berita

Foto : Fasha Sandha Anjur Majlis Sambut Bakal Anak Pertama

March 25th, 2013 | by Ell | 23 comments
Lensa Insta

Foto : Fasha Sandha Anjur Majlis Sambut Bakal Anak Pertama

Hampir bergelar ibu kepada anak pertamanya yang dijangkakan lahir tidak lama lagi, Fasha Sandha baru-baru ini telah menganjurkan sebuah majlis bagi meraikan berita gembira yang bakal menyusul tidak lama lagi.

Bertemakan warna biru, majlis ini turut dihadiri oleh beberapa orang lagi rakan selebriti lain seperti Eizlan Yusof, Amanda Misbun, Faradhiya, Zizan dan juga beberapa orang lagi artis popular lain.

Melalui foto yang dilihat dilaman Instagram Fasha, pelakon ini juga telah menerima banyak hadiah dari rakan-rakan. Tahniah pad Fasha dan juga Jejai yang bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi.

Jum lihat beberapa keping foto Fasha Sandha yang semakin berseri-seri selepas ini ya!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

23 Comments

  1. missfyda says:

    alahaiii untungnye baby fasha….aku dlu anak kuar bru dpt mcm2… nie baby xkuar lg hadiah selambak…bestnye…

    (0)
  2. Cokodok says:

    Setiap ibubapa mahukan yg trbaik ntk bayi yg bkal lahir.. Bukankah lebih baik andai fasha buat knduri kesyukuran doa slamat supaya dya n bayi slamat smasa melahirkan.. Lg kta sndri x pasti apa akn trjd d masa hdapan.. Saya pn peminat fasha.. Tp ntah la…

    (0)
  3. mummy poko says:

    Boleh plak buat majlis seblm nak lahir anak yer…napa tak buat doa selamat semoga fasha selamat melahirkan bbnya. Apa2 pun sonoknya lah kan selambak dpt hadiah, satu lori ada tu nak ngangkut balik umah hehehe.

    (0)
  4. Fuck rita says:

    Fashaaa, i love uuu. Semoga berbahagia hingga hujung nyawa.. Insyaallah.. Semoga semuanye bjalan dgn lancar smasa melahirkan nanti… Good luck. Iolss akan jumpe uolsss di prince court nnti ye

    (0)
  5. Fuck rita says:

    Nape uols bile harijadi xbuat doa selamat and buat majlis tiup lilin siap bergame2 bagai??
    Lagi nk tnye kenapa baby shower ni exist…

    (0)
  6. nani says:

    fasha .. awat semua gambaq hg .. dok pegang perut .. nak tunjuk perut hg lagi bulat kaaa??
    baby shower tu maksud apa? hg tau dak ?

    (0)
  7. suka FS says:

    huhu…..suka tgk pic ni…tp lg molek bt kenduri doa selamat biasa org islam yg 1st preggy bt kenduri doa selamat utk sambut org baru tp lantak fs r kan baik buruk fs tgung sakit r kan? dok tertanya2 asal ea xbersalin2? Bkn fs bt knyataan yg dia preggy aft two weeks married ke, april thun lps rite? Huhu i yg kwen bln june pn da bsalin awal bln mac 1st bby n bby pn cukup matang dlm perut bru kuar…nk ikutkan fs kot yg da bsalin kan?huhu fs mmg sk wat propa ke pe?semata2 bgtau yg u preggy aft two weeks married tu xbetul r kan?org lain preggy 9bln10hr haha mental r semua ni..tp fs preggy 12bln ea? Harap fs jgn sk mengecewakan peminat anda dgn game propa anda ye!

    (0)
    • pink n black says:

      tulaa…terpikir gak…awat lama benau pregnantnya..hmmmm…apapun semoga semuanya selamat…baby tak salah, kalau mak pak eh yang propa, biaule mak pak eh yang jawab sok…

      (0)
  8. kirana says:

    klu org dlu2 lengang perut..tp mse kandungan 7bln..bidan nk tgk smade bby n ibu sihat ke idak..tp zaman skrg ramai yg dah xbuat sbb dah bleh scan..tp aku agk konfius tujuan baby shower ni?..doa selamat gak ke?..blum lahir dah dpt hadiah,nnt ble lahir dpt hadiah g gak ke?..

    (0)
  9. Milo says:

    saja ja bt org lain penasaran..

    (0)
  10. skodeng says:

    nape tak buat kenduri doa selamat? baca yassin… he3… maklumlah nak bersalin bertarung nyawa…
    ni kenduri nak kumpul hadiah…

    (0)
  11. fasha fasha says:

    Semoga selamat melahirkan ank nnti…sekurang2nya dia x hipokrit mcm org TU….tunjuk je baik tp hampehhhh.semoga fasha bahagia dan harap2 menang g anugerah bintang harian..luv you mmmmmmuuuuahhhh

    (0)
  12. Jim says:

    Aku risau sebenarnya dgn Fasha ni. Semenjak dua menjak ni rajin dia ke hulu, ke hilir. Dia tu dah la sarat. Lepas tu buat plak baby shower ni. Kan elok kalo buat kenduri, doakan anak dlm kandungan tu supaya dia sihat, walafiat bila lahir nnt dan juga kesihatan diri sendiri. Bukan apa takut jugak kalo benda tak elok jadi memandangkan dia da sarat sgt ni. Aku mendoakan yg terbaik utk si ibu dan anak. Amin..

    (0)
  13. nani says:

    Fasha tu baik kee?? dah laki orng dia ambik .. macam x dak laki lain dah.
    skg u nak beranak kan .. kau rasa laa, sakit ke sedap..

    (0)
    • pink n black says:

      hmm…jahat ke baik ke senang susah nak bersalin kena dapat redha suami jer…kalau jalan xbukak, cser…apa ada hal? kalau dia nak amik laki orang, laki orang tu taknak, tak jadi jugakkk…

      (0)
  14. nani says:

    mungkin ramai x kenal FASHA .. tapi ramai yg kenal dia kat Seberang Jaya .. u bukan baik sgt pun ..

    (0)
  15. rina says:

    stuju ngn sue..agak pelik coz dlu kuar brita fs da 2 mgu pregnant after she got married,klu ikut due plg lmbt pun awl bln 2..tp smpai skrg x brsalin lg..yg lg pelik due sma ngn irma..sdgkn irma nikah end of june right??npa nk putar belit..ckp je yg betul kan sng..;)maaf..

    (0)
  16. Fuck rita says:

    Mak esah mak enon kat atas tu, kalau xtau better diam. Kalau xde keje, bek gi masak bagi laki memasing makan. Jgn sebok hal fasha ke hal sape ke..
    Fasha ni after dia umumkan pregnancy dia dlu, dia mgalami miscarriage tau x. Lau x tau, diam… Org tdekat je tau… Seeloknye kite ni doakan org selamat bersalin , xbaik doa yg bebukan kt org.. Sbb awk tu pon bukan baik sgt.
    Yg duk komen psl rampas laki org tu, mesti laki kau kne rampas kan? Kesian kau. Whatever pon, we shud pray for her smoga dia selamat lahirkan baby

    (0)
  17. rina says:

    bla dy miscarriage tu..ley twu sbb x twu?

    (0)
  18. ida says:

    Sy setuju dgn cokodok,kita mmg x pasti apa akn terjadi ms bersalin nnt.Mcm ‘nyawa d hujung tanduk’.Apa2 pun,hope dia selamat melahirkn dan selepas mnjadi ibu nnt akan lebih matang dan solehah..Amin..
    # Pada sy kalau betul dia pernah gugur,rasanya mesti dia dah heboh perkara tu.Apa kata kalau wartawan tanya sendiri dia utk kepastian..

    (0)
    • pink n black says:

      wartawan ohbln ni bukan boleh pakai…naik rating cilok berita dari orang jer…bukan buat homework pung

      (0)
  19. rina says:

    ye btol..klu btl x heboh pn dktr akn nshtkn tuk jarak pregnancy at least 3 month before pregnant smula..
    maaf,bkn nk pertikai..cma nk kpstian,nma pun public figure msti klu blh nk twu..;)

    (0)