berita

Foto Wajah Aishwarya Rai, Dulu & Sekarang

May 17th, 2012 | by Ell | 38 comments
Kini Trending

OHBULAN! sendiri terkejut dengan foto terbaru milik selebriti popular dari India ini. Kalau dulu, dia sememangnya seorang yang sangat cantik sehinggakan namanya sudah begitu sinonim dengan cerita harian kami di OHBULAN! HQ.

Kini, OHBULAN! rasa, Aishwarya Rai sudah boleh dimasukkan didalam senarai selebriti ‘gagal’ kerana gambar terbaru Aishwarya sangatlah menyedihkan berbanding dengan apa yang kita pernah lihat sebelum ini.

Model dan juga aktress ini pernah dimahkotakan Ratu Dunia pada tahun 1994 dan telah berkahwin bersama Abhishek Bachchan, anak kepada Amitabh Bachchan dan mereka berdua telah dikurniakan anak pertama pada bulan November 2011.

Dalam kenyataan Aishwarya Rai kepada media, dia menegaskan bahawa dia mahu menikmati perasaan menjadi ibu tanpa perlu memikirkan masalah berat badan. Namun begitu, media lain telah menulis bahawa Aishwarya telah menghampakan para peminatnya kerana tidak menjaga berat badannya. Ya, kami pun hampa.

Sumber : Dailymail

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

38 Comments

  1. ina says:

    bkn sume kecantikan itu sempurna

    (0)
    • Pondan Sepi says:

      TO ALL!
      BITCH NI PIC AISU AFTER 2-3 WEEK BERSALIN! VERY OLD PIC!
      MASA NI DIA NAK PERGI EVENT OPRAH KAT INDIA! AWAL TAHUN LALU! OHBULAN NI NAMPAK SGT X BUAT RESEARCH! KAN AISHU DIJEMPUT UTK MELALUI CARPET MERAH FESTIVAL CANNES YG TGH BERLANGSUNG NI! NANTIKAN JE LAH PENAMPILAN TERBARU DIA! DIA DH TURUN BERAT BADAN! AKU PEMINAT SEJATI DIA AKU TAU LAH! AT LEAST DIA NI DIGELAR WANITA TERCANTIK DI DUNIA! KORANG ADA? MUKA HODOH BERANGAN NK KUTOK AISHWARYA RAI!

      (0)
  2. mengantukkk says:

    kecantikan tidak akan kekal lama.. carilah kebahagiaan yg hakiki utk selama2nya..

    (0)
    • Yerk! says:

      Kalau tul lah sekarang dah macam ni, aku nak koyak semua poster2 dia ni! Hilang selera aku tengok dia dah….UWEEEKKKKK!!! Tul, dh nak hampir rupa Ambiga dah (telan muntah 3x)..tapi biasalah, golongan ni msa anak dara cantik2 slim2 dan sexy jek tapi bila dah kawen dan beranak, alahaiiiiii…GELI oiiiiii! Korang pmpuan janganlah jadi macam ni…seksa suami je tau…jgn salahkan suami kalau mengidam org lain lak! Nak sambung muntahhhhh…

      (0)
  3. puteh yasmin says:

    Mirip pelakon drama melayu yang selalu jadi mak, mak tu ye! Macam tak caya pulak!

    (0)
  4. Misz_Mesmerize says:

    dah mcm aci2 kat luar sne dahh aku tgok….adehhh..

    (0)
    • Pear Shape Please! says:

      Bukan Aci lah..tapi Kaur ci..mereka2 ni gile mkanan minyak sapi..dah kawen dah beranak terus membelon!!!! Mane de isteri2 kaum ni yg slim2 lepas kawen sgt..dalam100 cuma tak sampai 5 pun..yg lain dah debub2 mcm bersaing dgn suami masing sape lebih gemuk cepat! NO HOPE dah dia ni…org lelaki suka yg montok2 bukan macam Enot! Yg lain membesar tak pe jgn perut dan pinggang..

      (0)
  5. rai says:

    alah rilek ah. dia pun baru beranak. menyusu anak mane leh nk diet2.. kang xckp susu.. bg dia masa la.. kang kecik la balik.. haishh…

    (0)
  6. kiki says:

    mcm edit je..hehehe

    (0)
  7. hijau says:

    artis ni pun manusia biasa gak..bagi la masa kat die nak jadi ibu dan manusia yg lepas bersalin mcm org len.sblum ni asik ikut arahan pgarah je kene jadi cantik2 mgkin die nk jd diri sendiri wat masa ni.agaknya die gemuk sbab x susukan anak dgn susu bdn.nk cpat kurus susukanla bayi dgn susu bdn.tggu la jap lagi kalau die masih nak brada dlm industri seni ni.

    (0)
  8. nenek kebayan kebaboom says:

    xlame lagi belambak la pusat kecantikan ambik dia jadi duta.. wakakakkaa

    (0)
  9. PeLeTiNG says:

    xkisah ler, janji bahagia… org gemuk xleh bahagia ke???

    (0)
  10. yazid says:

    lantak lew, nk hampa pe mendenya
    kehidupan, n keputusan yang dia inginkan
    badan ideal, bknnya impian smua org
    itu bermakna, dia sudah berbahagia

    #byk org cantik, badan elok, dok bunuh diri…hok tu, lagi menghampakan

    (0)
  11. gila oreo says:

    hampa gak
    ahaahaa

    (0)
  12. kirana says:

    at least dia xkemaruk nk kurus kedengking mcm retis2 lain 2..biar la dia jalani kehidupan dia skrg..dlu dia jg badan sbb dia kne jaga status dia sbg miss world..skrg dia cme nk jg suami n anak je..n maybe dia pn dah xamik pusing psl kerjaya seni dia…ye,aku pn fruz gak..tp mcm aku ckp td,dia xobses utk kurus..

    but the other side,sbg miss world mmg agak mengejutkan la kan…

    (0)
  13. suzuki says:

    Tak kisah la janji bahagia, sihat jiwa dan raga.

    (0)
  14. org lama says:

    dulu2 kecik keding je….hehehe

    (0)
  15. turbine says:

    nak macam ambiga

    (0)
  16. fiza says:

    mcm norjuma time gemuk2 dulu…. :D

    (0)
  17. oh bulan bangang says:

    time ni kan lepas mengandung..memanglah berisik..ape ke bangang oh bulan ni..gosip2 jugak..research kene jugak buat

    (0)
  18. booooooooooooooo says:

    lorrr…biola dier nk lawa ke x..np lorat ngat korang lak nk kecewa…bangang

    (0)
  19. chacha says:

    cute jer..ngeeeee

    (0)
  20. mash says:

    kalo dia gemuk pon apa kisah? nanti kurus balik la. dia kan bnyk duit, artis plak tu mesti la jaga penampilan. bagi dia masa, mesti dia akan kuruskan badan balik. tgk datin norjuma tu dlu lps beranak pon gemok jugak, tapi lepas tu lama2 kurus la. xyah nak hampa sgt la oh bulan. orang dah biasa cantik sampai bila2 dia akan jaga kecantikan dia.

    (0)
  21. huii says:

    Nanti kurusla pulak.

    (0)
  22. MANUSIA says:

    adoii..ape nk gaduh2 sini..sorry to say,but peminat setia dia x pyh la nk mrh2 OHBULAN..dia post sekadar utk info..dan lantak dia lah ashu ni nk jadi ape..kecantikan raut wajah tak kekal..ia hanyalah pinjaman sementara..ingatlah bhwa ALLAH tidak menilai seseorang dr kecantikan,tp amal ibadat( for MUSLIM) dan kalau sesiapa rasa nk mrh,kawal lah perasaan itu..jgn tambah dosa..i’m prayed the best for u all..SALAM..:)

    (0)