Gaya Senyuman & Renungan Saya Pun Dipersoal - Isteri Hafiz Hamidun Luah Rasa Terkilan - OHBULAN!

berita

Gaya Senyuman & Renungan Saya Pun Dipersoal – Isteri Hafiz Hamidun Luah Rasa Terkilan

May 19th, 2017 | by Hanis Aliaa | 2 comments
98.5K
reads
15.3K
shares
Isu & Kontroversi

Nak berhijrah ni bukanlah satu perkara yang mudah. Orang selalu cakap kalau nak berubah nie biar slow and steady. Kalau tak, mungkin akan kembali kepada yang asal. Artis dan selebriti tanah air pon ramai dah yang buat penghijrahan.

Begitu jugaklah seperti Joy Revfa, isteri kepada Hafiz Hamidun. Kalau tengok penampilan Joy memang dah bertudung. Tapi tak sangka jugak ye ada jugaklah benda yang netizen tak puas hati. Siap cakap gaya Joy ni tak sesuai dengan Hafiz yang tampak Islamik. Apa lagi, Joy pon naik hangin la chuolss. Kalau admin pon hangin. Ade jela yang tak kena.

“Tak banyak ilmu tak perlu tegur cara maki”

Tak payah sibuk cari dosa orang lain.

Tak payahlah kita sibuk nak nilai dosa pahala orang. Ada betul lah tu apa yang Joy cakap. Pelan-pelan nak berubah. Bukan senang tau.

Admin okay ja penampilan Joy ni. Tidaklah seperti yang diperkatakan. Yelahh, hijabista kat Malaysia pun bukan semua menutup aurat dengan sempurna. Kita doa yang baik-baik aja.

Kredit : Joy Revfa

2 Comments

  1. dreamer says:

    Sebenar2nya takde salah langsung pun dgn cara dia bergambar/berselfie, org lain lagi lah teruk. Cume sb dia terlbh cantek, tu yg membuatkan perempuan2 yg tak cantek rase dengki & start cari kesalahan dia. Umat akhir zaman ni kan ramai yg busuk hati. So, joy, pedulikan haters semua….bukan kamu mintak mkn dgn dia org pun. Harap jodoh kamu berkekalan…

  2. anon says:

    Dah elok menutup aurat mcm ni pun ade jgk yg dengki. Kalau macam ziana or rozita or nilopa yg memang pakai baju seluar sendat tu tak apalah nak kondem, ni ok je cara dia berpakaian. Kalau rasa nak kutuk sngt, kutuklah yg terlebih seksi macam lzara or fasha tu, mereka ni tak tutup aurat pun.