berita

Foto Bogel Miley Cyrus & Teman Lelaki Tersebar

January 27th, 2015 | by Wan | 7 comments
5.5K
reads
569
shares
Hollywood

ci1

Wow! Agak terkejut juga lah kami apabila melihat beberapa keping foto separa bogel pemilik lagu Wrecking Ball, Miley Cyrus bersama dengan kekasih hatinya, Patrick Schawarzenegger.

Foto Miley Cyrus bercuti di sebuah pantai itu mula tersebar di laman sosial sejak beberapa hari yang lalu dan mula menjadi viral terutamanya di Twitter.

Baru 3 Bulan Dengan Teman Lelaki

gunaaa

Pasangan yang dikatakan telah menjalin hubungan sejak 3 bulan yang lalu ini dilihat mandi manda di sekitar pantai Hawaii sebelum gelagat mereka dirakam oleh paparazzi.

Rasanya perkara sebegini sudah biasa bagi Miley Cyrus yang sebelum ini pernah beberapa kali tampil dengan foto kontroversi.

Patrick Schawarzenegger Anak Arnold Schawarzenegger?

ARNOLD

Tapi, betul ke Patrick Schawarzenegger ini anak pelakon Terminator, Arnold Schawarzenegger? Hasil carian google, ya. Apa-apa pun jangan bash kami sebab story macam ini pun keluar dekat akhbar tempatan lagi-lagi akhbar yang satu itu. Chill ahh!

P/S : Artis Malaysia jangan buat hal macam si Miley Cyrus ini pulak ye, cukuplah sekadar berbaju kurung, itupun dah mampu membuatkan jejaka-jejaka di luar sana bergetar tulang rusuk.

7 Comments

  1. N says:

    Miley Cyrus yang sentiasa desperate dengan attention and macam datang dari famili yg homeless plak. tak tau betul jaga nama baik keluarga dengan perangai liar dia tu huh

  2. gbs says:

    Memang la dia tu x tau malu…mandi bogel pun x kesah ada org tengok..dah tu, upload lg gmbar diri tngah masturbate…sakit otak agaknya..

    • Aku Bosan! says:

      Wahhh bru 3 bulan dh mcm ni..cuba bayangkan kalau setahun…mcm2 aksi dan style…tapi sayang, aset sebesar ciku je..ni bukan wanita! Seoarang wanita sejati patut paling kurang pun saiz betik masak..bru nafsu pakwe2 tunang2 suami2 mengadap.

  3. Elfira says:

    Miley Cyrus ni artis luar takde orang kisah sangat. kalau la artis Malaysia yg buat camni, tak tahulah nak kata apa

  4. lezo says:

    Sebuah produk Disney yang gagal.

    • KATE UPTON says:

      Yup betul tu lezo,Miley produk Disney yg hancur
      lebih suka Selena Gomez walaupon menyampah kisah cinta selena dgn Bieber tapi respect kt dia yang ada perasaan Humanity kt Palestin

  5. mojo says:

    Artis Malaysia nak ikut jadi cam nie..bangga dia Artis Malaysia yang dah up taraf artisnya bila nengok gambar nie..