berita

Foto: Nora Danish Bergambar Seksi Di Majalah Glam

May 2nd, 2012 | by Ell | 69 comments
Kini Trending

Foto: Nora Danish Bergambar Seksi Di Majalah GlamHari ini, sebuah laman hiburan tempatan memaparkan gambar terbaru Nora Danish didalam sebuah majalah. Tak silap kami, baru 2-3 hari lepas tersebar gambar Nora Danish sedang mengerjakan umrah.

Kelihatan beberapa keping gambar terbaru Nora Danish didalam majalah Glam Lelaki Edisi Mei/Jun 2012 dimana foto-foto ini diibaratkan oleh peminat lebih seksi dari mana-mana foto beliau sebelum ini.

Dalam beberapa keping foto tersebut, kelihatan Nora Danish mengenakan gaun satin yang sedikit sebanyak memberikan imaginasi seksi kepada mana-mana individu yang melihatnya.

Nora Danish sememangnya seorang selebriti yang sentiasa cantik dan tak salah jika OHBULAN! bariskan Nora Danish bersama selebriti lain seperti Rozita Che Wan, kan?

Kredit: Glam Lelaki Edisi Mei/Jun 2012, Rotikaya

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

69 Comments

  1. kelip3x says:

    weh!! OB !!
    ko jgn nk tambah dosa pgkomen kat laman ko larr…
    Astagfirullahalazimmm………..
    hati ko mmg busuk,,, ND kn ngah mgerjakan Ibadah Umrah, xbaik mgaibkan org tau..
    mmg lar ini brlaku sebelum die pergi, tp agak2 lar Beb!!
    ker,, ko ni peminat @ kipas susah mati FS tu…….
    sentisa berigtla.. Org yg baik akan di balas baik.. Org yg busuk Hati@Pndengki@Penambah Dosa org lain akan dibalas seturuk dr itu..
    ** aku bukan peminat ND or FS

    (0)
  2. Nana Risa says:

    Nauzubillah… Bedosanya ftnah..tu bukan nora danish.. Ya Allah… baik bertaubat n g mintak maaf ngan nora danish. ape la.

    (0)
    • Monalisut says:

      Contoh panatik IN DENIAL…………….
      Ya, tak mungki ND sebab dia suci murni. Dia pi Umrah. Dia kena cerai masa ngandung.
      Dia anak menantu kesayangan. Dia macam stazah kurma. Dia takkan posing maut.

      (0)
      • katek says:

        Kah…kah…ini lah dia pose janda gersang…..pose mcm desperate house wife….bukan ND apanyer…memang dia pun… Tak malu janda ni…kesian kat anak dia….

        (0)
  3. budakserius says:

    Seorang selebriti sedang sibuk mengerjakan umrah. Sepatutnya kita doakan selebriti tersebut berubah ke arah lebih baik, bukannya menyebarkan gambar-gambar seksinya di dalam majalah yang jelas telah dirakamkan sebelum pemergiannya ke tanah suci. Just saying.

    (0)
    • Monalisut says:

      Apa kes….?
      ND buat posing maut tu memang tujuan untuk disebarkan.
      Takda kena mengena dengan di tengah buat UMRAH. Kalau dah
      tahu nak buat umrah, apasal buat posing maut…..???????

      (0)
  4. vervain says:

    boooo…oh bulan suck…dh kne tegur dlm fb remove block sbb bengang…bodoh !!! kao xpikir pulak perasaang org…ape babi korang ni!!!! puas ati aku….benci media yg nk dosa neh….(xpe aku dosa sbb maki sbb aku xsuka jnis buka aib org neh) SHIT!!!!

    (0)
  5. Korang yang mengata Nora Danish serupa kapir laknat ni dah ready belum nak mengadap Tuhan? says:

    FAP FAP FAP!!!

    (0)
  6. pretty says:

    kenapa Nora setuju dgn gambar gambar tersebut? sedangkan Nora tahu yg ini akan keluar di edisi May/Jun? dan Nora juga sudah tahu dan lebih awal merancang ke umrah….

    (0)
  7. makhluk tuhan says:

    mcm bukan muka nora danish jer??? atau aku yg rabun? kalau lah ini betul bkn nora, mmg ohbulan ni F**K laaaa…dosa besar weh FITNAH…

    sudahla mengaibkan org tu dah bedosa besar daa…atau ohbulan ni jeles dgn nora atau peminat si FS?? APTB!

    (0)
  8. bodoh ke korang ni terang2 situ tulis NORA DANISH. apa bodoh

    (0)
  9. DYA says:

    ASSALAM OH BULAN..NAK BUAT TEGURAN SIKIT..AWK DAH TAU ORG NI TGH MEMGERJAKAN UMRAH KENAPA AWK TTP KELUARKAN GMBR2 BELIAU YG MCM NI..SEPATOTNYA XPYH KUARKAN..DLM STATEMENT AWK PON ADA BGTAU 2 3 HARI LPS KUAR GMBR NORA TGH UMRAH KAN..AWK NI ORG ISLAM OR NON MUSLIM EK?????…KALO NAK TARIK ORG TGK BLOG AWK P[UN AGAK2 LA..JGN BUKA AIB ORG YG TGH BUAT IBADAT KAT TANAH SUCI SANA..SEKADAR TEGURAN DAN NASIHAT..SEGALANYA AWK JAWAB LA KAT PADANG MASYAR NANTI YER..WASSALAM

    (0)
    • org jahil says:

      Klu oh bulan x keluarkan pun…kat majalah keluar jugak. salah kan NORA …dah tau nak g umrah ngape buat mcm ni.klu x g umrah pun x leh ambik gambar mcm ni…kite selalu ingat dia baik coz selalu blakon watak baik…and now kite tau siape ND.

      (0)
    • PELIK says:

      Dya, sya nak tegur skit yaa… Klau ya pun ‘oh bulan’ kuarkan statement or apa2 pun… xpyah la nak tnya/ckap diorg nii ‘muslim’ or ‘non-muslim’….. Sikap mu mnampakkan ko pun salah seorg yg xbaik…suka Nak membandingkan org muslim dan non muslim… Lagi satu, knapa org skang suka timbulkan isu ‘sexy’…? Rasanya tym Zaman Tan sri P.ramlee, lagi rmai pelakon2 tym tu bpakaian sexy…Sendat lg pekat…!! pelik….

      (0)
  10. ema says:

    yeke ni nora danish??!!mcm bukan n mcm tak caye je dia aan sgup bgmbr mcm ni.rasenye lum pernah dia bgbr tuk majalah mcm ni…harap bukan ND!

    (0)
    • katek says:

      Ni memang bukan ND tapi kembaq siam dia terlepas haahahaha!…. Lagi mau buat lawak lah u..

      (0)
  11. mL says:

    org tu tgh mengerjakan umrh kan..so tlg la jaga sensitiviti org tu..dia pun manusia jugak..yg lepas2 tu lepas la..

    (0)
  12. aku says:

    korg..majalah EH tue dh dicetak pun..cuma tak discan jer lg..xsgaja tue.

    (0)
  13. Moshi moshi says:

    Macam meroyan aje sal jejai dah kawin. Article tulis sama cantek rozita cw?sorrylah!tkda orang lain ke? dia dah berumurlah weiii!!lainlah Fazura or Fasha!

    (0)
  14. ibu ngan anak says:

    tak pernah ku lihat ND bergambar macam ni sblom nih…apa2 pun doakanlah yang terbaik utk kita sesama manusia dan masih lagi diberi peluang menerima hidayah dari Allah Yang Maha Esa…

    (0)
  15. pretty says:

    kalau kira nak tutup aib orang… semua aib orang kenalah tutup! jangan pilih nora danish jer.
    anyway, im SURE that Nora knew this would happens…ataupun takpe boleh bukak bukak dulu, blakang boleh minta maaf dan p umrah (melayu kan mudah lupa). mmmm no so ANGEL afterall….

    (0)
  16. pandang-pandang says:

    ape mslh korg ni..da terang2 tu mmg NORA DANISH.!
    pergh..kalu fasha sandha seksi sikit,da kene balun berkati2..
    tapi ni da terang2 nora danish nampak tetek kua majalah pun korg still nk nafikan..
    apebnda korg ni????

    fasha n nora tu same je…!!

    (0)
  17. noratakbapenakdanishsangat says:

    ape pon sebab n tujuan..berpakaian tu mstilah menutup aurat jangan nk g umrah baru tau nk tutup 1 badan..posing utk majalah dedah sana sini xkira la nk g umrah o xg umrah pn sebelom n selepas umrah pakaian tu biarlah melambangkan kita ni orang islam yang berpegang pada ajaran islam..ishhh ishh sbb tu penting menjaga perlakuan n maruah ble org xsenang ngn kita tgk la gambar xsenonoh tayang sana sni klu la die menjaga maruah xde nya org nk letak gambar cmnih..ishhh ishhhh…jaga diri hiasi peribadi…dunia akhirat selamat.

    (0)
  18. noradona says:

    stuju ngan noratakberapadanish…ala..aku penah jumpe nd kt ikea..bapak la gedik n pakai baju ketat nk mampus..lbh baik aku kata xyah pakai baju or bogel senang…sama gedik ngan fasha sandha tu…2×5 je..tp harap2 pas blk umrah ni nd dh x gedik mcm ulat bulu n seksi2 lg yek…

    (0)
  19. Lyana_0483 says:

    sahabat handai..mehlor kite pikir positif…maybe,,mase ambil gambar ni kan dah lama ,,x rancang lg nak pi umrah,,tup2 nak pi umrah,,,,,kite ni manusia..x leh nak jangka..walaupun atas dasar mempromosikan ape2 pun…tp who knows..bila disana ..die sedar,,n sekiranya die disana dpt petunjuk pasti dia malu lihat gambar2 die sendiri,,kita dah ade cntohkan,,,artis yg dulu sexy2..berubah sangat2 manis sekrg ni,,sape sangka WS berubah begitu sekali,,alhamdullillah

    (0)
  20. aNJe says:

    true color….

    (0)
    • AnakAyam says:

      THIS IS HER TRUE COLOUR!!!!!NO DOUBT….berlagak baek ND nih…ntah ape niat ge umrah

      (0)
  21. ob sakai says:

    gila betul, saje nak aib kan org benda gmbr lama biar jelah

    (0)
  22. bebo says:

    owh indah nye boobs ko ND..kalo la ditakdirkn aku dpt sentuh..owh indah nye..fap fap fap

    (0)
  23. facebook_ridzwan.zainal says:

    mantap sial!!!

    (0)
  24. Sutina says:

    Ni bukan gambar lamalah!!! Ni gambar baru, majalah edisin bulan mei/jun. kau nak kipas mati si ND! Lagipun dia memang da sign contract jadi ambassador umrah dari awal tahunni, Takkan takleh kawal diri dari bergambar macamni…

    (0)
  25. mutiara88 says:

    salah ke nora pegi umrah? ape niat kau nak persoalkan niat die pegi umrah? ni lah mentaliti org melayu skrg.. buat umrah pun slah.. doa die dapat hidayah sudah lah… korg ni mmg la xde otak! yg lelaki pulak sronok dgn angan2 nak pgg2 boobs nora.. bodoh.. cube kalau mak or adek2 korg buat mcm ni n org komen yg same.. sakit hati x?

    (0)
    • bebo says:

      yg ko sakit jantung sgt pehal mutiara88..sukati aku la nk angan2 ke nk pegang boobs ND ke…aku x gentel ko nye puting da cukup baik siakk..menatang luu..

      g jahanam ngan mutiara88

      (0)
  26. hulk says:

    Klo kat blog x siarkan pon bersepah gmbr seksi dia nie kat majalah.. Mmg muke xtau malu. Pttnyer persediaan pegi umrah at least berpakaian sopan walaupon xnak pakai tudung. Ni bergambar nmpk tetek. Nnti balik umrah msti kate diri dianiaya. Fake dan bodoh! Ade org nak sembelih ko ke klo ko xnak bergambar mcm pelacur tu?

    (0)
    • katek says:

      Macam pelacur siam dah aku tgk…gila gersang dia ni.!!!…kahwin ajer lah ND…..kalo bergambar sampai tetek terkeluau pun kalo takder org nak tak syiok jugak kan…ala ala tak berapa nak lalu gitu!….persiangan byk kan..neelofa….lah. ..izara lah.. .tu yg kena pakao camni…senang nak hook bapak ikan….

      (0)
  27. ms wuteva says:

    hai! yang korang ni semua emo sangat komen ni apekehal?? dah tentu ni portal gossip/hiburan..

    si ND ni pun satu.. kalau diri sendiri x reti nak tutup aib.. apehal pulak orang lain nak tolong tutup kan.. sendiri fikir lah Tuhan kasi otak kan..

    cheers

    (0)
  28. penyibok says:

    awww sweety, u look sooo desperate! str8 man will thank you for this though. pemurah betul u ni. sharing is caring ;p

    (0)
  29. takdonamoniha says:

    takde sape nak bukak aib dia. its all down to ND herself…ini majalah, of cos org akan beli, akan tengok, akan baca… so kalau OB tak post pun, benda ni akan bersepah kat kedai buku sana. sorry ND, awak bukan budak kecik.. dah dewasa, dah berakal. so u know what u r doing… we hope for the best for you but you yourself choose to do this… seterusnya mengundang kutukan. with this kind of photos, u cannot stop the bad perception of others on you……. semoga berubah ke arah yang lebih baik di masa akan datang… Amin

    (0)
  30. forever21 says:

    Semoga dijadikan perkara ni iktibar kepada kita. think positive. mungkin dengan melihat gambar ini kita akan insaf untuk tidak memalukan diri sendiri. Untuk ND, semoga Allah akan buka pintu hati mu untuk menutup aurat. kepada pembaca OB, jangan kutuk mengutuk, tengok jer dan bawa beristifar

    (0)
  31. Aminah yahya says:

    Salah tetap salah,xkira ND kesiape2..Dosa atau tak posing cam itu sbagai umat ISLAM? Apa kah hukumnye xtutup aurat? Kalu ND n dia tgh g umrah,adakah dibenarkn oleh Allah sbb dia posing sblum gi umrah? Kalu mse dia posing tu dia waras,leh tak dikatakn dia dianiaya?ND budak atau dh baligh? Kalu artis n fan rmai,adakah Allah kena ampunkn dosa xtutup aurat? Apakah dosa org biasa n artis Allah hukum bbeza? Akal letak dimana?adakah anda suka tgk asset dia n abaikn kmungkaran? Atau anda xde ilmu agama?

    (0)
  32. Normala shamsuddin says:

    Mari kita saksikn ramai2 sluruh umat Islam samaada bila dia balik UMRAH akan berubah..Allah telah bfirman,salah satu tanda taubat atau ibadah orang tidak diterima bila dia masih mbuat perkara2 mungkar n maksiat apabila balik dari mgerjakn ibadat..oleh yg demikian renong2kn lah n jangan salahkn ALLAH atau org lain bila aib kita dibuka….oleh diri sendiri. Bila tgk kmungkaran,hdklah dtegur dgn pbuatan,perkataan n lastly dlm hati..hopefully ND read those articles yg sayang kat dia bkn yg bkata BETUL BELAKA APA YG ND BUAT!!!

    (0)
  33. Cik Ta says:

    Cantiknye noram danish nie..

    (0)
  34. lisa says:

    ND siap delete gambar sexy die dalam instagram sebab org supaya macam terkejut die sexy. lol. die mmg sexy kot. depan fans je cover line.

    (0)
  35. Sue Marina says:

    Normal la… Bekas suami kawin baru dengan awek cun, bekas isteri terus tayang ‘what’s left’. Apa-apa pun… masih begetah you!

    (0)
  36. katek says:

    Hahaha…betina gersang…..bila ko nak bertaubat….

    (0)
  37. Ab.Halim Bin A, Hamid says:

    Kesian dan simpati ng ND, Apa nk wt dia jd mangsa keadaan dek kerakusan dan kesilapan mmilih pasangan. Org kaya dpt dia skadar mau ,,,,,,dh dpt apa jd pd ND, Itulh hidup d zmn serba canggih ni yg kaya yg untung….maaf sume

    (0)
  38. lalala says:

    teruknya..la oh bulan esok lusa jadi kat ko …dekat anak2 ko lagi teruk..biar la kat dia..hati dia tak busuk mcm ko..jahatnyer..masyaAllah..hypocrite !

    (0)