berita

Foto Terkini Artis Mengandung. Comelnye!!

October 23rd, 2012 | by Noraini Nasir | 15 comments
Lensa Insta

Nampaknya tahun ini ramai artis wanita yang mengandung dan kebanyakannya adalah baru pertama kali bergelar seorang ibu.

Berikut merupakan Top 5 foto artis mengandung dan kesemuanya kelihatan sungguh comel sehingga boleh dikategorikan sebagai “Hot mummy wannabe.”

Antara lima artis ini, siapakah yang paling comel??

Fasha Sandha

Foto Terkini Artis Mengandung. Comelnye!!

Eira Syazira

Foto Terkini Artis Mengandung. Comelnye!!

Faezah Elai

Foto Terkini Artis Mengandung. Comelnye!!

Ning Baizura

Foto Terkini Artis Mengandung. Comelnye!!

Lina Teoh

Foto Terkini Artis Mengandung. Comelnye!!

15 Comments

  1. nia says:

    de lg..memey :P

    (0)
  2. catt says:

    bini johan pun preggy gak. amanda misbun :p

    (0)
  3. juju says:

    Irma Hasmie xde ke?? lagi cute

    (0)
  4. seroja says:

    isteri nabil n irma xde ke

    (0)
  5. akutakkisahpasalfasha says:

    dah pregnant pun nak bertali pinggang bagai,…

    (0)
    • dewi says:

      dia nak tunjuk dia memboyot kat nora danish.. tengokla position dia letak belt tu. di bwh perutnya. hahaha.. plis peminat fs tolong jgn sentap.

      (0)
  6. Audrey Hepburn says:

    Sweet je tengok ibu-ibu mengandung… =)

    (0)
  7. Anna says:

    besarnya eira. anak kembar ke?

    (0)
  8. mentari korea says:

    aku suka tengok Faezah Elai……Cute sangat2

    (0)
  9. pijah says:

    ning paling huduh,,xde seri..

    (0)
  10. twitter_AniLufias3 says:

    Irma Hasmie lagi cute dan sejuk mata memandang…
    comeey sgt dan jelita mukanya …

    (0)