berita

Foto : Nad Zainal Seksi Pakai Kostum Catwoman

April 16th, 2013 | by Ell | 16 comments
Lensa Insta

546148_10200883692671637_1501520049_n

Wahhh, nampaknya Malaysia pun sudah ada “Catwoman” sendiri.

Anda masih ingat Nad Zainal? Pelakon wanita berusia 22 tahun yang pernah berlakon bersama Sharnaaz Ahmad dalam drama “Bukan Bidadari” ini telah memuat-naik beberapa keping foto dirinya memakai kostum “Catwoman” ke laman Facebook.

Nad yang kini sedang meningkat naik didalam industri hiburan turut dilihat memakai topeng watak kartun Hollywood tersebut sambil memegang cemeti. Seksi uols!

602044_10200883734232676_2020697337_n

Nad turut meletak gambar seekor kucing hitam disamping dirinya.

Jom tengok foto-foto Nad Zainal didalam kostum “Catwoman” selepas ini ya!

Sumber : Facebook Nad Zainal

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

16 Comments

  1. Obefiend says:

    Pakai IPHONE tetapi gambar out of focus dan shaky. this is unacceptable. Give her a Nokia as punishment

    (0)
  2. Gollum says:

    Hahaha amende la yang ko cuba tonjolkan nie si katik haaaa.

    (0)
  3. Mashi says:

    FUhhhh boleh tahanla

    (0)
  4. Audrey Hepburn says:

    errrrr…adakah BDSM?

    (0)
  5. hasrulhassan says:

    Uhh .. serius? Untuk apa pakai begini?

    (0)
  6. tasha says:

    ape jelaa yg cuba dia buat nie..da x de kerja laa tuh…suka suki..tp upload kt page sendiri..for what?? glamour? or nak cari perhatian? just keep it private da la…x perlu laa nak upload.ko tuh artis..x semua yg suka cik nad oii..

    (0)
  7. haha says:

    hahaha…dia nak tunjuk tu je lahh set baju yang dia mampu beli sjak brlakon….haha

    (0)
  8. huh says:

    tak seksi pon.pui

    (0)
  9. kecoh arrr ! says:

    Obefiend – dah takde benda lain nak kau komen ke ? komen pasal kamera iphone dia , sukahati dia arr ! tak ganggu hidup kau pon . NAD , aku suka kostum kau . I LOVE YOU NADDDDDDDDD ! WUUUUUUUU .

    (0)
  10. olga2 says:

    ntah sapa lah nad zainal ni.. dah lah x femes. ni mesti nak femes murahan.. puiii.. mcm kucing kurap je..

    (0)
  11. sabarsaja says:

    Hahaha catwoman

    (0)
  12. sabarsaja says:

    Hahaha catwoman cantik

    (0)
  13. mak jemah says:

    mak jemss meluat la tgok bdk baru nk up nie.
    nk mintak perhatian lettew#

    (0)
  14. Haliza Misboon says:

    Tak sexy langsong.. body xde curve pun.. tgk straight ja.. apa kekdahnyer kata dia sexy.. catwoman versi pakaian kecut.. xmengiurkan

    (0)
  15. olga5 says:

    Kcilnya pepek n nenen dia ni..

    (0)
  16. taiko says:

    kalau tetek besar cawan teh tak payah tayang kat sini lah wat malu orang jer

    (0)