berita

Hanya 2 Kali Lafaz, Fasha Sandha & Rizal Ashram (Jejai) Sah Bergelar Suami Isteri

April 27th, 2012 | by Ell | 24 comments
Kini Trending

Hanya 2 Kali Lafaz, Fasha Sandha & Rizal Ashram (Jejai) Sah Bergelar Suami Isteri

Sebentar tadi, berlangsungnya majlis pernikahan antara pelakon, Fasha Sandha,28, dan juga Rizal Ashram, 36, (Jejai). Kedua-dua pasangan mempelai ini telah mengadakan majlis pernikahan mereka di Hotel Crowne Plaza, Kuala Lumpur.

Berwalikan Hassan Moaideen, bapa kandung kepada Fasha Sandha, pasangan ini telah dinikahkan oleh Pendaftar Perkahwinan, Perceraian dan Rujuk Orang Islam, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), Mohd Sahirman Ahmad lebih kurang jam 9.45 malam tadi.

Majlis ini turut diserikan dengan kehadiran ahli keluarga terdekat, rakan-rakan dan juga beberapa orang selebriti lain seperti Isma AF, Faradhiya, Tomok, Rebecca Nur Islam dan suami serta Nor Aliah Lee.

Sumber : mStar Online & Mediahiburan

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

24 Comments

  1. mimi loma says:

    berapa erk hantaran dan mas kawin fasha?
    bloger2 semua tau x? tingin nk tau hehee:)

    (0)
  2. aina akmal says:

    Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin.

    (0)
  3. amy says:

    tahniah fasha n jejai semoga bahagia

    (0)
  4. shima_aidil says:

    slamat pengantin baru fasha

    (0)
  5. mira says:

    tahniah dan slamat pengantin baru semoga bahagia amin

    (0)
  6. saiful t says:

    slamat pengantin baru fasha

    (0)
  7. nilam says:

    mana mentua si fasha ni…tak nampak pun pic dia org???takan ler bapak si rizal ni tak de masa anak dia menikah…herannn…..

    (0)
  8. Datuk B says:

    alah..dah biasa lafaz….

    (0)
  9. cute says:

    ….kebahagian hanya sementara jea,…katanye, parents jejai x restu kan…?parents dia masih syg kat NORA DANISH…

    (0)
    • ahkak gile glam says:

      ko ni busuk hati, mcm la ko tu tuhan, predict org nye jodoh..bangang, nnt org doakan ko mcm tu ko suka tak??????????????? bangang

      (0)
  10. Norly Soleha says:

    2 kali lafaz sebab lafaz pertama, terlupa nak sebut 88 sen dlm mas kahwin tu. biasa la, nervous. =)

    (0)
  11. anna says:

    hai plik je jejai..kn da de pngelman..xkn nk 2 kli lfas kot…ade x ek?…fasha pnh trfikitr ape blsn org yg mrmpas hak org akn dbls dgn stmpenye ye…xtkt k?…xpkr k lw org rmps lak jehai dr die sua2 hr nnt..pe prsaan die…mmgkn die xpnh pkir kot cz2 la die nk rmps hak ND dlu kot? k nk hrta jjai je…bkn pe aku dpt mrsa ape prasaan sorg pompuan lw ssorg yg plg die cnte drmps org laen?….ksian kt ank ND?…pe2 pn aku doakn fsha bhgia dgn org yg die rmps dr ND n moga2hn fsha insaf ye…:D….

    (0)
  12. budakbaik says:

    pondan sepi sial(dunia dh nak kiamat) ko tu nmpak sgt minat fasha…dah g berambus jgn duk kt page ni lagi…pondan sial

    (0)