dah mampos !!!!!

    (0)
  4. lulu Anterwerp Belgium says:

    Tenggok aril & wawa happy sgt dgn cuaca sejuk tu .Org msia suka cuaca sejuk2 , bagi kami yg dah lame duduk sini tak larat dgn cuaca winter ni , pergi kerja pergi college pergi crocerie tak mustahak tak kuar rumah .. winter time duk rumah layan tv lagi bestt !

    (0)
  5. sara from SOUTH LONDON says:

    HAPPY NEW YEAR MALAYSIAN !!! AERIL & WAWA boths ade style and trendy !! fabs !!!

    (0)
  6. miss gebu says:

    Diorang hipokrit je tp akhirnya mngakui kslpn n mta maaf.tp OLGO BODOH bkn stkt hipokrit,mulut puaka,merempat tp prsn oversea,sengkek,jelez ng org gomen,plg pntg OLGA HATI BANGKAI!!!!!!!!!BUSUK SIOTTTTT

    (0)
    • love u mr arrogant says:

      Olga mulut loji tahi ni sbnrnya frust kot x dpt keje gomen. Sbb tu meroyan kt blog hiburan. Kahkah

      (0)
  7. love u mr arrogant says:

    Olga mesti xde duit nak pergi oversea kn? Mklumlah miskin harta apatah lg budi bahasa. Berangan kat oversea jelah ko kan olga mulut puaka? Haha

    (0)
  8. cik kiah says:

    comel la sgt puihhhh

    (0)
  9. gisele says:

    Ek eleh olga..kat ohartis pon kasik komen “via oversea” huhu

    (0)
  10. The reason i hate Olga ! says:

    Olga gi oversea ??? jenis sengkek berangan loaded , kiss my ass first !!!

    (0)
  11. JIE says:

    pasangan ini baru cun drama bagi novel arianna rose ( the wedding breaker)

    (0)
  12. Dadaaa says:

    Biarlaaaa…hipokrit skalipun,dieorg x nyusahkan org kot..x usik duit org pun kannn..mendoakan kebahagiaan org lain kan lebih afdal..manusia manusia..

    (0)
  13. jay says:

    To olga since i noticed u seem to use the word ‘syumul’ a lot to describe air muka someone. Correct me if i’m wrong but syumul means ‘comprehensive/universal’ atau ‘menyeluruh’.

    Sebab tu kita selalu kata Islam agama yang syumul (menyeluruh/sejagat). Maybe u boleh kata air muka dia nampak tenang or penuh keimanan?

    (0)