berita

Foto: Kereta Mewah Milik Aaron Aziz & Zizan, GTR & Evo 10 Versi M7!

April 20th, 2012 | by Ell | 25 comments
Lensa Insta

Untung nasib badan bila rezeki melimpah-ruah masuk. Siapa lagi yang tak kenal Zizan dan Aaron Aziz? Kedua-dua selebriti ini telah merangkul anugerah di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 (ABPBH 2011) baru-baru ini yang berlangsung di Arena Of Stars, Genting.

Namun bukan itu yang mahu OHBULAN! bincangkan disini. Sebenarnya OHBULAN! ‘jealous’ tengok kereta milik Zizan dan Aaron Aziz. Apa tidaknya, seorang pakai Mitsubishi Evolution 10 Versi M7 dan seorang lagi pakai M7 JAPAN GTR R600, M7 Dragon Edition. Hamboi, ini baru betul KL Gangster!

Zizan ada Mitsubishi Evolution 10 Versi M7 dan Aaron Aziz pula ada M7 JAPAN GTR R600, M7 Dragon Edition siap Diyana Halik duduk sebelah. Zed Zaidi? Hadooo? Oops, kami cuma bergurau. Jom tengok kereta milik 2 orang selebriti ini!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

25 Comments

  1. Jannah Najwa says:

    Cantik betol kereta M7 JAPAN GTR R600 milik Aaron Aziz or ‘Malek’ nkereta Mitsubishi Evolution 10 Versi M7 milik Zizan Razak or ‘abg Long Fadil’. Mmg betul2 ini baru KL GANGSTER ^____________________^ terbaeeekkkkkk!!!!!!!!!!!

    (0)
  2. mutiara says:

    haha.. suka baca ayat ni..
    “Zed Zaidi? Hadooo? Oops, kami cuma bergurau”… boooooo utk zz!

    (0)
    • cik gebu says:

      zed zaidi???dh tntu xdo…kang menyalak la kt fb ngan twitter die kang…..mst panas ati die kalo bce entry ohbulan ni….

      (0)
  3. Anak Singa says:

    Awesome…!! Its a beautiful Car!! Congrats to the BOth of you Bro…

    (0)
  4. Cici says:

    Ni buat ZZ xleh dok diam lar nihhhhh… makin meroyan gamaknyer nnti… hahahha

    (0)
    • Ayahanda@Bapak KAU! says:

      Mamat ni kan POYO je!! Berlagak GOOD GOOD je kat luar..makin menyampah dan sakit hati dengan lagak dan kelakar bodoh tak bertempat dia…ingat baru naik ko hebat sgt ke??? English pun bersepai!!!! Sementara ko ni tgh didemand, ko berlagak lah dulu..setakat bakat yg ciput ko ade tu, sekejap je ko jatuh balik nanti..macam Mawi, setakat leh nyayi lagu melayu, sejauh mane ko leh blahh…akhirnye dia kat mane sekarang????! Hampir pupus dah. Dan ZZ ko pun lepas ni…..muka tak de, body sekeping, English hamcus, IQ rendah, berlakun pon Over2, asyik menjerit je..muka lawak ko je bgi ko makan buat masa ni..teruslah berpoyo dan berlagak!!!

      (0)
  5. Pak Usu says:

    ZZ pakai kapcai jer sebab tu dia menyalak sakan tengok AA menang tu. KL Gangster punya kereta nie, memang layan untuk dia orang. ZZ Sembilu kasih pakai kapcai bawa keliling kampung tahap yang dia mampu beli hehe…

    (0)
  6. johnny melayu says:

    tak padam plate no?

    (0)
  7. bugyt says:

    ah poyo ah..dok tayang kereta sana sini…aku suka zizan yg sempoi dulu..kelakar pon honest je..

    (0)
    • CikDolly says:

      well. common. AA own his car before he is famous, boomed in Malaysia, ain’t? remember. he supposed to be a Malaysian jika Spore tidak keluar dari Malaysia. kita tetap serumpun. bahkan pinjam meminjam pentas atr satu sama lain. mcm jiran setaman. org rumah sebelah famous lam taman perumahan kita, takyah lah nak buat dengki.

      zizan beli atas titik peluh dia. dia masih honest. tiada yg berubah. cuma kini batas makin banyak. semakin popular semakin banyak hati yg zizan kene jaga. setiap lawak ade source, setiap source ade own privacy. dats wat he is doing. repects and manners.

      ZZ. silap dia is kenyataan twitter dia di post pada exactly around masa AA won. if as he said he was fighting for the thing long before bcm a NP of seniman, he shud be posting this as his 1st move when by after he is a NP of seniman. yes? no? why his statement was posted when AA won? nak buka mata srmua org by setting a live example? wrong move made.

      (0)
      • gfjhgjgh says:

        weh ckp melayu la belacan..ckp bahasa penjajah pon merangkak2..kan senang suma paham ckp melayu..

        (0)
  8. sdfsdfdf says:

    banyaknya org malaysia bodoh yg support ..punya bangang..boleh kutuk org sendiri pulak ni..apa la nak jadi zaman sekarang..cuba kaalu aaron aziz tu muka macam amir im sorry..haram suma ludah je

    (0)
    • nur adila bt. ahmad says:

      AA & wife anak2 jgk. yg untung peminat2 yg sokong dia dapat naik sama x…………. ZZ pun x heran benda2 mcm. ni cuma sementara je mcm. Mawi.

      (0)
    • nur adila bt. ahmad says:

      untungnya AA dan wife peminat x teringin naik sama ke…

      (0)
  9. nina says:

    apa pasal nak kutuk Zed Zaidi? bukan dia cakap tak suka Aaron pun… cuma dia cakap di lebih bangga klu anak malaysia yang menang. korang ni bukan anak malaysia ke?bila ada anak malaysia yang pertahankan orang kita, orang kita sendiri hentam dia. aku sendiri suka Aaron, tapi aku sendiri setuju apa Zed Zaidi cuba pertahankan.. kalau bukan Zed Zaidi siapa lagi yang berani bersuara? Oh bulan sendiri sendiri pun lagi nak mengeluarkan ayat sebegitu? apa yang Oh bulan cuba nak pertahankan?

    (0)
    • suzana nur asyiqin says:

      ermmm….btl2 kate awk 2..sye skong 100%…tp jgn laa slhkn antara 1 sma laen..biase la da adat owg plkon mnang atau klh da spt pjudian so lx r…da rezeki ktekn…

      (0)
  10. Luth says:

    Evo 10 terbaik

    (0)
    • pinky says:

      sokong cakap nina tu.. aku pon minat AA tu.. tapi ape yang dikeluarkan ZZ hanya nak pertahankan org malaysia.. kita sendiri pon ada ke diiktiraf kalo gi negara org..kalo ada segelintir je pon…so pk2 kan la ye…

      p/s : rasanya ape yg difikirkan ZZ betol cuma cara dia mengeluarkan kenyataan tu agak x profesional tu ramai yg marah kot…

      (0)
  11. suzana nur asyiqin says:

    Foto: Kereta Mewah Milik Aaron Aziz & Zizan, GTR & Evo 10 Versi M7! fuhhh….mantap siut…da la orgnye hnsome….mmg dlu aku mnt sgt tgk zz ble blkon smblu..tp kni kreng….tp kn mmg btl kate2 zz tu nk mpthan ngr mlysia tp jgn laa over sgt laa….cz rezeki 2 dtg sndr pd kte,bkn dpkse kn so jgn la slhkn Aaron lak….mmg aq mnt sgt Aaron tp xslh kn it2 kn da rzki die kt mlysia da…n korg 2 jgn laa hne sgt zz tu kcian die lgpn bkn die de kate pn die xske Aaron kn?…:D

    (0)
  12. [email protected] says:

    saya suka oh! Bulan…

    (0)
  13. [email protected] says:

    kenaper nak blame zed zaidi???,,Zed zaidi x dengki pon kat Aron Aziz…dya cuma ckp dya suka dengan kemenangan ank2 Melayu..jgn disalah tafsirkan..mayb zaman kegemilangan ZZ dah berlalu..kini..zaman Aron Aziz pulak..adat dunia dah macam 2…hidup ibarat putaran roda..apa pon, dua2 bintang muda tu sama2 popular dan kacak…..hehehehehe…

    (0)