berita

Foto: Neelofa Anggun, Bak Permaisuri Di Kota Paris!

April 18th, 2012 | by M | 20 comments
Kini Trending

Pertama kali melihat foto terbaru Neelofa ini, kami sendiri terpegun dengan seni fotografi yang cuba diketengahkan oleh Annas Easkey.

Apa tidaknya, Annas berjaya mengubah imej stereotaip Neelofa kepada seorang gadis yang boleh membuatkan setiap jejaka terpegun dan terpancar sinar kesucian di wajah Neelofa pada setiap gambar yang ada.

Untuk para peminat Neelofa, anda bolehlah menatap sungguh-sungguh wajah Neelofa selepas ini ya. Biar gambar menceritakan segalanya. Kredit sepenuhnya kepada Annas Easkey Blog & Facebook!

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

20 Comments

  1. Luqman Hakim says:

    wow, awesome, huhu memang macam PRINCEss , tapi seksi….

    (0)
    • Pondan Sepi says:

      KESUCIAN PALEHOTAK KO LA OH!BULAN… ARTIS2 MURAHAN MCM POMPUAN NI JE SANGGUP TAYANG BADAN SANA SINI!

      (0)
  2. who cares says:

    entah ape ape je oh bulan ni ..’terpancar sinar kesucian di wajah Neelofa’ rasanya statement tu hanya layak tuk wanita2 seperti wardina ke, Irma ke .. ni yg seksi jugak nak kata gitu. fikir2 la sikit.

    (0)
  3. elayna says:

    Anggun ke?muka doreamon rasanya lagi cantik.

    (0)
  4. aku says:

    anggun lagi pokok 2 kot…

    (0)
  5. kesiannya says:

    laugh effing out loud! kesian. tak dapat jadi cover Glam. buat la fotoshoot sendiri dgn photographer takde nama. hodoh dan low class. Mcm ni la adik adik.. contoh pelacur katek baru nak merasa pergi Paris. culture shock.. geli aku tengok dgn dress merah kamdar semabil tertonggek segala tu. cheap cheap cheap

    (0)
    • noorbabilah says:

      Aik?? Mana pergi hidung jambu air tu? Dah edit kasik mancung ekk? Tapi dalam gambar gambar ni memang terserlah kependekan dia. Hari tu nampak spender putih. Ni bra putih pulak nampak. Kelassssss

      (0)
    • Gundikraja says:

      Fotosop gambo takpa, jangan buat nosejob n blench kulit
      sampai nampak putih sopak, sudeh. Takat gambo seksi no problem,
      Yang tak leh diterima tu bercuti dengan jantan sampai DUA minggu.
      Apa ke jadah….???????????????

      (0)
  6. rahman says:

    neelofa adalah artis bodoh.. harap cantik bakat xde lansung.. semua orang puji. apa yg istemewa pun xtaw la. baru berlakon dah mcm super star lak. yg berbakat seperti izara aishah, tasya shela.. mereka cantik dan berbakat. sedar la neelofa jangann ko tipu dengan kecantikan tapi bakat xde langsung.

    (0)
    • vogueitalia says:

      Neelofa Neeroyan di Neeropah. Ambil gambar taraf NeeLowYat. Nampaknya harga seorang Neelofa semakin berpatutan. Setiap kali harga semakin murah dan murah. Malu ada artis low class Neerangan macam ni. Tolonglah jangan kasi Anna Wintour atau Joan Rivers tengok. Malu la sangat… Apa kena la dia ni.

      (0)
      • Gundikraja says:

        Dia baru 22 tahun bukan 28 nak masok 29 tahun. Lagi 3-4 tahun, lakonan dia
        tambah mantapla. Asal jangan kayu terus menerus macam Lisa Surihani dah.
        Baju yang dia pakai dalam gambo ni, pada mata aku sesuai bangat dengan usia
        nya. Neber judge a book by its cover. See dengan jantan mana dia bercuti, udah….

        (0)
  7. modern mum says:

    harus ke mengagungkan aurat yg terdedah…
    dibandingkan org yg menutup aurat tapi dikutuk pulak baju tk kene usia la,
    tk cantik la tk menarik la tk match la…dn tak pahammmmm laaa oh bulannnn ni…

    (0)
  8. Jeng jeng jeng says:

    Aku ingat aku jer pasan idong dia mcm jambu air. Bonggol kat tgh tu besar kan!! Anggota badan dia ni jenis kemetot (terbantut). Nampak pelik jer. Leher pun jenis yg pendek.

    (0)
  9. naz says:

    cun ker,,,,,, hanya nelofa je yg le wt aksi ni…… serius mcm permaisuri (uwekkkkkk)

    (0)
  10. ain marzuqi says:

    ape nk jadik la

    (0)