berita

Foto Terkini Puteri Comel Rabecca Nur Al-Islam

January 18th, 2013 | by Noraini Nasir | 4 comments
Lensa Insta

Foto Terkini Puteri Comel Rabecca Nur Al Islam

Semua sedia maklum pada 2 November lalu pelakon cantik Rabecca Nur Al Islam telah selamat melahirkan cahaya mata perempuan yang diberi nama sebagai Nor Anggun Raverra.

Secara umumnya, Anggun kini sudah mencecah usia hampir 2 bulan lebih dan melalui laman Twitter milik Rabecca, aktres cantik ini telah kongsikan beberapa keping foto puterinya.

Dalam pada itu, menerusi foto-foto yang dimuat naik oleh Rabecca, dia telah melahirkan rasa bersyukur dan merasa gembira dengan kehadiran cahaya mata yang comel ini.

Foto Terkini Puteri Comel Rabecca Nur Al Islam

Foto Terkini Puteri Comel Rabecca Nur Al Islam

 

Jom lihat foto-foto comel Nor Anggun Raverra selepas ini.

Sumber : Twitter Rabecca Nur Al Islam

4 Comments

  1. Jelita says:

    You are so cute baby…

    (0)
  2. Flower Horn Fish says:

    Mata anak walau baby lagi leh bukak lebih besar dari mata bapak! Bapak tengok 24jam macam stimmmm lalokkk je..kalau bukan sal duit, mane mngkin si Rebecca ni nak…Beauty & The Beast true story.

    (0)
    • dida says:

      Saya pernah jumpa hubby dia in person….memang tk hensem…tp sgt baik…menutup segala kekurangannya

      (0)
  3. Nape bini org cantik? says:

    Agreed! Memang cute lah baby ni..i mean the mother,K?

    (0)