Foto Terkini Anak Ayu Raudhah & Zakuan Adha - OHBULAN!

berita

Foto Terkini Anak Ayu Raudhah & Zakuan Adha

July 15th, 2013 | by Noraini Nasir | 31 comments
Lensa Insta

Hospital Columbia Johor Bharu  12

Pejam celik, sekejap sahaja anak pasangan selebriti terkenal, Zakuan Adha dan Ayu Raudhah sudah menginjak usia hampir 4 bulan.

Secara umumnya, bayi lelaki comel pasangan ini telah dilahirkan pada 29 Mac lalu di Hospital Columbia Johor Bharu dan diberi nama sebagai Muhammad Aisy Qaiser.

Menerusi laman Instagram milik pasangan tersebut, mereka telah memuat naik foto terkini bayi comelnya itu yang dilihat semakin membesar dan bertambah comel.

Artikel Berkaitan :

Anak Ayu Raudhah & Zakuan 3

Zakuan menemani putera sulungnya di rumah

Anak Ayu Raudhah & Zakuan 2

Ayu Raudhah membawa Aisy bersiar-siar

Meskipun sibuk menjalani latihan bola sepak bersama pasukan Johor Darul Takzim (JDT), nampaknya Zakuan masih lagi sempat meluangkan masa untuk menemani anak tersayang di rumah serta menghantar isterinya ke set penggambaran.

Bagaimanapun, untuk semua peminat Zakuan dan Ayu Raudhah, jom layan beberapa foto terbaru bayi comel mereka, Aisy selapas ini.

Kredit Foto : Instagram Ayu Raudhah & Zakuan Adha

31 Comments

  1. cintra says:

    bahagianya ayu dgn zakuan nie.
    sempena bulan puasa nie..apa kata ayu dgn zakuan mennjernihkan hubungan aidil dgn rita.mereka pun nak rasa bahagia dgn anak2. kesian kat anak-anak terpisah dek kerana keadaan. lagipun hari raya x lama lagi. cuba mengalah demi kebahagian org yg kita sayang..

    (0)
  2. mira says:

    tak heran ..syukurlah bahagia..tolonglah beri kebahagiaan buat cousin nya yg dua org lagi..iaitu anak2 aidil dan rita..kesian betul dorang..aku tengok anak2 rita tu nampak makin hensem..mudahan anak2nya tabah menghadapi kehidupan..aamiiiin..dgn ayu ni aku tak heran ..nampak bermuka2 ..

    (0)
  3. cinta says:

    suka sgt tgk pasangan ni so sweet alhamdullilah semoga kekal bahagia…kesian plk tegok aidil…kan bagus klu rita tu pon baik cam ayu ni dh tentu bahagia…

    (0)
  4. Benci ayu says:

    Ayu raudhah nk kaut adik abang. Tu yg die suka si aidil dgn rita gaduh. Anak ayu ni x comel ank rita.
    Rita dgn aidil tu nmpk sgt perasaan cinta tu tebal. Kalo x msti da lama cerai.. Cuma byk batu api dlm keluarga tu yg jd cmni. Rita plak mmg jenis tegas n xmengalah. Org lain kalo kn buli dgn mertua, da kecut perut. Rita i like u for standing for ur own rights.

    (0)
  5. nona says:

    * Benci ayu

    Boleh tak doakan orang baaik-baik. tak boleh tengok orang bahagia la tu

    (0)
  6. adriana says:

    sempena bulan ramadhan ni, hope sngat hubngan antara ayu,rita,aidil n zakuan dpt pulih.. harap mereka dpt membuat keputusan yg baik since masing2 dh ade anak.. stop being childish :)

    (0)
  7. pikachu says:

    talam 3 muka!!!!!!kaki bodek!!!!! wekkkkk

    (0)
  8. Usin lempoyang says:

    Comel siot anak dorg ni… muka ikut mak dia sebijik!

    (0)
  9. Ju-On says:

    erkkk!!!!! geli tgk…dlm romantika lg geli…
    plz la tak pyh nk bajet suci…
    cite lain plz

    (0)
  10. Bidadari says:

    Manis je Ayu Raudhah ni. Memang sesuai dia menang title Artis wanita tercantik yang lepas. Harap mereka tak jadi macam Rita dan Aidil.. :)

    (0)
  11. like rita, hate ayu says:

    MELUAT…..TAK SUKE KAT COUPLE NI, SHOW OFF SGT2….

    (0)
  12. Aaron Kwok says:

    si ayu rodah ni suara dah mcm itik serati kalo bercakap..sama la dgn si fasha sandha tuh

    (0)
  13. ayu rodoh di mana says:

    ayu rodoh ni berasal dari mana?

    (0)
  14. freda says:

    heran jgk dgn aidil ni, klu dgn family ayu ni blh plak dia hang around. siap upload gmbr lg tu. tp dgn anak, susah2 plak nk jumpa

    (0)
  15. lisa says:

    Cantiknya Ayu Raudhah ni..Subhanallah indahnya ciptaan Allah…anaknya jugak comel sangat…suka tengok ayu berlakun dgn Pierre Andre …so sweet and soft..congrats

    (0)
  16. lily says:

    pasangan yang sgt secocok dan sgt cute… alhamdullilah semoga kekak ke jannah…

    (0)
  17. Ramli says:

    pasangan yg sgt secocok..bacalah entri terbaru Ramli at encikramli.blogspot.com

    (0)
  18. menggelabah tak tentu hala says:

    kalu betul atau tak betul ayu ni bersalah dalam hal rumahtangga aidil & rita
    lambat laun Allah akan tunjukkan kebenaran
    benda yang kita tak boleh nak pasti 100% kesahihan dia baik jgn duk sebar sebar lagi
    (setakat ni belum pnah dengar lg la ayu ni pnah gaduh ngan sesapa or buat masalah dgn sesapa yg dia keja)

    (0)
  19. kelana says:

    yeke tak masuk campur? klu ye pun bukan ayu, tapi laki dia mmg dah sahih masuk campur rumahtangga rita. c ayu ni plak tukang backup. klu tak takkan dia nak ikut laki dia angkut barang c aidil kluar rumah. cara ayu ni nak cover diri sendiri adalah dgn cara berdiam diri. lama2 org akan lupa jgk perbuatan dia tu.

    (0)
  20. sotong kering says:

    nak step jadi isteri contoh!!! what goes around comes around, cuma waktu yang menentukan….barulah nanti tahu langit tu tinggi atau rendah…

    (0)
  21. Brutal Mom says:

    alamak, hidung mcm hidung mak dielah…kalau lah anak tu ikut muka bapak die…pasti handsome!!!

    (0)
  22. zxcvbn says:

    tak perlu nak kutuk2 ayu, aidil, zakuan. orang yg tahu kisah sebenar, tahu yg berlaku. Kalau Rita tak sikap terlalu ego, memikirkan dia saja betul, memburukkan semua orang lain, tak jadi semua ini.

    (0)
  23. qaz says:

    betul tu…rita suka cakap tanpa berfikir, kata suami tak beri nafkah anaklah dan lain2, padahal tiap2 bulan suami beri rm2000-3000. rita ni hidup nak mewah sangat agaknya, suami ajak pindah rumah pun tak nak…asyik pongpang mengenai suami dan iparduai saja..kata tak sayang aidil..tapi tak nak bercerai…

    (0)
  24. huhuhaha says:

    tk kata rita ni betul, tp hati seorg wanita ni tk la sekeras mana klu kne pujuk rayu. tp klu d biar terabai mcm tu je, hati sape tk sakit…..? dh la kne jga anak sorang2.

    (0)
  25. tapi.. says:

    tapi sebelum aidilkan Rita, Rita dah tunjukkan sikap yg tak sepatutnya terhadap mertua dan keluarga…manalah suami nak tahan kalau isteri macam tu…ibubapa yg membesarkan, fahamfaham sahajalah…sekarang nasi dah jadi bubur..

    (0)
    • huhuhaha says:

      suami samelah mcm bos dkt ofis….klu anak buah tk btl, bos yg kne betulkan. klu tk bos tu kira fail la. suami pn mcm tu. klu dia sendiri tk betul2 lg, mcmana nk betulkan isteri? lepas tgn mcm tu, bkn tindakan yg bijak.

      (0)
  26. Ah chai says:

    Aku nk tanya. Org pakai tudung mesti pakai kanta lekap warna warni ek? Kelabu taik anjing la, biru avatar la? Apasal ek? Namapk menakutkan lagi ada.. Warna ori yg di cipta tuhan tu tak cukup sempurna ke? Tak cukup cantik? Yg asli tu la lebih ayu.. Ni warna kelabu la dah rope hantu kak limah aku negok nye..sereeemmm

    (0)