berita

Foto : Ubah Gaya Rambut, Nora Danish Dilabel Sebagai Minah Rempit

June 4th, 2013 | by Noraini Nasir | 31 comments
Lensa Insta

Nora Danish 9

Umum tahu sebelum ini pelakon genit, Nora Danish sering tampil dengan perwatakan yang comel dan ayu berambut panjang.

Terbaru, menerusi laman Instagram milik pelakon tersebut, Nora telah memuat naik beberapa foto yang menunjukan gaya rambut terbarunya dan menerusi respon peminat di laman tersebut ramai yang mengkritik penampilan aktres jelita itu sehingga ada yang melabelkan dirinya sebagai minah rempit.

Instagram Nora Danish

Nora Danish 10

Nora Danish sewaktu di saloon rambut

Oleh kerana terlalu banyak kritikan tidak elok dilemparkan keatas dirinya, Nora Danish akhirnya menjelaskan segala situasi yang berlaku menerusi laman Twitter, di mana pelakon ini menyatakan bahawa dia hanya mencukur sedikit sahaja bahagian rambut tersebut, bukan sepenuhnya.

Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh ????

Apa pun bagi semua peminat Nora Danish, jom lihat beberapa foto terbaru aktres tersebut selepas ini dan setelah itu anda nilai sendiri betul ke gaya rambut terbaru Nora macam minah rempit?

Kredit Foto : Instagram Nora Danish

31 Comments

  1. budaksmart says:

    dah p umrah pun dok tayang dedah rambut lagi, buat lak fesyen ikut orang kafir.belajarla nora mensyukuri nikmat yang ALLAH bagi.Ingatlah Nora usia muda pun ALLAH boleh cabut nyawa

    (0)
  2. TAK BERSYUKUR DENGAN KECOMELAN YANG DI MILIKI..hahahaha

    (0)
  3. shin min ah says:

    ape ke bangganya la mcm tu….x tahu nk ckp ape dahhhh

    (0)
  4. Micha says:

    G-Dragon’s style among koreans..tp G-Dragon pn da tuka hairstyle..ni kire G-Danish la ni..wakakaka

    (0)
  5. hek elehh says:

    Alahai relax lah, rambut dia yg dia cukur. boleh panjang kan. Sedia maklum pasal aurat tu bukan dia sorg je yg tk tutup aurat. Berlambak lg artis yg tktutup aurat. Tegur2 juga, tp jgn lupa yg kita kena tegur dulu keluarga, rakan dan org terdekat kita. Tegur cara baik bukan dgn menghentam. Wallahualam.

    (0)
  6. clinton says:

    OMG…Nora, i luv ur new style..luv it. :D

    (0)
  7. Kaira says:

    Salam sis … lebih cantik kalu berhijab… :)) kan tutup aurat itu wajib … Allah dah bagi cukup cantik .. Boleh dikatakan cukup sempurna … Tp sayang sangat …tidak dipelihara dengan baik…… Bersyukurlah dengan apa yang kita ada kerana tidak semua apa yang kita miliki akan kekal hingga ke akhirnya… Untuk semua yg membaca… Tidak siapa tahu apa yg akan berlaku pada hari esok nya… Jadi bertegur tergurlah kita sesama sendiri , tidak kira lah walau pun satu perkataan yng boleh membawa kebaikan … sesungguhnya Allah tidak akan membuka aib seseorang itu melainkan dia membuka aibnya sendiri … Wallahu alam … Dan lagi satu .. Kita perlu nekad untuk berubah dan memperbaiki diri tidak perlu tunggu seru itu datang kerana hidayah Allah perlu dicari … Wallahu alam… Pesanan ringkas dari hamba Allah yang kerdil… :))

    (0)
  8. Bidadari says:

    dah macam stacy pulak cukur cket rambut. kurang gemar gadis comel buat rambuat macamni. memang still nmpk comel. tapi cm comel jahat..

    (0)
  9. Anna says:

    Actress Malaysia yg selalu sangat suke tayang muka sendiri rasa cam nak cari perhatian :

    1. Nora danish ( Comfirm penuh ig )
    2. Data’ ct
    3. Shila amzah

    Betultak ? Ko rase ape ?
    Nie lah , konon2 nak tackle producer / director untuk bagi dia nie berlakon dlm citer ala2 gangsters la tu …
    ND, u tu ade klas sendiri untuk bab berlakon , yaitu cute edition ,,, kalo bab citer perwatakan keras / sedih haru biru nie , i rase u belum sampai .

    (0)
  10. menyampah says:

    terserlah la kejendulan ND bila wat rambut cam ni..x lawo langsung…dh mcm pompuan rempit jer aku tengok…x sesuai la ngan umo dia wat fesyen cam ni…kan bagus kalau ND ni bertudung..kalau dia bertudung bertambah kecomelan n keayuan dia..ni x..dia wat fesyen cam ni plk??????????????

    (0)
  11. mia says:

    this is way high class than rempit stylr

    (0)
  12. mamajuwie says:

    Image baru ada style lah. relax lah meleis. asyik nak tegur kesalahn org jer, kesalahn sendiri tak nmpk. if ND bukan artis ada korang kesah ker? taderkan. dissbkan dia artis meleis2 ni nak kecoh. relak brader… ND tahu apa yg terbaik utk dia. kita sama2 lah berdoa agar kita n sesama islam ni berubah ke arah yg lebih baik.InshaAllah. tak yah lah nk kutuk2 tader mendatangkan faedah pun. Peace yoo. salamz

    (0)
  13. nopi ni says:

    ok,,aku nak komenni,,pada aku,,nor ni cuomel n wajah keanak anakaan,,tapi kite kene ingat dia pon ade sisi nakal n brutal lelaki,,,jadi disini dia berani amik pedekatan cukur kepala tu,,aku ni tak punye keberaniaann sebegitu,,sebab i dudik pon malaysia je,,,n bukan artiss,,jadi sangat memberi ketukan n gelakannnn dr kawan kawann,,,jadi saya sedar diri ,,,tapi i nak cakap satu je,,nora pendekatan rambut u ni n muke u ni ,,,extremelyyy,,, tak kena n serba tak kena lah

    (0)
  14. Iron says:

    Macam Rihanna.. Rihanna rocks… Nora sucks uglyyyy

    (0)
  15. misscat says:

    OMK maybe muka u buruk dats y kena kutuk. ND cantik n comel kau ado?? hahahha..

    (0)
  16. nesa says:

    Naik menyampah dgn org org yg cmmnt mcm
    Bagus ni. Aku pun bertudung jugak. Tp xdelah nk sound tepek org mcmtu. Woi sedar diri la woi! Cermin diri sndiri. Tu! Keliling kau tu, masih ramai yg tak menutup aurat. Jgn tahu nak malukan org je oi! Pastu ckp org sucks la apa la. Rmbt kau tu dah cukup cantik ke?! Perasan gila. Adahati nak kutuk rmbut org.tah tah rmbt dia lg teruk siap ada kutu segala

    (0)
  17. Liaa says:

    Ayoooo tak cantikkkla nora… Buruklla fesyen cam gitu…

    (0)
  18. nyonya says:

    burung hantu itu adalah yg tersaaaangatttttt cooomellllll drp segalanya sprti di atas!! hnya burung tu yg memikat hati n pandanganku, bukan ND.

    (0)
  19. soofi says:

    biar la die..sape pun dye,dye tetap hambe ALLAH..yg kite tgk yg kite nampak dye mcm tu mcm ni…tp antare dye dgn ALLAH kite x thu yg kite ni dok la ckp mcm2 kt org x salah yg tegur tu bgus laa..ade tgungjwb..tp care kite tu nk tgur tu jgn la sampai menghine sblm nk ckp tu fkir la kite ni dah masuk laman sosial,gosip,dsb..kalau takut dose jgn tgk gosip2 ni.msuk laman islamic bru xder gosip.cerita nabi2 kan bagus.

    (0)
  20. wati says:

    Dia jd mcm ni sejak menjak ni sbb frust fasha dh diterima mak ayah jejai, dia plak xde nobody utk bergantung (suami), so jd mcm nila….hrp tabahkan diri nOra…

    (0)
  21. cintra says:

    artis nie mudah terpengaruh dgn gejala2 kpop.pastu terbawa2 ke dunia yg nyata.pastu anak2 muda plak yg terpengaruh. sekejap gwiyomi lah..pastu rambut mcm nie lah. cuba terpengaruh stail imam muda ke.. kan sejuk sikit..heheheh

    (0)
  22. wth says:

    Steady laaaa… nak jugak…

    (0)
  23. Anna says:

    Wati , betul kata u. I rase dia memang tengah frust ,,, dari pada buat holiday & buat style rambut tak tentu arah cam nie , lagi bagus kalo boleh jaga anak … sedeyy

    (0)