berita

Foto Pelamin & Persiapan Acara Berinai Kecil Fasha Sandha

April 27th, 2012 | by M | 25 comments
Kini Trending

Persiapan acara Berinai Kecil aktres popular, Fasha Sandha telah berlangsung di kediaman ibunya di Ampang dengan kehadiran sanak-saudara terdekat, malam tadi.

Foto selepas ini.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

25 Comments

  1. COMEI.. says:

    lawa fasha pkai tdung..

    (0)
    • PondanSepi says:

      PELIK AKU DGN MINAH NI! ARITU BERIYA CKP X NAK EXPOSE MAJLIS KAHWIN. NAK BUAT TERTUTUP & EKSLUSIF! NI SIAP TAYANG2 PERSIAPAN MAJLIS SEGALA! PROPA BETUL..

      (0)
  2. D says:

    tumpang tanyer.. nape die pakai tudung??
    klu die mmg lps ni die pakai tudung kire ok la..

    (0)
  3. twitter_J4ckOs says:

    tudung.. tu.. ermmmm.. kita tengok jer nantii..heheheh

    (0)
  4. ibu ngan anak says:

    manisnya kamu betudung….cantik sgt…harap pas ni truslah betudung…tepadamlah sgala gosip/fitnah liar terhadap kamu sblom nih…slmt pengantin baru, moga kekal hingga ke syurga utk fasha n jejai..

    (0)
  5. Ahsaf itna says:

    eleh…ye je pompuan peruntuh rumahtangga org ni bertudung…ntah2 nk cover rambut br lps colour blond buat surprise wedding nnt… Tgu la tgk baju kawen dia nnt…tak sah klu tak dedah 90% drpd bdn dia… Klu dh dasar fasha sundal tu…mmg tetap sundal laaaa….. Perempuan fake!! Mata merah br lps nanges tu knp? Dh raser bersalah nk kawen ker???

    (0)
    • leena says:

      wah kejam nya bahasa ko tapi aku sokong ko.

      (0)
    • zaaasss... says:

      Ahsaf itna: amboi anti nmpak ngn fasha..hahahaha…pedas dan mantap kata2 ko..terbaek…hahahaha..

      (0)
    • Ismet ulam raja says:

      class comment ko..harus lah dedah..kalo x..xkan nak berinai smpai ke lengan berjelanye….

      (0)
      • ??? says:

        Sbb nak cover rambutlaa.. kang jatuh terjurai2 kang susah plak nk betulkan.. kan inai da penuh di jari

        (0)
    • perawan says:

      agak2 la nk mhina org..jgn ingat smua org hina mcm ko tu..berfikiran busuk

      (0)
      • Aku yang lazerr.. says:

        Waaaa perawan peminat tegar fasha…hahaha..yg buruk dr kita yg baik dr allah..tp kalo da taw kita wat benda buruk nape xnak berubah??bile da kene taji baru nk tunjuk baek???dan slah kan pd takdir lak???

        (0)
        • Ahsaf itna says:

          Huhuhuhu…kpd peminat tegar paca cundal ni…peduli hape aku korg minat dia?? Dh terang lg bersuluh kot attitude buruk pompuan perasan cun ni… Konon dulu nk kawen ngan tengku mahkota johor…tengku pon tak heran dgn dia…dia je perasan…tak layak lgsg sisundal nk dimuliakan!!

          (0)
  6. minney says:

    hahaha.. suka baca komen korang hahhaha…

    (0)
    • perawan says:

      suka ko ek tumpang dosa org.

      (0)
      • Aku yang lazerr.. says:

        Tu dosa dia…dosa ko???da hitung ke??? Brp bnyak??

        (0)
      • Ahsaf itna says:

        Ko ni perawan…aku tau ko peminat tegar sipaca ni…. Ko pon nk berlagak suci lg perawan mcm paca la?? Jgn poyo la wehhh…. Geli aku tgk perangai hipokrit sipaca ni…. Sesuai la kawen dgn perosak manusia gak…samer2 perosak…hahahah

        (0)
        • mira says:

          memang tuhan maha adil setelah menempuhi byk dugaan akhirnya mereka bersama. selamat pengantin baru fasha n jejai, semoga bahagia fasha jejai dan x lupa jga kpd nora.

          (0)
  7. amy says:

    tahniah fasha, cantik sgt..

    (0)
  8. siti says:

    cantiknya fasha.

    (0)
  9. mira says:

    cantiknya fasha… semoga bahagia dgn jejai

    (0)
  10. kawin jugak fasha nie kan..tuhan ciptakan manusia nie dgn mcm2 perangai..seburuk2 pandangan kite pada fasha..begitu lah juga pada kite..kite pon ade jugak buruknyer dipandangan org..

    (0)
  11. mak inang says:

    haram melakukan lukisan di atas tubuh badan…. hurmmm xde siapa pun nk tegur pasal tue… walaupun berinai itu sunat tapi bila wujudnya corak2 dan bergambar ia dh jatuh hukumnya HARAM.. harap maklum kpd semua umat islam…

    (0)