berita

Foto Terkini Puteri Comel Rabecca Nur Al-Islam

January 18th, 2013 | by Noraini Nasir | 4 comments
Lensa Insta

Rabecca Nur Al Islam

Semua sedia maklum pada 2 November lalu pelakon cantik Rabecca Nur Al Islam telah selamat melahirkan cahaya mata perempuan yang diberi nama sebagai Nor Anggun Raverra.

Secara umumnya, Anggun kini sudah mencecah usia hampir 2 bulan lebih dan melalui laman Twitter milik Rabecca, aktres cantik ini telah kongsikan beberapa keping foto puterinya.

Dalam pada itu, menerusi foto-foto yang dimuat naik oleh Rabecca, dia telah melahirkan rasa bersyukur dan merasa gembira dengan kehadiran cahaya mata yang comel ini.

Twitter Rabecca

Twitter Rabecca

 

Jom lihat foto-foto comel Nor Anggun Raverra selepas ini.

Sumber : Twitter Rabecca Nur Al Islam

4 Comments

  1. Jelita says:

    You are so cute baby…

    (0)
  2. Flower Horn Fish says:

    Mata anak walau baby lagi leh bukak lebih besar dari mata bapak! Bapak tengok 24jam macam stimmmm lalokkk je..kalau bukan sal duit, mane mngkin si Rebecca ni nak…Beauty & The Beast true story.

    (0)
    • dida says:

      Saya pernah jumpa hubby dia in person….memang tk hensem…tp sgt baik…menutup segala kekurangannya

      (0)
  3. Nape bini org cantik? says:

    Agreed! Memang cute lah baby ni..i mean the mother,K?

    (0)