berita

Foto: Fizo Omar Bercinta Dengan Kakak Anzalna Nasir?

March 28th, 2012 | by Ell | 7 comments
Isu & Kontroversi

Terkejut OHBULAN! bila mendengar khabar angin yang bertiup dari blog-blog hiburan mengatakan bahawa Fizo Omar sedang bercinta dengan kakak salah seorang selebriti jelita Malaysia, Anzalna Nasir.

Apa tidaknya, memang diakui, Fizo Omar jarang dikaitkan dengan gosip-gosip cinta walaupun dia memiliki wajah yang tampan dan badan yang “super-nyumnyum”. Namun kali ini, sebuah blog hiburan telah menyiarkan 2 keping gambar dipercayai diambil ketika acara Formula 1 Grand Prix yang berlangsung baru-baru ini di Sepang.

2 keping gambar tersebut menunjukkan Fizo Omar dan kakak Anzalna, Diana Nasir kelihatan ceria dan selesa bergambar bersama. Fizo Omar pula hanya memakai baju ‘Superman’, biasalah duta produk Superman kan.

Apa yang pasti, jika benar Fizo Omar dan Diana Nasir mempunyai hubungan lebih dari seorang kawan, maka tak salah jika cerita ini diuar-uarkan. Apa salahnya berkongsi berita baik? Kita nantikan pula jawapan dari Fizo Omar sendiri selepas ini ya!

OHBULAN! : Macam Kim Kardashian pun ada Diana Nasir ni kan?

Sumber : Beautifulnara

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

7 Comments

  1. Beautifulnara says:

    macam rosnah mat aris ada lah aku tgk , cuba korang tgk betul2 muka dia , sun glasses je lebih tu

    (1)
  2. jojo says:

    seriously kakak dia x secantik anzalna, muka kembang

    (0)
  3. siti says:

    cara pemakaian terlalu ketat.

    (0)
  4. Baju Kemeja says:

    lol, ni bukan cantik, tapi plastik

    (0)
  5. tuan penasihat says:

    persoalannya ialah…siapakah Anzalna Nasir?? sumpah aku tak kenal haha

    (0)
  6. aku says:

    tah ank sape dari mane ntah.. tp..semoga bahagia

    (0)