berita

Foto: Adakah Scha Al Yahya Hamil?

February 22nd, 2013 | by Noraini Nasir | 11 comments
Lensa Insta

Foto: Adakah Scha Al Yahya Hamil?

Baru-baru ini pelakon dan pengacara jelita, Scha Al Yahya ada berkongsi kepada pihak media dan meluahkan hasratnya untuk menimang cahaya mata pertama bersama suami tercinta Awal Ashaari.

Namun begitu menerusi laman Instagram Scha beberapa jam yang lalu, pelakon ini telah berkongsi sekeping gambar, di mana foto tersebut menunjukkan seolah-olah Scha sedang berada dalam keadaan mengandung dan perutnya juga kelihatan sedikit besar.

Menerusi respon para peminat, ramai juga tertanya-tanya benarkah pengacara Muzik Muzik ini sedang hamil atau mungkinkah perutnya kelihatan sedikit mengembang kerana baju yang digayakan oleh Scha sememangnya longgar?

Foto: Adakah Scha Al Yahya Hamil?

Apa-apa pun hanya tuan punya badan sahaja yang boleh jawab segala persoalan ini dan kepada semua peminat Scha, jangan ketinggalan untuk sertai peraduan ‘Jom terbang bersama Scha ke Langkawi’ sekarang!

Berikut kami selitkan beberapa foto terbaru Scha untuk tatapan anda semua. Enjoice!

Kredit Foto : Instagram Scha al Yahya

11 Comments

  1. Fadlieyna says:

    comel scha , alhamdulillah lah kalau betul dia pregnant :)

    (1)
  2. edy says:

    peh Phen cun gila! dia single lagi kan hehe

    (0)
  3. Audrey Hepburn says:

    Aiyohhhh…aku sekali tengok gambar pun dah tau itu sebab baju…

    (0)
    • Milah says:

      Dia sorok baju len dlm baju dia tu ka? Nape dia buat cam tuh? Kedai dia pi tuh takda paper bag ka?

      (0)
  4. gigi says:

    mane soalannya…. xde pun… apela oh bulan ni

    (0)
  5. doktor puan says:

    kalau pregnant msti la di rahim, bukan di atas dekat ngan dada, tgk kawsan peranakn dia kurus tu, apo da..

    (0)
  6. aaaaaaaad says:

    edit la ne …

    (0)
  7. juju says:

    angin lah….

    (0)
  8. manja says:

    orang pregnant yang kembung kat area atas zip seluar tu.. baby bump pun kat situ. bukan kat bawah dada lah..

    (0)