berita

Foto: Bakal Isteri Khairul Fahmi (Apex) Yang Cantik, Leuniey Natasha

October 25th, 2012 | by Ell | 36 comments
Lensa Insta

Foto: Bakal Isteri Khairul Fahmi (Apex) Yang Cantik, Leuniey Natasha

Apa yang mahu dikata lagi? Sememangnya bakal isteri Khairul Fahmi, 23, adalah seorang gadis yang cantik dan OHBULAN! sendiri suka melihat raut wajah gadis kelahiran Kelantan ini.

Nampaknya khabar gembira sudah semakin hampir. Teka-teki mengatakan pasangan ini akan berkahwin pada hujung tahun ini semakin terjawab. Melalui laporan Kosmo! hari ini, Khairul Fahmi & Leuniey, 21, bakal bernikah diantara 28 Disember sehingga awal Januari 2013. Berita gembira ini dikongsi oleh bapa Apek, Che Mat Hussain yang turut menjelaskan bahawa tarikh sebenar akan diputuskan oleh Khairul Fahmi sendiri.

“Tarikh sebenar akan diputuskan oleh anak saya selepas beliau pulang daripada latihan dengan skuad kebangsaan. Harapan kami perkahwinan ini akan menutup semua kontroversi yang melibatkan anak saya,” jelasnya.

Berbalik pada Leuniey, gadis cantik berusia 21 tahun ini haruslah dicontohi oleh ramai orang muda. Disebalik segala kontroversi yang berlaku, Leuniey atau nama sebenarnya Nur Eilunie Natasha Nazri merupakan seorang pemilik butik pengantin dan tidak hairanlah jika kita lihat Leuniey rapat dengan Ezuwan Ismail, seorang pereka fesyen yang hebat.

Apa pun, mari lihat foto-foto Leuniey selepas ini yang diambil dari laman Instagram-nya.

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

36 Comments

  1. ahkak puaka says:

    cantik mende. aku tgk mcm plastik je. control ayu. pui!

    (0)
    • Obefiend says:

      cantik ke muka itik busir? LEULZ!

      (0)
    • Olga says:

      bagi aku cantik la jugak kalau compare dgn x-tunang dia yg dulu tu! dah la boyak (gemok), rupa lgsung x menarik nak dipandang! tp bg aku Apex tu pun x leh nk high taste sgt sgb dia pun buakn hensem pun! gigi berterabur! pendek plak tu!

      (0)
  2. mak jemah says:

    cantik la dr ahkak puaka kan..n more important cantik dari ex tunang dia wakakakaka…. puiiiiiii la pompuan yg jeles tuh..pi hadap cermon..korang harammmmmmm pon xdo

    (0)
  3. cuntek says:

    Memang cantik pun…x di nafikan…

    (0)
  4. mat says:

    cam.. so wincci kan kan ?

    (0)
  5. sweety says:

    cantik ker?? kalau berkahwin kerana kecantikan!! pahamx2 jek lar.. aku naik bosan da ngan artis.. bila da berjaya org yang pernah bersusah dan senang bersama mesti kene tinggal punya.. lumrah seorg perempuan/lelaki bila seseorg lelaki/perempuan da bekerjaya mesti L/p cari L/p yg sama level ngan die.. hah.. bosan lar.. (buat masa nie aku cuma suka vanida ngan rashid jek) macam mana perasaan ex tunang dieorgkan.. sabar jek lar..

    (0)
    • Coach Raja says:

      Nasib lah sweety! Best woman or man win..kite di sekolah pun diajar pilih yg terbaik..ikut kata hati..so kalau hati dh berubah dan cinta pd yg lain, sape kte nak pertikai, kan? Kalau dh dipersimpang utk pilih antara Kancil dgn BMW bagi free, yg mane kan jadi pilihan? So gigit jari lah ko jari jemari runcing…too badd! Ko bukan saingan dia….

      (0)
  6. Juru-Gambar says:

    Wanita2 yg karakter suka@pandai berposing2 masa bergambar selalunye senang orang lelaki jatuh cinta padanye daripada wanita2 yg kayu tak de feeling masa bergambar…dan mereka lebih berjaya dalam kehidupan.

    (0)
  7. AkoosukeAnggunAnggun says:

    Ramai celeb skrg Ikut teladan penyanyi no. 1 negara. Yeye or nafi, at last kawen gak!

    (0)
  8. sutera pelangi says:

    cantik ker????mcm muncung itik serati je aku tgk..setakat mekap tebal x la bleh dkatakan cantik..klu pompuan tu cantik x pakai mekap pun lawa..

    (0)
  9. Zz says:

    Mcm kembar plakon janet khoo je

    (0)
  10. Zz says:

    Elok la dr terus lagho

    (0)
  11. jery says:

    biasa jer..xcantik mana pun…cume putih jer..okla

    (0)
  12. noraabas says:

    apada..2 pon nak gaduh..cantik atau x ..yg pasti nya dapat la apek 2..korang dapat apa?..dosa ada la

    (0)
  13. cun says:

    lelaki melayu mmg suka pompan gebu2 mcm ni.nak lg gebu kawen dgn tepung.

    (0)
  14. tumpang lalu says:

    dahlia teck ape cerr? hihi

    (0)
  15. woi2 says:

    dulu mati2 si luney ni ngaku x kenal apex..siap wat press confren lg.. last2…..

    (0)
  16. Dia lebih pada putih gebu kan :D

    (0)
  17. tiara says:

    Pasangan bhgia yg bakal mengadap ke mahkmah syariah tq….insyallah

    (0)
  18. tiara says:

    Apek tu???????xkan kmna pulak di main bola…setaraf dgn org yg brmain di skolah rendah..sy mmg x minat langsung lah dgn u tu..poooeeekkkkkk….KENA MAKAN SUMPAH LAH KO TU

    (0)
    • apple says:

      Kalau apek, jaga goal tahap sekolah rendah……….maksudnyer…rajagopal sgtlah bodoh kerana meletak apek sbg keeper no.1 harimau malaya

      (0)
      • gold heart says:

        org kat atas komen tanpa mengikuti bolasepak tempatan..tahap skolah rendah tp bleh wakil negara,kita xbleh harapkan player tempatan sehebat iker casillas woii..bg aku apex bagus,w/pun fizikal xtinggi sgt..dah rezeki dia..& jodoh dgn looney toon ni…peace

        (0)
  19. ubi stelo says:

    cantik tu sementara je… kasih sayang tu selama lamanya.. jgn retak xsempat siap… roboh xsampai ke puncak… semoba berbahagia… tahniah APEX.. jgn alpa dgn RM 3 juta itu semua sendiwara.. teruskan bersama THE RED WORRIOR

    (0)
  20. mia says:

    si jejari runcing mse bercinte ngan apek, ari 2 post cite cinte dorg kat blog..bebulu ak bace (tp still nak bce gak)..hahahaha..tu r..jgn heboh2 sgt

    (0)
  21. eton says:

    cantik ker? sbb kulit putih je kot…, cer bayang kulit dia golap! haaa!

    (0)
  22. nurin iman says:

    cantikla kurniaan Allah kan..tiada celanya..tahniah apex dan bakal isteri…semoga rupa dan akhlak sama-sama cantik..jaga hubungan dengan Allah, jaga aurat, ingat kita menumpang, kita merancang..Dia yang menetukan *pesan kat diri saya juga…insyaalah bahagia…

    (0)