Foto: 'Hantu' Muncul Di Garaj Kim Kardashian? - OHBULAN!

berita

Foto: ‘Hantu’ Muncul Di Garaj Kim Kardashian?

May 4th, 2012 | by Ell | 8 comments
Kini Trending

Untuk orang barat mempercayai wujudnya hantu, memang susah. Apa tidaknya, bermacam-macam alat berteknologi tinggi dicipta untuk mengesan dan mencari hantu. OHBULAN! sendiri hairan apa yang mahu dicari sangat dengan hantu itu, seperti juga rancangan Seekers yang satu ketika dulu sentiasa menjadi rancangan kegemaran OHBULAN!.

Terbaru dari Hollywood, kecoh di laman Twitter Kim Kardashian apabila kelihatan ‘seorang budak perempuan kecil’ di bahagian garaj ketika Kim Kardashian mengambil gambar dirinya didalam sebuah kereta. Imej yang dikatakan muncul di garaj itu kelihatan memakai kain putih dan berambut panjang.

Namun, itu semua dinafikan oleh Kim dan menurutnya, itu adalah potongan kadbod ketika Kourtney masih kecil. Uish, lama sungguh mereka simpan barang-barang kenangan ketika kecil kan?

Kami sendiri tidak pasti benar atau tidak bahawa itu adalah sejenis ‘penampakan’, apa yang kami pasti, kereta yang Kim Kardashian naiki adalah kereta model Audi R8 berwarna perak dan hitam. Arghh!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

8 Comments

  1. aNJe says:

    hantu x hantu gasak pi la… yg aku tau keta dia memang brhantu!!! pergghhh~~~

    (0)
  2. forever21 says:

    hahaha memang keta dia memang berhantu. pergh!

    (0)
  3. PondanSepi says:

    AKU RASA YANG HANTU NYE DALM PIC NI IALAH C KIM NI! AGAKNYA KALAU HANTU TGOK PUNGGUNG DIA PUN HANTU MEROYAN!

    (0)
  4. Colourcyber says:

    itu mmg carboard cut of Kourtney…anyone who watching Keeping Up With The Kardashian mesti tau cardbord tu…utk their birthday party..

    (0)
  5. dnot says:

    ya… itu kelihatan spt gambar kourtney ketika kecil. google for pics

    (0)