berita

Foto Red Carpet ABPBH 2011 : Nora Danish, Natasha Hudson, Neelofa & Ramai Lagi!

April 8th, 2012 | by M | 9 comments
Lensa Insta

Kami bawakan kepada anda siaran langsung foto selebriti-selebriti terkemuka tanah air di acara Red Carpet sempena ABPBH 2011 yang berlangsung di Arena Of Stars, Genting Highland. Debaran Bintang Paling Popular 2011 makin dirasai, jadi nantikan acara siaran langsung pada pukul 9 malam ini di TV3.

Nantikan juga foto hi-res serta liputan penuh daripada krew OHBULAN! mulai saat ini sehingga pagi kelak! Foto kredit sepenuhnya kepada Twitter @abpbh.

Rajin-rajin belek galeri di bawah untuk foto yang lebih umpph! dan padat.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

9 Comments

  1. johnny melayu says:

    pakaian artis2 perempuan memang tiket ke neraka jahanam keh3

    (0)
  2. Bekas Anak Ikan Gayboy Yusri says:

    Aku kesian kat Najwa Latif tu! xde ke sesapa yg nk tolong dia berfesyen? g la lantik mana2 stylist yg bagus2 sikit! ni dh mcm bini2 peneroka felda dh aku tengok! padahal umur baru 17 tahun tp muka dh mcm mak cik2…

    (0)
  3. Reana Bapok Muslimah says:

    Reramnya reana tengok Fizz Fairuz malam td! hensem sangat!!!!!!!!! patut pun dia mng sbb dia hensem sgt. muka dia dh la mcm muka ex-reana. Mesti best kalau lepas Anugerah dapat ajak abg Fizz naik hotel. dh la sejuk. teringin nak minta abg fizz hangatkan reana.. mesti nikmat!

    (0)
  4. meemee says:

    tahniah kerana berani memakai pakaian hot yg boleh menyebabkan anda lagi hot diakhirat..huhu..(yg seksi2 sahaje..)

    (0)
  5. kayreeya rasyeed says:

    pe hal Puan Erra Fazira ni…asyik sorang2 ke hulu ke hilir. Orang lain yg tak kahwin tu pun dtg dgn couple, yg dah kahwin lagilah bawa spouse kan…musykil???

    (0)
  6. kak joyah says:

    yg kak joyah tngok pakaian artis malaysia skrg dh ngalah hollywood punye artis…..ada jugak yg bertudung ala2 seban benggali…kepala tutup dada bukak…tak yah le pakai camtu….bukak je le……ada yg dh ke mekah pakaian sendat mendat…datuk ct pun sama…takde beza

    (0)
  7. Mimie says:

    suke tengok nora danish…
    cantik..

    (0)