Golden Disk Award: Cornetto Tunaikan Impian Untuk Berjumpa Artis K-Pop Terkenal! - OHBULAN!

berita

Golden Disk Award: Cornetto Tunaikan Impian Untuk Berjumpa Artis K-Pop Terkenal!

January 11th, 2013 | by M | 6 comments
K-POP

Hei peminat-peminat Cornetto semua! Kami pasti anda kini sudah mula demam K-Pop kan? Jadi, Cornetto mengambil keputusan untuk memberikan pas percuma kepada anda untuk menghadiri Golden Disk Award yang akan berlangsung pada 15 & 16 Januari ini di Litar Antarabangsa Sepang!

Ya, anda tak salah baca. Hanya dengan mengikut langkah-langkah mudah di bawah dan anda bakal menjadi pemenang bertuah untuk pass Golden Disk Award!

Langkah 1:

Siapkan slogan ini di status Facebook anda dan tag sekali fanpage Cornettolove.

“Kepada Cornetto Malaysia, sila hantar saya dan seorang kawan untuk Golden Disk Awards ke-27 kerana…….”

Langkah 2:

E-mail kami permalink status anda ke [email protected] bersama dengan nama penuh, nombor IC dan juga nombor telefon anda.

Langkah 3:

Nantikan keputusan!

Status yang paling kreatif akan memenangi sepasang pas VIP dan juga Backstage Access; manakala 7 lagi status yang paling kreatif masing-masing akan menerima sepasang tiket Rock Pit!

Cepat hantar penyertaan anda ;) Pertandingan akan berakhir Sabtu (12 Januari 2013) ini, 11.59PM.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

6 Comments

  1. tester says:

    test!

    (0)
  2. hati bersih says:

    oh bulan wajah baru, i suker. mudah nak baca. nice, nice…

    (0)
  3. all my love is for you SNSD says:

    buat lah butang like, mesti ramai lg yg nak komen kat sini

    (0)
  4. anti olga says:

    Olga gedik sgt ko haha

    (0)
  5. aq bnci olga says:

    I love kpop

    (0)