berita

Foto Sekitar Ulangtahun Kelahiran Elfira Loy ke-19

March 8th, 2013 | by Noraini Nasir | 17 comments
Lensa Insta

bc2ff386875611e282d422000a9e516a_7

Sekiranya semalam kami telah berkongsi foto sambutan ulangtahun kelahiran Nora Danish yang ke-31, hari ini kami ingin kongsikan pula foto sekitar sambutan ulangtahun kelahiran pelakon genit, Elfira Loy yang jatuh pada hari ini, 8 Mac 2013.

Menerusi laman Instagram milik pelakon ‘Dalam Hati Ada Taman’ ini, Elfira telah diraikan dengan “surprise birthday party” yang telah dirancang oleh teman-teman rapatnya dan melalui foto-foto yang dipaparkan, terdapat juga beberapa rakan artis yang turut hadir ke majlis tersebut, antaranya adalah Dafi (AF), Hairul Azreen, Sari Yanti, Alam (Wakaka Crew), Iz (OIAM) serta Farish.

Untuk makluman, hari ini juga merupakan ulangtahun kelahiran model dan pelakon terkenal Dynas Mokhtar.

Jom layan foto-foto Elfira selepas ini :

Sumber : Instagram Elfira Loy, Dafi, Iz & Hairul Azreen

17 Comments

  1. anim says:

    jom oder VIT C FELINNA RM 75
    FELINNA LOSYEN INCILOSS RM 65

    Dengan pengambilan hanya 1 kapsul sehari sudah cukup untuk keperluan harian anda. Sungguh jimat dan memudahkan.

    Antara kebaikan VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN FELINNA adalah:
    1. Mencantikkan kulit anda secara semulajadi.
    2. Mengurangkan jerawat dan bintik-bintik hitam di muka.
    3. Mengurangkan kedutan akibat proses penuaan.
    4. Mencegah dari pelbagai penyakit kulit
    RM75

    1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

    2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

    3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak…

    4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

    5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang… Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

    6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha

    LOSYEN FELINNA INCILOSS rm 65 sahaja sms now for oder 011-11472557/0172047213 — di dinie felinna.

    KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG

    – 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
    – memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
    – menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
    – mengurangi kedutan dan garis2 halus
    – mengecilkan pori2 kulit
    – menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
    – meningkatkan sistem imunisasi badan
    – mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
    – mengatasi masalah jerawat dan jeragat
    – mengurangi sakit radang/sendi
    – mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
    – sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
    – membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
    – mengurangi kolesterol
    – menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
    – meningkatkan kualiti tidur
    – sesuai untuk lelaki dan wanita

    rm 155 s/m / 165 s/s

    (0)
  2. SAYA LELAKI says:

    wah sorang pegang peha kanan sorang pegang peha kiri…biar aku pegang tengah2…boleh tak elfira?

    (0)
  3. elfira stim says:

    auwwww meh la pegang…saya memang suka sbb saya pompuan murahan taw…hahahaha

    (0)
  4. amekkk kau says:

    makin berumur makin teruk plakk aku tgk si pmpuan ni…nak sambut besday sambut jelah…tak perlu dukung2 celah kangkang gitu…x manis lahhh dikkkk oi

    (0)
  5. lantak die lah…dosa die tanggung…ko x pyh nak tegur2 org sgt…dorang ni artis mane bleh di tegur…smue dorang betul…so biar lantak lah…kubur lain lain okeyhhhhhh!!!!!

    (0)
  6. kucing hitam says:

    akhir zaman….

    (0)
  7. SAYA LELAKI says:

    dah barai kotttt…

    (0)
  8. elfira loloy says:

    heyyyyy tolong sikit…masih virgin oke…nak try ke hahaha

    (0)
  9. laaa dh 19 thn ke dax ni…ari tu bru form 3 ase…ish3 makin teroxxxx *_*

    (0)
  10. happyboy says:

    Wwwwwwwwwooooooooooooooow!!!!

    Pui!

    (0)
  11. permata says:

    hapy bilated bday elfiraloy.. Stay cute stay cantik. Suka style2 elfira

    (0)
  12. Maylowbee says:

    Nyampah je aku ngan si gedik bantut nih. Masa FFM25 kalut semacam, pening aku nengok cam dia nk control semua benda. Xde finesse langsung nk jd pengacara. Pahal ramai laki yg dtg besday dia ni ada yg pakai seluar pendek, pakai singlet, x cukup baju ke apa?

    (0)
  13. hangtuah says:

    period mana boleh mainnnnnnnnn

    (0)
  14. Gambit:ko suke kutuk aku!!!!!! says:

    Nie banyak geng2 fear factor nih….
    semakin matang semakin berani menunjukkan kehebatan di body….ish3,
    jaga tingkah laku sikit dik oiii..,jangan mengejar nama maruah dipijak2…
    HEPPY BELATED BESDAY….

    (0)
  15. didodoi says:

    napa si alam pakai singlet jer? cuba la pakai baju elok2 sikit….

    (0)