Foto : Qi Razali & Nelydia Senrose Bercuti Bersama - OHBULAN!

berita

Foto : Qi Razali & Nelydia Senrose Bercuti Bersama

February 4th, 2014 | by Yusmirnadia | 20 comments
Lensa Insta

Qi-5

Benarlah kata orang, waktu bercinta memang paling manis dan mengujakan hingga seseorang itu mampu melakukan apa sahaja untuk pasangannya tanpa banyak soal.

Begitu juga dengan pelakon dan pengacara, Qi Razali yang sanggup terbang ke London untuk memberi kejutan kepada kekasih hatinya, Nelydia Senrose.

Untuk pengetahuan anda, Nelydia telahpun berangkat ke London terlebih dahulu pada penghujung Januari lalu sebelum Qi menyusul tanpa disangka beberapa hari kemudian.

Qi-1

Pastinya kehadiran Qi dan rakan-rakan lain mampu memberikan kenangan yang lebih manis buat aktres cantik kelahiran Kelantan ini untuk menikmati percutiannya di Kota London.

Malah pasangan kekasih ini juga sempat meluangkan masa menonton perlawanan bola sepak antara pasukan Arsenal dengan Crystal Palace di Emirates Stadium.

Biarpun pelbagai kontroversi melanda pasangan ini berkaitan sikap Qi yang cemburu melihat aksi intim kekasihnya dengan Sharnaaz Ahmad menerusi sebuah drama, namun nampaknya perkara itu tidak menghalang mereka untuk terus menguatkan hubungan percintaan yang telah terjalin selama setahun ini.

Buat semua pembaca OHBULAN!, jom lihat foto-foto romantis Qi dan Nelydia sepanjang percutian mereka di bawah ini.

Kredit foto: Instagram Qi Razali & Nelydia Senrose

Yusmirnadia

Yusmirnadia

A ninja who rides a unicorn. Former business journalist. Food freak. Studied Bach. Mass Com (Hons) Broadcasting.

20 Comments

  1. juah says:

    blahla lu hero tua, umo da na masuk 40 tapi jeles mengalahkan budak2…. pedobear punya qi!

    (0)
  2. Tokchi says:

    Bukan diaorg mmg dh plan awal ke…
    Suprise amendenya….

    (0)
    • QiKedut says:

      betul2.. aritu Qi ade tweet before nel p.. x surprise haihhh.. propa je nih.. kunun sweet.. retis kalau kt luar set pon belakon.. mmg dh keje die..

      (0)
  3. mak mentua says:

    kawen je senang

    (0)
  4. inbox says:

    suprise konon. baik2lah kat sana tu. jgn nanti tiba2 ada pic yang bukan2. :)

    (0)
  5. gayah says:

    Gayah suka sgt dgn nelydia ni…. Wpon gedik2 manja tp cute sgt spi akak pon stim tgk… lbh2 lg kalo dia merajuk merenget2 mmm berair p*** mak… Opsss lesbo kah mak!!!

    (0)
  6. jamban 1 mesia says:

    Sok2 clash la tu..retis bkn lame..bkn nk pk kawen pn..pk enjoy je..pompan tu pn mude lg..qi plak dh
    Kerepot..wakakakak…

    (0)
  7. rimau bintang says:

    qi tua ni bajet nk pkai skinny jeans
    eh nely,ko suke eh jantan tua??buduh

    (0)
  8. markonah says:

    macam tak seswaiiii jek… aku lagi suka nely ngan abang jebat

    (0)
  9. Masurraa says:

    sorry to say nely, ko tu sangat cantik, comel dan UNIK, sayangnya disia-siakan dengan qi yang mcm lembik liat tua.

    Sharnaaz tu sgt sesuwai lah, chemistry kuat. Jauh JANTAN dari si qi ni.

    ok bai!

    peminat tegar Nely&sharnaaz

    (0)
  10. antiqi says:

    Sudah lah qi show off, ko tetap nampak kertu, takde aura macam bang jebat, baik diam saja.

    (0)
  11. karly says:

    Qi ikut sbb x percaya kat gf dia, tu saje kata buat surprise, dia nak control semua pergerakan gf dia, kalau aku jadi gf dia lama dah aku tinggal kan, dah lah tua, kuat cemburu pulak tu, perasan hensem..

    (0)
  12. chika says:

    awt muka nel nmpk tua eik?? ooowwwhhh…Madu suci dh kena sedut, terus muka tegang jd kendur..yg menyedut plak, muka jd bbyface…

    (0)
  13. zaimie says:

    baik nikah jela dr mcm ni.. alahai ntah pape jela.

    (0)