berita

Foto : Zain Saidin & Rozita Che Wan ‘Posing’ Romantik Ala Suami Isteri?

March 14th, 2013 | by Ell | 17 comments
Kini Trending

Zain Saidin & Rozita Che Wan-7

Wow, terkejut kami apabila melihat foto-foto aksi romantik dan mesra Zain Saidin bersama Rozita Che Wan ini. Apa tidaknya, mereka berdua sekarang dikatakan sedang hangat bercinta dan masing-masing sudah meluahkan perasaan yang terbuku di hati.

Tak cukup disitu, kedua-dua belah pihak keluarga juga turut merestui hubungan Zain dan Che Ta dan jika benar apa yang dikatakan, mereka dijangkakan akan berkahwin pada hujung tahun ini. Tak tahulah benar atau pun tidak, yang pastinya gandingan Zain Saidin dan Rozita Che Wan untuk cover depan isu terbaru majalah Media Hiburan ini benar-benar meletup.

Zain dan Che Ta juga kelihatan selesa dan serasi bersama jika dilihat melalui foto-foto mereka bersama. Lebih menarik apabila Che Ta memakai gaun pendek merah dan kemudian Zain duduk melutut sambil memegang lembut tangan Che Ta. Romantik gitu.

Lihat saja pada muka depan majalah Media Hiburan ini, penuh isu-isu panas kan? Jangan lupa dapatkan dipasaran nanti ya. Jom layan beberapa keping lagi foto mereka berdua selepas ini!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

17 Comments

  1. cicakiut says:

    Minah bendang ni cukup melentik… nampak “keras” semacam je zain, hahaha

    (0)
  2. zoroy says:

    lepas ni jgn seksi meksi lg yer cik ta.

    (0)
  3. vivi says:

    1 je buat ku tertanya.. apa perasaan anak2 cik ta bila tgk pic macam ni

    (0)
  4. mimie says:

    botox botox sana sini tu lah kebanyakn selebriti gunakan
    Not all is original!!!!
    Hahahahh..

    (0)
  5. kiah propak says:

    hmm senyap terus la citer ko pi oversea ngan daim zainudin ye cikta.
    pandai ko kaberline
    duit dapat.. penyedap pun dapat
    amik ikan yg mentah lg
    dasar pompuan murahan

    (0)
  6. autobot says:

    copek-copekla kawin…sendat ketat..yg tersorok nmpk bulat

    (0)
  7. Reen says:

    Sorry to say,tapi muka Che Ta sudah over Botox n plastic

    (0)
  8. catch22 says:

    anita sarawak ade kembar rupenye…

    (0)
  9. daZIA says:

    berdarah idung

    (0)
  10. Cik Keta says:

    mana ada botox..aku guna safi rania gold la…jgn fitnah tau ekekeke

    (0)
  11. aredini says:

    jom oder VIT C FELINNA RM 75
    FELINNA LOSYEN INCILOSS RM 65
    ADD POSTAGE RM 6

    BEWARE!!!!!!
    HRGA ASAL UNTUK FELINNA INCI LOSS RM 75
    VITC FELINNA RM 85
    TP SUDAH SY DISKAUN TQ..

    Dengan pengambilan hanya 1 kapsul sehari sudah cukup untuk keperluan harian anda. Sungguh jimat dan memudahkan.

    Antara kebaikan VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN FELINNA adalah:
    1. Mencantikkan kulit anda secara semulajadi.
    2. Mengurangkan jerawat dan bintik-bintik hitam di muka.
    3. Mengurangkan kedutan akibat proses penuaan.
    4. Mencegah dari pelbagai penyakit kulit
    RM75

    1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

    2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

    3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak…

    4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

    5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang… Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

    6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha

    LOSYEN FELINNA INCILOSS rm 65 sahaja sms now for oder 011-11472557/0172047213 — di dinie felinna.

    KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG

    – 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
    – memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
    – menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
    – mengurangi kedutan dan garis2 halus
    – mengecilkan pori2 kulit
    – menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
    – meningkatkan sistem imunisasi badan
    – mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
    – mengatasi masalah jerawat dan jeragat
    – mengurangi sakit radang/sendi
    – mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
    – sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
    – membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
    – mengurangi kolesterol
    – menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
    – meningkatkan kualiti tidur
    – sesuai untuk lelaki dan wanita

    rm 155 s/m / 165 s/s

    (0)
  12. gemini says:

    Dengan kuasa Allah tup2 ubat botox habis camne pulak
    wajah2 dorang ek???
    Wajah seseorg kalau sudah diubah manalah datang HALAL nya!!!!
    Suka hati jer buat andaian haizzzzz….

    (0)
  13. skodeng says:

    kejap je ko pakai minah ni… dah nak monopous…

    (0)
  14. nenek kebayan says:

    alahai cucu2 ni, x tahu haram halal, jahil tul!

    (0)
  15. olalalla says:

    alahai zain..ko belum kawen boleh r nyawe2..
    bgambar belum kawen pon tetek dah kene bdan kau..
    ko nak tggung dose die pakai cmtu ke?
    masyaallah..jauhkan la dr fmly aku.

    (0)
  16. lanuns says:

    mak oiii tu tetek ke bola…besaq nak mampoih patut laa zin gila bayang…hang kalau peliaq kecik zin wat malu company ja larat ka nak betarung tu hahahaha

    (0)