Foto : Paul Walker Mati Dalam Kemalangan Tragis - OHBULAN!

berita

Foto : Paul Walker Mati Dalam Kemalangan Tragis

December 1st, 2013 | by Ai | 32 comments
Hollywood

5127482-3x2-700x467

Nampaknya industri hiburan antarabangsa telah kehilangan seorang selebriti yang sangat berbakat iaitu Paul Walker.

Menerusi laporan BuzzFeed, Paul Walker dilaporkan telah meninggal dunia di tempat kejadian apabila kenderaan yang dipercayai dipandu oleh individu yang tidak dikenali identitinya hilang kawalan lalu melanggar tiang telefon.

enhanced-buzz-18235-1385870092-7Kehilangan Paul Walker turut dirasai seluruh dunia

Kemalangan tragis yang berlaku di Santa Clarita, Los Angeles telah meragut kedua-dua nyawa mereka.

Screen Shot 2013-12-01 at 1.06.39 PM

Keadaan kereta yang dinaiki Paul Walker selepas kemalangan

Menerusi laman Twitter rasmi milik Paul Walker, wakil daripada kumpulannya telah menulis beberapa patah perkataan untuk mengesahkan tentang berita kematian pelakon kacak itu.

Screen Shot 2013-12-01 at 12.44.55 PM

Wakil Paul Walker mengesahkan kematian pelakon ini

Menurut sumber, mereka dikatakan dalam perjalanan untuk ke sebuah majlis kutipan amal Typhoon Haiyan, Filipina.

Screen Shot 2013-12-01 at 1.51.11 PM

Kanan: Paul Walter meninggalkan seorang anak perempuan remaja

Sebagai tambahan, pelakon kacak yang terkenal menerusi filem Fast And Furious telah meninggalkan seorang anak perempuan berusia 15 tahun bernama Meadow.

Apa-apa pun, mari lihat video kemalangan yang membabitkan pelakon tersebut selepas ini.

32 Comments

  1. Tyresse says:

    “Menerusi laporan BuzzFeed, Paul Walker dilaporkan telah meninggal dunia di tempat kejadian apabila kenderaan yang dipercayai dipandu oleh individu yang tidak dikenali identitinya hilang kawalan lalu melanggar taing telefon.”….apa pya ayat da..yg driver tuh adalah member dia co-owner utk team racing derang…tiang talifon not taing telefon…typo2..RIP Paul Walker

    (0)
  2. taurus says:

    hilang satu lagi handsome hunk.RIP Paul Walker ..

    (0)
  3. gina says:

    Artis barat mati laju je post RIP..typical malaysian

    (0)
  4. malaysia anjing says:

    Byee paul walker

    (0)
  5. malaysia kontol says:

    Rip paul walker

    (0)
  6. Beraiyen o Koner says:

    tiada lagi Brian O’Connor yg sama dlm Fast n Furious 7 dan selanjutnya. kawan dia cakap dia memang laju… tak boleh nak buat apa dah.

    (0)
    • whatever says:

      dorang tgh shooting fast n furios 7 tu ..paul walker berlakon tak sempat abis…dia dh mati, maybe dorang ubah storyline tapi nanti cara dorang nk matikan watak brian tu aku tak sanggup nak tgk

      (0)
  7. aku says:

    Engko orang ni cakap main sedap kata paul walker mati. Sedangkan berita mengesahkan bukan dia terlibat dgn kemalangan itu. Berita dunia hari ini mengesahkan dia tengah membuat penggambaran filem fast 7 di tempat lain ketika kemalangan.

    (0)
    • Audrey Hepburn says:

      Kesian kau kena tipu…

      (0)
    • PTD says:

      dia tak boleh terima kenyataan tu. hahaha.

      biarlah dia mati. pelakon je pun. ramai lagi boleh ganti. tapi kalau ahli ilmu, ulama, hafiz yang meninggal, itu suatu kerugian dan sukar untuk diganti.

      (0)
  8. babai cute says:

    Good people die young. RIP PAUL WALKER.

    (0)
  9. Olga attention seeker bitch says:

    apesal lak justin bieber patut mampos ?? bkn ko dulu patut mampos ??? menyemak jer !!!

    (0)
  10. fan brian says:

    Boleh je nak remain watak Brian…konon diaa accident…muka hancur…pastu tukar muka org lain…mcm lagenda budak setan jew…kui3…

    (0)
  11. toretto says:

    korang kecoh ape der.smlm paul walker bru lepak gn aku siap pekena teh o dgn roti canai lg kt kdai mamak..

    (0)
  12. Buntat says:

    Ni lg sekor..kalau Paul Walker belom mati,nape lak si Tyrese menangis pegi kubo ek?Mana ada teaser tentang kematian mcm tu..buktikan dia tgh shooting?Sdgkan artis lain pun ngaku si Paul Wlaker ni mati..ni kan korang..baca gossip tp tak explore habis..ade yg baru bukak headline..terus RIP..amende..

    (0)
  13. Buntat says:

    Si toretto ni buat lawak bodoh..bosan lah siot..lawak basi..

    (0)
  14. Entah Betul Ke Tidok Berita ni

    (0)
  15. Entah Betul Ke Tidok Berita ni

    (0)
  16. Entah Betul Ke Tidok Berita ni

    (0)
  17. Entah Betul Ke Tidok Berita ni

    (0)
  18. Entah Betul Ke Tidok Berita ni

    (0)
  19. Entah Betul Ke Tidok Berita ni

    (0)
  20. Entah Betul Ke Tidok Berita ni

    (0)
  21. mel:) says:

    Rip if u r a christian,alfatihah if u r a muslim.simple as tht..no need to argue..:)

    (0)
  22. kasihan dia muka ganteng matinya tragis

    (0)
  23. to..........re.............to............ says:

    Paul walker sebelum tabrakan menyanyikan bukak sitik jos dan kereta malam dan simalakama

    (0)
  24. Hackers says:

    Happy Living a New Life: Paul Welker I Will Always remember you

    (0)
  25. AINI_AMY says:

    bye paul walkerrr!!

    (0)