berita

Foto Majlis Cukur Jambul Anak Marion Caunter

April 19th, 2012 | by M | 7 comments
Lensa Insta

Foto Majlis Cukur Jambul Anak Marion Caunter

Geramnya kami pada pipi gebu anak perempuan Marion Caunter, Leia Rose Caunter Nasarudin yang kini sudah mencapai usia 3 bulan. Foto ini dirakamkan ketika majlis cukur jambul Leia Rose Caunter Nasarudin yang berlangsung di kediaman Marion Caunter & suami pada 8 April yang lalu.

 

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

7 Comments

  1. PondanSepi says:

    beruntung c marion ni! dah la cantik, dapat laki kaya, hensem plak tu. ada keluarga bahagia. bertuah badan.

    (0)
  2. Jeng jeng jeng says:

    Dulu muka mummy. Bila dah besar sikit baby Leia ni lebih kepada muka daddy. Cute ..cute..Geram..

    (0)
  3. Cik Runcing says:

    She’s such a BITCH!

    (0)
  4. ItsTrue says:

    LOL semoga anak ni dah besar jadi orang beriman. Aku dah malas nengok laki Islam kawin dengan non tak reti bimbing and living like kafirs.

    Seriously, lelaki melayu yang kaya dan successful hanya akan layan wanita bukan melayu, bajet kelas tinggi la., macam si bapak budak ni la. Memang confirm Marion fikir berbaloi masuk Islam sebab si suami berak duit siang malam. Meow.

    Kau bimbing la bini kau tu. Let me say it again, aku malas nengok laki Islam kawin dengan non tak reti bimbing and living like kafirs. This is from experience ye, mak tak terjaga apatah lagi anak, tido around with guys for fun. Kesian2.

    (0)
  5. KL Tulip Lady says:

    dilahirkan dlm dulang emas…..best nyer…prety, rich……hope jadi anak yg baik k….muah….kiss kat pipi leia….

    (0)