berita

Foto Shila Amzah Menunaikan Umrah Bersama Keluarga

March 21st, 2013 | by Noraini Nasir | 15 comments
Lensa Insta

Shila 2

Pada 12 Mac lalu, penyanyi yang terkenal menerusi lagu “Patah Seribu,” Shila Amzah difahamkan telah berangkat ke tanah suci Mekah, bagi menunaikan ibadah umrah bersamaa ahli keluarganya.

Sepanjang berada di tanah suci, penyanyi ini telah sempat merakamkan beberapa foto kenangannya bersama ahli keluarga tercinta dan foto-foto tersebut turut dikongsikan menerusi laman Instagram-nya untuk dikongsikan bersama peminat-peminat di Malaysia.

Menerusi salah satu foto yang dipaparkan, Shila kelihatan kurang sihat kerana mengalami sedikit masalah selsema dan berita tersebut turut disampaikan oleh ibu Shila menerusi laman Twitter-nya kelmarin.

Jom layan foto Shila bersama ahli keluarganya selepas ini :

Kredit Foto : Instagram Shila

15 Comments

  1. susi says:

    Lakukan lah amal ibadah dgn ikhlas.tak pyh nak menunjuk2.kurang2kan lh Sikap Show Off.kalau dah upload2 mcm ni semua aktiviti nak d dedah maknanya tak kyusuk amal ibadah yg awak lakukan.renung2 kan lh

    (0)
    • msSilent says:

      bukannya dia ambik pic tgk solat ker sujud ker..tu br menunjuk…jeles la…nk pic camtu g la..if u r muslim..

      (0)
    • fxxx says:

      khusyuk nye di tikar sejadah cik kak oiiii… kalau mkn ke rehat2 ke, even shopping pun kt sana, xde slh nk snap sana snap sini.
      ada msa beribadah, ada msa rehat, rugilah kalau pg tp x de gmbr buat kenangan. yg dia upload tu,msa rehat, mkn,visit. ko msti xpnh keluar lbh 100km dr rumah kan? hahaha

      (0)
    • Olga says:

      pergi pakai duit menang Asian Wave ke?
      ops!

      (0)
  2. MIMI says:

    JELES PLAK YG DI ATAS NI

    (0)
  3. dottie says:

    die bukan sebar gambar die kat surat kabar atau panggil wartawan suh amik gambar die tgh beribadat…terang2 admin ambil dari instagram shila…semua org akan buat bende yang sama gak cuma die artis so macam big deal sgt plak kan?…lagi bagus tunjuk gambar pergi menunaikan umrah/haji dari tunjuk peha kan?

    (0)
  4. shhh~~ says:

    bagi pendapat aq,pe yg susi cakap memang betol juga.. kalo nak beribadat biar tengok cara..nie tidak,bila bribadat je msti nk tnjuk2 kt suma org..biar kita beribadat dengan ikhlas kepadaNYA.. Namun,dari apa yang aku lihat suma gmbar shila nie, tiada salahnyaa juga sebab ini membuktikkan bahawa keluarga dia sedang bahagia di sana dan menunjukkan dia ingin sampaikan kebahagiaan keluarga dorang ke suma org agar lebih bnyk kluarga yang mampu pergi umrah akan ikuti jejak langkah mereka.. dan dri gmbar ini juga dia ingin sampaikan betapa gembiranya mereka ketika menunaikan umrah dan juga keindahan tanah suci mekah…

    (0)
    • msSilent says:

      kongsi keindahan Tanah Suci…if sape yg takpernah g bila tgk pics terbuka hati nak pergi..sape tahu kan..khusyuk atau ikhlas sesorg tu terletak dlm hati…within u and ALLAH SWT..think positve…

      (0)
      • shhh~~ says:

        tahu pun…mungkin dengan cara ini dia ingin berdakwah agar lebih ramai umat kita ke sana..

        (0)
  5. olga says:

    Utk yg kta shila amzah tnjuk-menunjuk..mmg bdo!!!xpyahla nk mempertekaikn shila..mcm bgoz sgt ko nk ktuk2 shila. Lg 1xpnah aq jmpe manusia mcm kowang ne.,rupanye ada mnusia mcm ne

    (0)
  6. amin says:

    bawok2 btenang sumer..eheh..biorler dier tu letak gmbor pe pun..aku plak tetibe tringin nk g haji..huhu

    (0)
  7. merlin says:

    sy x nampak ape2 slh pun dekat pic shila..
    so shila abai kan je org gile yang mengutuk awk…
    bila sy nengok pic awk..buat kan sy x sabar untuk mjadi tetamu Allah…

    (0)
  8. fxxx says:

    biasalah, pg mana2pun skrg ni ambik gmbr.
    g tanah suci, slh ke dia ambik gmbr n share keadaan kt sana tu.
    xde show off pun gmbr tu, gmbr tu org manusia normal panggil gambar kenangan.
    yg dengki tu, senyap2 je x leh ke?

    (0)
  9. lisa says:

    Dah kenapa ni semua asyik nak mengutuk orang? Biarlah, takde masalahnya pun dia mengambil gambar ini semua. Itu hak dia, dia ambil gambar menunaikan umrah. Kita patut cakap Syukur Alhamdullilah. Ini kan pekara baik, kenapa takleh berkongsi? Sudah sudahlah mengutuk orang. Orang buat salah awak kutuk, orang buat benda baik pun awak mengutuk. Tak faham langsung, jangan jatuhkan saudara Islam sendiri.

    (0)
  10. kusut says:

    kecohhh!!! biarla dia g umrah… yg kutuk tu da penah pegi??? merasa gak dia… soal dia nak uat ibadat kat sana iklas ke x, tu hal dia ngn tuhan.. so xyah la ckap dia nunjuk2… aptb

    (0)